tiistaina, tammikuuta 22, 2008

Make my day and some most powerful tools

Silmät harittaa niin ettei pysty edes Blogilistaa selaamaan. Se lista on muutenkin niin oudon näköinen. Mitä lie touhuavat siellä oikein.

Kirjanmerkkikansionikin tyhjeni itsekseen tässä männä päivänä, siis muuten sinä samana päivänä, kun nettini kaatui... Arviolta sata ihan helvetin tärkeää kirjanmerkkiä on nyt poissa. Etipä tässä nyt sitten kaikenmaailman muistiin merkityt jorinat, sekä blogit, jotka eivät ole listoilla, ynnä muut luen sitten kun on aikaa-jutut.

Kaiken lisäksi blogini laskuri alkoi samaan aikaan toimia vain osittain. Se ei ottanut lainkaan blogilistan kautta tulleita huomioon. Ihan totta. Foliopipottakaa vaikka meikäläinen, mutta näin nyt vaan kävi.

No nyt olen opetellut googlereaderin käyttöä. Taidan pistää ihan tässä joku päivä linkkilistani uudeksi ja ehommaksi. Pitäisi linkata pari uutta blogia muutenkin. Ja jotenkin nyt alkoi tuntua siltä, että on viisainta laittaa omaan blogiin kaikki tärkeimmät linkit. Jotenkin kaikki on vaan mennyt niin hankalaksi, eikä aikaa ole järjestää mitään. Eikä energiaakaan. Sen verran olen tässä uurastanut, että lisäilin outlookiini nyt oikein sanoja, joita sisältäviä viestejä ei sitten enää ladata edes palvelimelta. Että turha kirjoittaa meikäläiselle virallista postia joissa on seuraavia sanoja tai lauseita:
- Use VPXL to add more inches to your willy!
- In just a few short weeks, you`ll watch with amazement as your pen!s
grows into the hardest, biggest, thickest and
most powerful tool* you`ve ever imagined
- pen|s
- pen!s
- vpxl
- maximize
-
Be really proud, that you are da Man!

...yms. Varmaan tajusitte pointin.

Mulle on käymässä nimittäin sähköpostin kanssa samalla tavalla kuin puhelimenkin kanssa. Olen alkanut inhota molempia. Sähköpostissa minua pidetään joka päivä kymmeniä kertoja miehenä, jonka elämän suurimpana haaveena on saada ihan oma järkky peenis ja yllättää sillä kaikki ilkeät naisihimiset, jotka ovat tähän asti aina pilkanneet male-stickiäni wee-weeksi. So humiliating. Myös puheluistani ja tekstiviesteistäni 99% koostuu ärsyttävistä viesteistä. En jaksa enää edes valittaa. Ettekä te jaksaisi enää lukea. Tuskin kukaan enää uskookaan.

Mutta! Olen kukitetuksi tullut, kiitos Celialle, jolla on uusi blogi Solmukohtia, Allylle, ill.:lle, Wilhelmiinalle ja Helenille. Ojennan tuoreet kukkaset nyt takaisin kaikille kukittajilleni ihan syystä.

Ja sen lisäksi kukitan kaikki kommentaattorini ja kaikki suosikkilistani bloggaajat. En kai minä muuten niiden blogeissa ravaisi, jos ne eivät kaikki jotenkin make my day. Mutta siinä oli jokin raja, että kymmenelle sai vaan antaa kukkia. No mut hei, mulla on varaa. Vai paljonko niistä pitäisi muka pulittaa.

* Most powerful tool?

17 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Kiitos, kiitos kukista.

Foliopipottakaa???

Saara kirjoitti...

Nih. Foliosta salaliittopipo. Eivät voi sädettää tai mitään. Satelliittikaan ei saa varmaan kuvaa.

Joo, sulle, Susu, ehkä viis puskaa noin lonkalta.

SusuPetal kirjoitti...

En usko, että folio auttaa, ne luikertelee sieraimesta sisään kuitenkin.
Kannattaa siis olla hoitamatta räkänokkaa. Turva.
Eikä ole hyvä poistaa vaikkuakaan.
Mikään turvatoimi ei ole liioittelua tässä maailman tilanteessa.

Ensio E. ex officio kirjoitti...

Georg Malmstén lauloi jo aikoinaan enteellisesti:

"Kun huudan foliopipo, on vetos tiukkaa, kun kuiskaan foliopipo, et liiku hiukkaa."

