lauantaina, elokuuta 04, 2007

Voi näitä aamuja

No jo on. CoComments ei ole päästänyt minua kommentoimaan tänne sitten eilisen. Kirjoitin niille ilkeän b-luokan kirjeen. Oli tunti ylimääräistä aikaa. Pyysin lopettamaan koko tilin, koska en puolessa tunnissakaan löytänyt mitään nappia, jolla voisin räjäyttää oman CoComments-tilini palasiksi.

Olin tänä aamuna juuri suihkusta tullut, kun maanpäällisestä kaupasta soitettiin asiakkaan kertoneen, ettei maanalaisessa ole ovet auki, eikä valojakaan ole. Paniikki iski. Junan lähtöön oli vartti. Seuraava lähtisikin sitten vasta tunnin päästä. Yritin soittaa sille tyttelille, jonka töihin olisi pitänyt tänä aamuna mennä, mutta vaikeahan se on kuulla puhelinta, jos nukkuu ja varsinkin jos puhelin on äänettömällä... Pakkasin kassin ja olin tukka märkänä ja ilman aamupalaa menossa junalle ja tekemään ensin maanalaiseen aamuvuoron ja sen jälkeen maanpäälliseen sairaustapauksen takia iltavuoron, kun ihmeherätys tapahtui. Nyt siellä on kai ovet jo auki.

Tässä sitä nyt ihmetellään ylimääräisen puolen tunnin kanssa tuota CoCommentsin touhua. Tuskin pääsen kommentoimaan tänne vielä tänäänkään. Mutta aika kuluu töissä muutenkin mukavasti. Takapihalla on kuulemma pallogrillauksen SM-kisat.

6 kommenttia:

tiiri kirjoitti...

sulle tulee usein 'kkilähtöjä

Sun äitis kirjoitti...

Mari Koon opiskelublogissa on keskusteltu just noista coCommentista eroon pääsyn ongelmista.

Artun pika-apu on:

"coComment-ongelmaan on nopeampikin ratkaisu. Itselläni ainakin oli Firefoxin alapalkissa sinivaalea “CO”-tekstillä varustettu logo. Sitä voi klikata hiiren oikealla napilla ja valita “Disable extension”. Sitten voi taas aktivoida kun ongelmat on korjattu."

Toimin ohjeen mukaan. Auttaisikohan sinullakin?

minh kirjoitti...

Siis tota ei voi missään tapauksessa hyväksyä! Hitto, sua ei voi tolleen lähettää jonkun kännänneen urpomyyjän pommiinnukkumisen takia hommiin!

Minäkin olin ennen kova myöhästelijä, mutta nykyään, varsinkin aamuissa olen 45min etuajassa ja herään jo aamuyöllä stressaamaan, etten vain myöhästy.

Ala jaella niitä potkuja, saisit aggreja purettua:)
-minh-

Celia kirjoitti...

Kamalaa piittaamattomuutta jättää putiikki avaamatta! Ja Veijo Bloggerikin vielä keljuilee! :/

Sinulle on muuten yksi nappi blogissani. Käypä hakemassa.

Saara kirjoitti...

Hei, Tiiri, no ei niitä tule usein. Ja yleensä käy juuri näin, että sitä joutuu vain järkyttymään.

Jaaha, kiitos tuhannesti, Sun äitis, kävin napsaisemassa ohjeen mukaan ja katotaan lähteekö tämä viesti...

Minh, ei se ollu kännissä, hahhahhaaa... sillä oli jokin häikkä päässä. Miten niille sitä paitsi potkuja jakelisi. Sittenhän mä saisin aina tehdä töitä itse 7 päivänä viikossa.

Voi Celia, olen ihmetellyt, mistä nappulasta ne kaikki oikein vouhkaa ja nyt mulla on itelläni semmoinen! Kiitos, kiitos.

Saara kirjoitti...

Hahaa, toimii, kiitos vielä, Sun äitis.