keskiviikkona, elokuuta 06, 2008

Ääääääääää!

Nyt meinaa hermo mennä. Olen löytänyt lattialta pari punkkia, sängystä löysin myös yhden nymfin... ja koiristakin olen niitä kuvotuksia pitkin kesää pinseteillä irti kierrellyt. Onhan se melko tyydyttävä tunne, kun verenimijän leuat vihdoin antavat periksi ja pääsen nitistämään kunkin punkin hengiltä. Lopuksi huuhdon ne vessanpöntöstä alas. Hei hei. Tänään ulkoa tullessa ja siinä Jeevesiä kaikessa rauhassa katsellessa jokin häikkäsi vasenta puolta päästäni. Hosuin siinä aikani ja lopulta jostakin hiuspehkoni perukoilta käsivarrelleni pöllähti hirvikärpänen. Oliolla oli sentään vielä siivet selässään. En ehtinyt tappaa sitä, kun se lensi jonnekin lymyilemään, helvetti sentään. Olen kontannut nyt lippis päässä olohuoneessa viimeisen tunnin ajan. Hulluksi tässä tulee. Kutittaakin joka paikasta. Tulisipa talvi ja peittäisi lumeen kaikki saatanan taudinkantajat, verenimijät ja munanlaskijat.

10 kommenttia:

Almamaria kirjoitti...

Yääk. Punkeista ja hirvikärpäsistä ei ole mitään hyötyä kenellekään. Yääk.

Kari kirjoitti...

Näitä juttuja lukiessa olen euforiassa urbaaniin ympäristöön pakottavasta luenteenlaadustani ;)

Saara kirjoitti...

Niinpä, Almamaria, ei mitään hyötyä. Miks niitä pitää olla, voi hemmetti sentään. Miten täällä voi nukkuakaan, kun se muniva paskapää lymyää jossakin nurkassa. Apua!

Jaahas, vai urbaanin ympäristön euforiaa se Kari siellä hekumoi :)

Anonyymi kirjoitti...

Vitsausten määrä on vakio: mitä vähemmän sääskiä ja mäkäräisiä sitä enemmän punkkeja ja hirvikärpäsiä. Vitsi vitsi, ööh vitsi, vitsimpi, vitsaus. Yritin lukea poetiikkaa (Savukeidas) mutta en tullut hullua hurskaammaksi. Vitsauksista selviää aikansa kun ei huomaa niitä, vaan pörrää kännissä.

Moka

Saara kirjoitti...

Moka! Ohh. Ei se kännissä pörrääminen mitään auta. On niillä seuraukset kuitenkin, vaikkei niitä huomaisikaan.

On se vitsausten määrä vakio vaikka miltä kantilta katsoisi. Ei se mikään vitsi ole. Täällä ei ole sääskiä juuri ollutkaan, mutta tuolla hämeessä niitä oli hirveät määrät. Mutta siellä ei näkynyt punkkeja. Kaupungissakin on omat vitsauksensa esim. siis ihmisverenimijöitä ja munanlaskijoita ehken enemmän ja sen sellaista.

lepis kirjoitti...

Eiii, ei talvea ei! Älä manaile. Nytkin on niin kylmä, että kohta se tulee ilman manuksiakin. Jospa ne siitä syystä lymyilevät sisätiloissa...

Mrs Morbidi kirjoitti...

Kävin täällä aamulla ja kuinka kävi sitten omassa huushollissa iltapäivällä... Äääääääääääääääääää!!!

Mrs Morbidi kirjoitti...

Ja täällä kun ei edes talvi tapa.

Saara kirjoitti...

Lepis, totta kai ne lymyilevät sisätiloissa. Nehän haluavat olla mun kanssani.

Oi voi, Mrs Morbidi. Oi voi. Voin kuvitella. Meillä pari sataa muurahaista keväisin aiheuttaa jo samanlaiset oireet - mutta että miljoonan muurahaisen armeija tunkemassa kotio... Sä olet kyl sankari.

Mrs Morbidi kirjoitti...

Niin olen.