Kannattaa pitää päässä, satoi tai paistoi. Ja jos Susu omakohtaisesti voi vakuuttaa että myös räkä ja vaikku ovat hyväksi niin pitää uskoa sitäkin vaan. Ei vara venettä kaada.

Saara kirjoitti...

Hah, Susun ja Enskan foliopipokoulu osa 1. Mutta niin siis ketkä luikertelee sieraimista?

SusuPetal kirjoitti...

Viholliset, Kaikenlaiset. Ja niitä on joka puolella.

Jani kirjoitti...

Jos et käytä Firefoxia tai Windows XP:tä niin haaskaan seuraavassa palstatilaasi ihan tyhjän päiten, mutta jos käytät, niin niitä kirjanmerkkejä säilytetään tiedostossa C:\Documents and Settings\Käyttäjätunnuksesi\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\mystinen kirjainlitania.default\bookmarks.html. (Olisin helpottanut sen löytämistä linkittämällä, mutta Blogger ei näköjään salli sitä.)

Jos ne kirjanmerkit katosivat, niin tuosta tiedostosta ei vielä kuitenkaan ole tässä apua. Samassa kansiossa on myös bookmarks.bak-niminen tiedosto, jossa niistä kirjanmerkeistä sen sijaan pitäisi olla varmuuskopio, ja sen lisäksi siellä on näköjään nykyisin alikansio nimeltä bookmarkbackups, jonka sisällä on vanhempia varmuuskopioita. Kaikkein vähiten hakkerointia vaativa keino niiden kirjanmerkkien palauttamiseen lienee se, että avaa jonkin näistä varmuuskopiotiedostoista Firefoxiin ("Tiedosto"-valikosta "Avaa tiedosto...") ja käy sitten yksitellen poimimassa ne siitä.

Jos ei jostain syystä onnistu niin kysy, yritän neuvoa parhaani mukaan. Mikään ei ole niin turhauttavaa kuin se, että tietokone hukkaa tietoa.

Johannes Knektman kirjoitti...

"* Most powerful tool?"

Hmmm...mulla on parikin Hiltin poravasaraa ja järeän puoleinen pora jolla porataan reikiä esim. metrin paksuiseen betoniin, jotenkin mä pidän niitä huomattavasti p3n!s7än1 powerfulleimpina...

Mun spämmisuodattimesta pääs vähän aika sitten lävitse spämmi joka osoitti jo pientä kekseliäisyyttä:

Sen otsikko oli:
You have enormous willy!
Ja viestin sisältö meni jotenkin: ...compared to other primates, Gorilla has 2" dock (Jep siinä luki dock) ja jatkossa oli joidenkin muiden ihmisapinoiden peniksen mittoja, ja kun vilkaisin mihin meilin linkit osoittivat osoittivat ne jollekin peniksenkasvatussaitille. Miks sitä pitäis kasvattaa jos se kerran on enormous? (Ai niin, tehdäkseen siitä Most powerful toolin, anteeksi maalaisuuteni)

Johannes Knektman kirjoitti...

"Mikään ei ole niin turhauttavaa kuin se, että tietokone hukkaa tietoa."

Siksi jokaisen kannattaakin väsätä jonkinlainen Backup systeemi.

Suht halpa ja helppo ratkaisu on ottaa Wintoosan omalla backup ohjelmalla (Mikä ntbackup se sitten olikaan) bu:t ulkoiselle kovalevylle. Se on jo jonkinlainen varmistus, varsinkin jos välillä polttelee tärkeimmät devarille, ulkoisessa kovalevyssä kun on aina rikkoutumisen vaara, varsinkin mikäli se on aina päällä.

(Oma varmistustsydeemini on moniportainen, snapshotteineen, levypalvelimineen ja nauha-asemineen, opin kerrasta kun kadotin tärkeätä kamaa (Jonka palautus rikkoutuneelta kovalevyltä maksoi melkein kakstonnia), nyt mulla on kaikki kama vähintäin kolmeen kertaan eri medioilla)

JPK kirjoitti...

Nih! Spämmihän oli alunperin lihaa ja sitähän nämä pen-kerhon jäsenet taas kauppaavat, pienissä erissä tosin.

Olen kanssa ihan penistynyt tuohon jatkuvaan saasteeseen, jota virtuaaliverkon kätköistä sähköpostiini tulvii. Sinne hukkuu pian asiallisetkin viestit.

Saisko s-postiosoitetta käärittyä folioon?

