lauantaina, elokuuta 30, 2008

Hyvä otsikko

Ylen pääuutiset netissä:

Pääkaupunkiseudun junaliikenne palautunut normaaliksi (katso video)

Siinä sitä onkin ihmettelmistä, normaalissa junaliikenteessä.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Arvaapa kuka kävi tyrimässä eilisaamuna junalla? Oli sen sortin sekaannus, että aivoverisuonet olivat ratketa. Myös niillä muutamalla muulla sadalla jotka Espoon keskuksen asemalla sinkoilivat epätoivoisina junasta toiseen, kun kuulutukset eivät kuuluneet ja näytöt näyttivät päin vittua. Junat olivat ajaneet toisiaan "mottiin" ja konnarit huutelivat vaan, että menkää taksilla, jos aiotte mennä johki.

Olin niin iloinen, kun viimein pääsin takas kotia kohti, vaikkakin joku deeku soitteli akustisella kitaralla samassa junanvaunussa Metallican Enter The Sandmania. Ja jotain uusia biisejä, jotka se oli säveltänyt edellispäivänä "vitutukseen". Eivät ne ainakaan mun vitutustani parantaneet.

Kotiasemalla oli joku performanssiryhmä vastaanottamassa junasta purkautuvia immeisiä. Ne pyrkivät halaamaan mahdollisimman montaa ja kertoivat, että Kauniaisten asema palaa...

No Shit.

Sitten vielä ampiainen lensi mun tissien väliin ja meikä meinas suistua pyörällä ojaan.

Mihinkään en tänään lähe.

Saara kirjoitti...

Heh, voi hyvä ihme, Maija. Ehkä siinä normaalissa junaliikenteessä sittenkin olisi ollut jotakin katsottavaa...

Hanhensulka kirjoitti...

On ollu kiiretta. Ensin ostin sulta yhden Naipaulin kirjan, etka edes tunnistanut vaikka hymyilitkin oikein kauniisti niin etta polvissa nytkaytti. Ja sitten lahdin Australiaan kuuden matkalaukun kanssa. Jaa niin, voimia sen kurssin kanssa ja paranemisen kanssa myos.

Saara kirjoitti...

Ou mai gaaad, Hanhis! No mutta nyt et voi enää käydä incognito. Muistan nääs hyvin yhden, jonka polvet ihan siis nytkähtivät :). Juu.