sunnuntaina, marraskuuta 25, 2007

Pikku pukki kakki kalliolle... niin varmaan.
Siinäpä meidän tähtisilmä, oikein varsinainen valopää (olen kyllä pyytänyt uutta kameraa joululahjaksi). Olen tässä odotellut, milloin Puck saa aivot, mutta tätä vauhtia näyttää siltä, että pallit ehtivät ensin. En ymmärrä, miten voi opettaa koiran sisäsiistiksi, jos se diiva ei pysty pissimään pihalle, kun on joko märkää tai kylmää. En ikinä pääse kehumaan sitä onnistuneen suorituksen johdosta, kun sitä suoritusta ei koskaan tapahdu.

Olkoon nyt näin nysä tämä tänään. Olen kirjoitellut kaikenlaista muuta soopaa koko päivän, mutten sitä mitä olisi pitänyt. Kiertelen ja kaartelen näitä kurssin tehtäviä enkä saa mistään kiinni. Pitäisi vissiin tintata itseäänkin turpaan välillä.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mhii-iin... Tekisi mieli sanoa jotain koirien ruoansulatuskavan toimintaperiaatteista; niiden valvonnasta, toteutuksesta ja kontrollista, mutta kun on kielletty.

Saara kirjoitti...

Niin, nyt et kyllä ala, Enska. Eikä sun tarttekaan. Tiedän kyllä muutenkin mitä sinä ajattelet.

SusuPetal kirjoitti...

Minullekin tuli mieleen, että Puck olisi jo ehtinyt syödä ne aivonsa, hmmm, mutta en sano.
Ehkä sillä vaan on ne aivot siellä alapäässä. Mikään yllätys sekään olisi. Tai ihme.

Saara kirjoitti...

Niin siis, siellähän ne yleensä noilla koirailla on. Ei aina. Ei missään tapauksessa. Ne ovatkin sitten erityisen rakkaita sellaiset, joilla ei näin ole.

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä vielä joskus koittaa sekin päivä, jolloin minulle avautuu se suuri mysteeri miksi ihmiset hankkivat itselleen tieten tahtoen, jopa kalliisti maksaen, lemmikkieläinten kaltaisia riesoja.

Sillä jotain mystistä, pientä ymmärrystäni suurempaahan niissä on pakko olla, koska tiukan paikan tullen ne asetetaan jopa kaksijalkaisten rapsuteltavien edelle.
Ja minulla sentään on aivot.
Jopa yläpäässä.
Tosin en menisi niiden toimintaa kovinkaan suuresti ylistämään, mutta kuitenkin. Osaan minä sentään vessassa käydä.
Jopa ulko sellaisessa. Ilmasta riippumatta.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ollaan myös tekemisissä sosiaalisten paineiden kanssa. Saara ei kehtaisi silmiään kylällä näyttää jos lööpeistä kirkuisi:

PENTUIKÄINEN BOKSERI PUTOSI RIU'ULTA KYRSÄLÄSSÄ!
POLIISI JATKAA ETSINTÖJÄ KEPEILLÄ TONKIEN

Anonyymi kirjoitti...

Koeta kestää, meidän koira syntyi alkutalvesta, ja keväällä oli tosi kyseessä kun huomattiin että rakas sisäsiisti silmäterämme ei osaa kakkia kuin lumelle. Siinä se sitten aina pyöri kuin väkkärä etsimässä viimeistä lumilämpärettä. Ei se kyllä sisälle silloin tehnyt, mutta pieninkin kusireissu kesti PIIIITKÄÄN.

Toinen mitä tämä lumisten vuorten sankari keksi, oli että kesällä pitää juoda uidessaan ihan mahdollisimman paljon. Sitten se alkoi vuotaa sisätiloissa pohjasta. Surkea ilme sillä oli kun se ei edes tajunnut pissaavansa lattialle, ja sitten raivokas emäntä alkoi mylviä...

Saara kirjoitti...

Tienpäällä, eihän se riesa haittaa, jos on tarpeeksi söpö.

Mulla menee joskus noi Enskan väläykset vähän ohi. Siis miks mä nyt sen riu'ulle olisin laittanut. Onhan meillä vessanpönttökin.

Tahra, älä, voi, vieläkö tässä menee niin pitkään. Lumet ehtii kohta tulla ja keväällä sitä länttiä etsitään sitten täälläkin.

Tuo on muuten mulle kans mysteeri, että miksi koirat juovat uidessaan niin paljon, että maha alkaa viistää pohjaa ja sen lisäksi ravistelevat turkkinsa siellä veden alla. Siis eihän ne erota sen jälkeen tuntikausiin mitään.

K kirjoitti...

"Vuf vuf, koirauutisia, vuf vuf"

Kyllä se riuku on kuitenkin ekologisempi vaihtoehto, ethän valistuneena kuluttajana halua tuhlata juomavettä veskin huuhteluun!

Saara kirjoitti...

Ei me kyllä veskistä yleensä juoda... no vitsi hei.