tiistaina, marraskuuta 27, 2007

Puun takaa tulleet

Saareloille ero tuli Ollin mukaan puun takaa ja se tuli yllätyksenä meille kaikille. Varokaa siis kaikki viattomat avioparit. Ero voi tulla käymään koska tahansa aviopareista riippumatta, halusivat he eroa tai eivät.

Myös SanomaWSOY tuli puun takaa ja osti mokoma Blogilistan. Joidenkin mielestä olemme nyt tuhoon tuomittuja tai vähintään orjia. Vaihtoehtokulttuuri on tullut näin tiensä päähän. Pahimmissa visioissa tuo mediajätti ulottaa lonkeronsa jokaisen bloggarin mieliin ja aivopesee kirjoittamaan sievää suomea, karsii härskiydet ja sensuroi kirosanat. Jotkut ehkä jopa toivovat sitä. Mutta eihän blogilla ole mitään tekemistä sanomatalon kanssa, jos sillä ei ole. Ei minulla ollut Alex Niemisenkään kanssa mitään tekemistä. Blogilista on lista blogeista. Nimilistoja ostelevat markkinamiehet tämän tästä markkinoidakseen jotakin.

14 kommenttia:

Rauno Rasanen kirjoitti...

'Tämä on meidän elämää ja meidän yksityinen asia.' (Olli Saarela)

Hmm...avioliiton solmiminen siis voi olla julkinen asia mutta eroaminen ei.
Mikä tappio medialle - vai onko sittenkään?
Salaisuudethan ne eniten myyvät, koska ne eniten yleisöä myös kiinnostavat.

SusuPetal kirjoitti...

Hmm, jäin miettimään, että jos tulee puun takaa, onko väistämisvelvollinen?

Saara kirjoitti...

Rauno,

minua kiinnostaa se, miten ylipäätään ero voi tulla molemmille yllätyksenä, ikään kuin se olisi kummastakin puolisosta riippumaton asia.

Susu, on. Siis se joka tulee.

Rauno Rasanen kirjoitti...

Saara

Jospa on niin, että jommankumman uskottomuus on tullut yhtäkkiä yllättäen ilmi.

Sen jälkeen asiat saattavat muuttua salamannopeasti.

Saara kirjoitti...

Rauno,

silloinhan se uskottomuus olisi tullut yllätyksenä myös sille uskottomalle. Tai vähintään uskottomuuden seuraukset.

- Hyvänen aika, Olli, oletko sinä pettänyt pettänyt minua koko piiiitkän avioliittoovuotemme ajan? Minä otan eron!
- Häh? Mitä kummaa? Otat eron?

Saara kirjoitti...

Voisi siis olla toisinkin päin.

Anonyymi kirjoitti...

Ajatelkaapa - laki tahdonvastaisesta hoidosta - laki tahdonvastaisesta avioliitosta - laki tahdonvastaisesta avioerosta. On pantu pieni ihminen koville tässä. Mutta KAIKISTA pahinta demokratiaan verhottua totalitarismia on että puun takaa tuleva on väistämisvelvollinen.

Tanja Saarela pääsi lööppiin myös siksi että hänellä oli töissä mustat vaatteet ja naama peruslukemilla. Miten tämä poikkeaa tavallisesta uraa tekevästä? Niin että jotain hyötyä sentään avioerostakin.

Koska kukaan ei osaa sanoa onko avioero hyvä vai huono asia (liene henkilö- ja tilannesidonnaista) niin ei voida myöskään todeta että julkisuutta se on huonokin julkisuus. Niinpä tyydyn sanomaan että julkisuus on... noh, julkisuutta.

Rauno Rasanen kirjoitti...

saara

Siispä jompi kumpi valehtee puhuessaan yllätyksestä - tai sitten kummatkin valehtelevat.

Tai sitten kumpikin puhuu totta, mutta ei halua ymmärtää, mitä totuudella ja yllätyksellä tarkoitetaan.

Tai sitten kyseessä on medialle tarkoitettu täky, jolloin ainakin toinen näyttelee jotain muuta kuin, jne. jne.

*
Olen kuitenkin ymmärtävinäni, että eroaloite tuli alunperin Karpelalta.

Ehkä Saarela on todellakin myös arkielämässään - ainakin ajoittain - kouhottava macho-juntti, jolta jopa vaimo voi saada turpaansa.

Saarela ei tietenkään halua tunnustaa olleensa sika.

Mutta jos tämä vaihtoehto on totta, niin silloin ero kyllä tuli yllätyksenä molemmille - myös Olli Saarelalle, koska ei Saarelakaan voinut tietää vaikkapa kolmea kuukautta aiemmin, että hän hakkaa vaimoaan esim. juuri marraskuun 13:sta päivänä 2007.

MOT

Saara kirjoitti...

Joo, Tahra, jotenkin tässä on niin kuin ero olisi jokin ulkopuolinen olio, jolla on oma tahto ja tällä ko. avioparilla sitä ei siis ole.

Tanja oli kyllä kovin surkean näköinen, voi sentään.

Rauno, minä vähän luulen, ettei Saarela ole tiennyt tekevänsä mitään väärää... Ehkä se viattomasti on uskonut, että rakkauden pitää riittää, vaikka vähän rakastaisi ihan vähän välillä muitakin. Tai hakkaisi vaimoaan. Yllätyksenähän se aina tulee, kun vaimolle lopulta riittää. Tulee se kyllä miehellekin, jos tilanne on toisinpäin.

Anonyymi kirjoitti...

Niin just, sieltä se ero vaan tuli ja yllätti kaikki osapuolet, saatana. Tää on just näitä, että "se vaan tapahtui", ikäänkuin ko. ihmisillä ei olis asian kanssa itsellään mitään tekemistä. Erot on kauheita, kun ne hyökkii tollai viattomien ihmisten kimppuun. Varsinkin Tanjan, ties kuinka monennetta kertaa..
-minh-

Rauno Rasanen kirjoitti...

saara

Niin - voipi olla, että Saarela on machoisuudessaan snadisti sadisti psykopaatti, jolla ei empatia tosiaankaan riitä sen tajuamiseen, että hän käyttäytyy narsistisen määräilevästi ja toisen ajatuksista piittaamatta.

Tai sitten päinvastoin - T.S toimii laskelmoiden OS:n suhteen.

Parillahan ei ole yhteistä lasta, joka aina sekä yhdistää mutta myös jarruttaa kummankin henkilökohtaisten projektien ja uran toteutumista sekä tulevaisuuslaskelmointien tekemistä.

Saara kirjoitti...

Niinpä, Minh. Vaikka enhän minä tiedä haluaako kukaan erota jatkuvasti. Joillakin se nyt on keino kaikkeen ja siksi kai se tuleekin aina niin yllättäen. Yllättyy itsekin, että kappas, taas minä haluan erota. Hitsi. No erotaanpa pois.

Mun pitää nyt tunnustaa, Rauno, että kun näin OS:n kuvan eka kertaa jonkin lehden kannessa, niin se karmi. Siinä on jotakin psykopaattista kasvoissa. Olen pahoillani tietenkin, en yleensä arvostele näin ihmisiä ulkonäön perusteella.

Niin, tasapainoa on kyllä lapsen/lapsien kanssa vaikea löytää. Usein kiikutaan siellä ääripäissä, kummassa päässä tahansa.

Rauno Rasanen kirjoitti...

saara

Minulla on ollut aivan sama 'etiäinen' O. Saarelan suhteen.

En tietenkään toivo, että se olisi totta.

Saara kirjoitti...

Niinpä, Rauno. Kukapa sitä toivoisi. Hyvä pointti.