lauantaina, heinäkuuta 15, 2006

Jösses

Just huomasin, että mähän olen kipeä. Palelee niin pirusti ja äänikin tulee jostain toisesta maailmasta. Sieltä pimeältä puolelta. Niska on jumissa ja munuaisiakin kivistää. Päässä humahtelee edelleen, niin kuin pyörtymisen partaalla. Kai tässä kolme päivää meni, ennen kuin tajusin, että mullahan on flunssa. Sitä on jo niin vanha, että luulee jo kaikkien näiden kolotusten kuuluvan elämään.

Blogiin on nyt asennettu uusi pulinaboksi kaikille räpätädin riivaamille kommenttilemmikeille sekä muillekin innokkaille keskustelijoille. Se on vähän neekerimalli edellisestä, mutta sentään toistaiseksi toimii. Uusin viesti tulee tässä boksissa ylimmäksi, eikä sellaisia hienouksia löydy, kuten arkisto tai hilluva hymiö. Edellinen boksi alkoi kärsiä muistinmenetyksestä ja sensuroi viestejä oman mielensä mukaan. Lisäksi se oppi laskemaan kuuteenkymmeneen ja laskikin sitten ihan hulluna siihen asti, että posahti lopullisesti.

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Paranteles nyt itseäsi kunnolla. Lepoa, lämmintä juomista ja silleen...

Kesäflunssat ovat tosi viheliäisiä, niin kuin kaikki flunssat yleensäkin.

Saara kirjoitti...

Kylä tää tästä. Kiitos, Louhi.

Nimetön kirjoitti...

Nysse on jo olevinaan kokonainen kylä. - Meneehän se loman loppu kivasti petissä. Tässä taas tätä posetiiviajattelua kehiin.

Saara kirjoitti...

No mä aloin äkkiä laittaa paikkoja kuntoon, että voin sairastaa loppuloman petissä. Se olis huippua.

tarakini tr kirjoitti...

Onnea uudelle tädille ja toipumista vanhasta (siis kolme päivää) lunssasta. Miten ne oli ne tervat ja höyhenet? Jotakin apua, meinaan.

Saara kirjoitti...

Itte on nyt kyllä kovassa vedossa. Joo, terva ja höyhenet auttaa aina just tällaseen. :)