Katili kirjoitti...

Auttaisikohan se foliopipo niitä miehiä, joille nuo suurentimet on tarkoitettu ;-D Mulla kerran meni hermot, kun yritin etukäteen miettiä spämmisanoja, joissa penis olisi tavattu luovalla tavalla. Luovuin koitu...eiku koitoksesta.

Saara kirjoitti...

Juu, Susu, vihollisia vilisee taivas täynnä. Varokaa sieraimianne. Niihin voi muuten myöskin tunkea foliota, kun laittaa sillä tavalla rullalle ja tunkee nenäänsä. Ja korviin!

Voi Jani, KIITOS! noin hienot ohjeet ja onhan mulla nuo kaikki, mutta emmääävaalöyä. Mun tarttee perehtyä vielä toiseen kertaan kun ei ole väriainetta päässä.

Jaa, jaa, niin, Johannes, sun tarttee varmaan kääriä sekin folioon, kun kerta tietävät jo kylilläkin millanen se on.

Ja tiedoksi nyssitte sekin, ettei toi mun spämmisuodatin toimi ja arvatkaa mitä. Tänään multa oli hävinneet kaikki saapuneet sähköpostit. Tää on niin outoa.

En kyllä ala sähköposteista ottamaan varmuuskopioita. Hulluksihan mää tulen. Ja kun siellä on noita penisjuttuja se 90 %. Tai poistanhan mä ne yleensä, mutta kuitenkin. Ei mulle tullu mieleenkään mitään kirjanmerkkikansiota tallentaa. Hyvä ihme. Mutta nyt se taas tuli mieleen. On tullut tässä pari kertaa muutenkin.

Kohta mun pääni räjähtää tästä aineesta. Ja tukka lähtee.

Juu, JPK, sähköpostifoliota vois alkaa muuten myydäkin. Halvalla. Tuu ostaan.

Katili, ei ne sanat näköjään auta. Spämmiä tulee vaan. Mutta mukavahan niitä on miettiä kaikkia peenissynonyymejä :)

Mirkku kirjoitti...

Tulin tälle blogille ensimmäistä kertaa. Oikein mukava on. Toivottavasti oma melko tuore blogini kuuluisi vastedes suosikkeihisi
mirkunopas.vuodatus.net

Saara kirjoitti...

Terve, Mirkku. Mukava kun piipahdit, minäkin piipahdin vastavierailulla ja vastapainoahan sieltä löytyikin tähän meikäläisen elämään verrattuna.

Johannes Knektman kirjoitti...

"Hulluksihan mää tulen. Ja kun siellä on noita penisjuttuja se 90 %."

Mä käytän moniportaista suodatusta, mikä tosin onnistuu vain mikäli palvelinta hallitsee itse ja nykyisin mulle tulevasta roskapostista pääsee läpi vain n. 5-10 viestiä päivässä, mikä on vähän kun suodattimeen näyttää jäävän... hetki:
Jan 22: 4, 30, 326, 42
Jan 23: 1, 9, 213, 81
Jan 24: 1, 6, 61, 56

Eli, noi päiväyksen jälkeiset numerot lasketaan yhteen.
Esim. Jan 22 Yht. 402 spämmiviestiä. Toi tosin kattaa mun, faijan, mutsin ja sedän sähköpostiosoitteet, mutta spämmistä about 90% tulee mulle ja faijalle. Jos toi spämmin määrä kasvaa tohon tahtiin mitä se on kasvanu viime vuosina niin kohta täytyy vaihtaa spostiosoitetta.

Ja muuten, vilkaisin ja domainiin tulevasta sahköpostista 93,3%:ia on roskapostia, tosin tuo on sikäli poikkeuksellista että mun ja faijan osoite on näkyny netissä pitkälti yli kymmenen vuotta, joten ne ovat jok'ikisen spämmääjän listoilla.

Elina kirjoitti...

Penis? Nyt kuulostaa siltä, että kyseessä on tarkkaan harkittu aivopesuyritys saada sinut vaihtamaan sukupuolta. Sen tehtyäsi sinusta voi sitten tulla kyseisten mainospostien lähettäjien kanta-asiakas. Aika ovela mainosjuoni - kannattaa varoa, jos sukupuolesi on sinulle arvokas!

Ja kiitos rehuista (kun kerran kaikki vierailijat saa) :)

Saara kirjoitti...

Kyllä se on niin, että kahta en vaihda. Toinen on tää sukupuoli.