sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Blogikin näivettyy


Kellot on käännetty kesäaikaan. Lapset juoksevat pihan poikki hiukset vapaana ja kirkuvat onnesta. Lämmintä on. Sepelkyyhky pulputtaa yhtenään ja järripeippo rääkyy, niin kuin hitaanpuoleinen autonasentaja vääntäisi taukoamatta räikkää. Sitruunaperhonen istahtaa silmuille ja lehahtaa lentoon.


Tuolla ikkunan takana on kevät. Minä hautaudun kirjoihini ja homehdun tänne. Blogikin näivettyy ja suhteet verkkoväkeen ovat retuperällä. Sosiaalinen kanssakäyminen perheen ja minun välillä on rajoittunut muutamiin murahteluihin. Talokin on tärviöllä.

12 kommenttia:

Ensio kirjoitti...

Kuulostaa Paavo Lipposen metodilta - ja katso kuinka häikäisevälle maata kiertävälle radalla sen hänet sinkautti!

Jatka vaan, Saara. Järripeipot ja muut asentajat hiiteen!

Saara kirjoitti...

Mrph.

SusuPetal kirjoitti...

Terveisiä ulkomaailmasta, Saara. Takana yli 10 kilsan kävely(Hgin kaupunginosia bongaten) ihanassa auringonpaisteessa. Kävelin mbarinkin ohi ja tuli mieleen, että runokuun aika voisi jälleen olla, eikö niin!

Saara kirjoitti...

Onneksi se on vasta elokuussa. Jospa mä olisin siihen mennessä melkein valmis.

SusuPetal kirjoitti...

Paas kiiruhtaen...

Ohari kirjoitti...

Kirjoissa pitäisi olla varoitustarra: "Opiskelu vahingoittaa elämääsi."

Saara kirjoitti...

Niin panikin, Susu. Vaikka kyllä tässä jo paniikkikin on lähellä.

Niih, Ohari, nysse meni tämäkin päivä sitte näin.

Saara kirjoitti...

Mullei sitten ole tänään toiminut tuo netti.fi sähkäri ollenkaan. Että jos jollakulla muullakin on ollut asiaa kuin viagra-myyjillä, niin vasiten en ole jättänyt vastaamatta.

Sylvi kirjoitti...

Sepelkyyhkyn kuulin minäkin. Oletko muuten varma, että järripeippo (pohjoisen lintu, voisi tietysti olla muuttomatkalla) on äänessä? Ettei vain viherpeippo.

Helen kirjoitti...

Saara, mikä netti piste fi emaili sulla on? Olisin kysynyt sinulta jotain tuohon "Viestinnän jäljillä" kirjaan liittyen, erityisesti lukuihin "Viestinnän etiikan perusteita" ja "Viestintä ja demokratia". Löysin omista vanhoista muistiinpanoistani hyviä pointteja, joita voisin käyttää omassa harjoitustyössäni, mutta kirjaa en nyt mistään ehdi saada. Lähinnnä kaipaisin lähdeteoksia, eli keihin noissa luvuissa viitataan? Habermasiin varmaan ainakin, mutta keihin muihin?

Saara kirjoitti...

Sylvi, aika järrrrriltä se kyl kuulostaa. Eikä sirkuta missään välissä. Se viherpeipon ääntely sattuuisi jo hampaisiinkin.

Helen, se toimii kyl toi gmailkin ihan hyvin :), siis saaranblogi@gmail.com

Mutta mä katson tuon het kohta.

Saara kirjoitti...

Helen, lista on yhtä pitkä kuin kuin koko Viestinnän etiikan perusteita -lukukin. Toinen sitten on maltillisempi viitteissään. Jospa laitat postia tulemaan, niin otetaanko vähän täsmällisemmät kohdat.