tiistaina, marraskuuta 06, 2007

Pullukka narulle, mutta kuusiaitaa ei kyllä kaadeta

Ei tule taas mistään mitään. Miten tämä bloggaaminen on muka näin vaikeaa nykyisin? Koko ajan tulee jokin keskeytys; joku soittaa ja pyytää tyhjentämään rännit, kun naapurin puolelle lorottaa vettä kuulemma kaiken yötä. Siinä sitten puhelin tuuttaa jo toista soittajaa ja toisen naapurin poikia kysellään. Välillä koirat haluaa ulos, enkä samperi sisälle ehdi, kun puhelin jo huutaa täällä. Ja eikö kohta ole taas joku oveen koputtamassa samaan aikaan, kun puhelin soi jälleen. Matkalla tähän takaisin piti pestä yhdet pissit lattialta ja enkö, hemmetti, saa pompata heti ylös, kun takapuoli tätä tuolia hipaisee. Ei sillä, että minulle kukaan soittelisi, mutta noita muita kyselevät, ja tytärkin soitti ja sanoi, että pitäisi laittaa pullukka narulle ja lisäksi joku haluaisi kaataa meidän kuusiaidan, eikä Lasipalatsin valotkaan pala. Hulluksi täällä tulee. Nyt tuo älvänä syö moppia. Ihan huvittavaa ajatella, että joku kuukausi takaperin menin minäkin sinne naamakirjaan. Eihän nyt hyvä ihme sentään siitä mitään tule. Olen hirveän huono siinä, enkä ymmärrä mistään mitään. Sekaisempaa sivustoa saa kyllä netistä hakemalla hakea. Kaveripyyntöihin olen älynnyt vastata, mutta mitä ne muut pyynnöt ovat ja mitä niille pitäisi tehdä? En tiedä mitä se pentu tuolla taas tekee, mutta jotakin luvatonta se on. Pakko mennä.

9 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Jessus, sinäkinkö naamakirjassa!
Kaikkea...
Heh, aikuisten habbo Hotel. Tai niin joku sanoi. En minä, kun en tiedä siitä mitään.

Jos ei ehdi bloggata, ehtii aina laittaa kyselyn. Tässä vastaukset:

a. naama kirjassa
b. perseet olalla
c. kusi sukassa
d. pää kainalossa

Saara kirjoitti...

Hehheh, no vähänkö on polleeta olla siellä olematta. Ei tosiaan ole ollut aikaa edes perehtyä, enkä ole päässyt siihen mitenkään kiinni. Mutta tänä aamuna muistin sen taas, kun yksi söpö tyyppi pyysi kaveriksi. ja nyt tuli mieleen, että pitäisikö oikeasti ryhdistäytyä ja opetella. En kyllä osaisi sieltä edes poiskaan.

JOo, hyvät vastaukset. Kiitos.

Saara kirjoitti...

Olikos tuossa tekstissä kirjoitusvirheitä muuallakin kuin otsikossa, kun en ehtinyt oikolukea.

Jani kirjoitti...

Sekaisempaa sivustoa saa tosiaan hakea. Lähinnä mieleen tulee Myspace, joka tosin sentään edelleen on ylittämätön siinä lajissa.

SusuPetal kirjoitti...

Joo, on polleeta:))

Siis, oikeasti, miten aika riittäisi vielä naamakirjaan. Minulla kun on KUUSI blogia päivitettävänä(ilman kyselyitä tosin...).
Plus kotisivut, hahhah, eh.

(ei ne ole oikeasti söpöjä, virtuaalissa vaan...)

Saara kirjoitti...

Hehee, Jani, sitä sekasotkua en ole koskaan edes yrittänyt ymmärtää.

Susu, on on, söpöjä on, olen nähnyt livenäkin :)

Mulla ei ole kuin tämä yksi blogi, enkä yhtään tajua, miten tässä näin käy. Miten olen siis ehtinyt opiskella jossakin välissä? Ja sitä paitsi mää varasin taas yhden kurssin. Se on kyl ihan pieni.

Anonyymi kirjoitti...

Vieläpä ehdin toivottaa HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ!! (jos kerran sedälle annoit ihka oikeat tiedot)

Kyselyt on poik... ihan ukkoa. Ja aina toivon pukin ja mäkin kuvia (isoilla ja seellä)

<3 <3 ;) :))

Anonyymi kirjoitti...

Siitä se alkaa, niinku blogiki.

tv keu

Saara kirjoitti...

Kiitti, Itte. Vielähän tässä hyvin ehtii järjestää vaikka vastaanoton :). Juu.

Enpä tiijä, keu. Ei siinä minusta ole oikein hohtoa. Pakko se oli vaan mennä, ettei kärryiltä putoa, mutta en minä vaan tiedä, mistä ne sen kanssa niin intoilevat.