perjantaina, helmikuuta 16, 2007

Arkiaamun avainsanat


618.18%sotilas seksivideo

39.09%blogi

26.06%oma seksivideo

26.06%alaston naapurin tytär

26.06%teinin ihana pillu

13.03%seksinovelli

13.03%pissa pimppi

13.03%kuolinilmoitukset värssyt

13.03%huora blogi

13.03%panun tyttöystävä

13.03%2006 kohu

13.03%pikapano

13.03%server too busy hotmail

13.03%synttäriruno

13.03%netticv

13.03%kusi haju

13.03%wikipedia hns

13.03%äänekosken ennustaja

13.03%orgasmi kuva

13.03%euroviisukarsinta

13.03%saaran blogi

13.03%kaunis nainen kuva seksi

13.03%pillun muodot

Ajatelkaapa, jos kaiken takana onkin salaliitto. Google pistää porukkaa tahallaan tänne kukkahattutädin hellään huomaan. Nautinnon sijaan arkiaamun pikku pöjöttäjät joutuvatkin kieriskelemään helvetin tulessa. Sairasta huumoria.

Tämän päivän Iltalehti uutisoikin tuosta sotilasseksivideosta. En kyllä ymmärrä, kun maailmalla liikkuu pilvin pimein toinen toistaan hekumallisempaa seksirainaa, että miten se nyt on taas niin ihmeellistä, kun tyttö ja poika ovat olleet sillai. Sitäkään minä en ymmärrä, että kun kerran sille videolle on itsensä tyrkännyt, niin miten voi vielä tähän maailman aikaan yllättyä videon ilmestyessä nettiin kaikkien nähtäville. Vai onko se sellainen käsi suun eteen yllättyminen "oh" ja sitten käsi ojoon. Tiedän, jokaisella on toki oikeus saada videoida touhujaan joutumatta julkisuuteen, mutta pitäisikö se ottaa huomioon jo videointivaiheessa, että meikit on oikein ja tukka hyvin ja kiharat ajettuna, niin ei tarvitsisi sitten katua jälkeenpäin. Typerä jätkä joka tapauksessa. Tulee muuten jatkossa saamaan juuri sellaisen tyttö- tai poikaystävän kuin ansaitseekin.

Toinen mikä myös tänä aamuna hieman huvitti, on surullisenkuuluisan Susan Kurosen tekemä rikosilmoitus epämääräisistä häntä loukanneista puheista joillakin netin keskustelupalstoilla. Juha Seppälän blogissakin pääministerin ex-morsiamen ovat analysoineet halki niin meidän oma Etappisikamme kuin Hazardin Kaarinakin. Kukaan ei haluaisi lukea Kurosesta enää yhtään mitään, mutta kaikki haluavat hänestä puhua. Minäkin. Kiehtova nainen kaikessa ristiriitaisuudessaan, mutta juttu on kyllä niin, ettei julkisuudesta voi valita pelkästään hyviä puolia. Jos kirjoittaa itse paljastuskirjan, niin mitä helvettiä voi muka odottaa?

Olen lähdössä Jyväskylään. Huomenna on hautajaiset. Näkemiin.

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tääkin oli ihmeissään siitä Kurosen jutusta, miksi lähteä leikkiin jos ei kestä sitä loppuun, mitä muuta voisi odottaa, koska tottakai jokaisella on erinäisiä mielipiteitä ja ne on kestettävä jos työntää tuota vauhtia itseään julkisuuteen ja vielä toisen kustannuksella. Saisi mennä vähän itteensä koko ämmä.

Voimia ja turvallista matkaa !

Allyalias kirjoitti...

Kyllä joskus ihmetyttää mitä jotkut haluavat löytää täältä internetin ihmemaasta. Harmi kun joutuvat sitten aina pettymään ohjautuessaan tylsälle sivulleni...

Anonyymi kirjoitti...

Näin jermuna kyllä sanoisin, että joko sitä katsellaan omien sotilaiden seksivideota tai sitten joudumme katselemaan vieraan armeijan sotilaiden seksivideoita.

Kaikkein vähiten täällä kaivataan nopean toiminnan joukkojen videoita.

toivoo

Oma Etappisikasi

Saara kirjoitti...

Justiinsa niin, Lumi. No ja Allyalias, sitä minäkin tässä säälinsekaisin tuntein mietiskelen, että miltä mahtaa tuntua, kun on seksiä vailla ja sitten joutuu tämmöiseen blogiin. Voi repukoita. Voi voi.

Hah, Oma rakas Etappisikani, siis "joudumme katselemaan"? No toki jos valita pitää, niin voisihan sille kotimaiselle seksivideolle vaikka avainlipun ojentaa.

Nopean toiminnan joukkojen seksivideo olisi kyllä varmasti nettiystävällisempi. Ja muutenkin näppärämpi, kun työaikaansa näyttävät monet haaskaavan seksin etsimiseen...

Anonyymi kirjoitti...

Oleksä ruvennu joogaan ku Label on avainasana?

Anonyymi kirjoitti...

... kun tätä joogaa tulee ittekin harjotettua haureuden ohella niin piirtäsitkö kun ehdit kuvan siitä millanen on tämä avain asana?

Saara kirjoitti...

Joo, se saa nyt odottaa ens viikkoon. Mutta noin vihjeeksi ja luetunymmärtämistä helpottamaan, niin se on vähän kuin tämä nyky e-sitä ja e-tätä ja i-sitä ja tätä. Niin se on sitten niinku avain a-sitä ja tätä. Siis a-sana, tomppeli. Hahhah, no mä korjaan sen joskus.

Anonyymi kirjoitti...

Ai siisko e-sitä-sana ja e-tätä-sana ja i-sitä-ja-tätä-sana, a-hah-, a-hah-hah-, a-hah-hah-haa-sana, p-önttö-sana!

Saara kirjoitti...

Niin justiinsa, sä aina tajuat heti!

Anonyymi kirjoitti...

No tämän ymmärtää kun sinulla on siinä avain-l-laudassa ne omat k-kirjaimet. Mutta siten minä ymmärrä ettei r-aportin r-aporttia Veijosta, miten se nyt siellä Turussa. Sehän on sinun m-missio!

Saara kirjoitti...

Siis Veijo? Turussa? Veijo Kaleviko? Alias Ensioko? E-sikako? Vaiko kuka Veijo? Vai onko se sama Veijo, kun oli siellä tyrmässä? Ja nyt siis vapaalla jalalla Turussa? Mikä missio? Onko minulla Veijo-missio?

Anonyymi kirjoitti...

Mikään Tappinen ku SE VEIJO jolle kortteja lähetetään. ON!

Saara kirjoitti...

Niin mut kui se Turus? Onks "sörnainen" siis siellä?

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, no ehken se oli sitte Sorkka! Mutta se hai vapaus Veijo kuiteski!

Saara kirjoitti...

No on sekin parempi missio kuin tuo Prosperon:

http://paavo.vuodatus.net/blog/440708
http://paavo.vuodatus.net/blog/404509
http://paavo.vuodatus.net/blog/391924
yms.

Kohta mulla ei jää mitään blogattavaa, mitä se ei jo olisi rienannut. En tiijä, mutta onneksi mulla ei sentään ole jatkuvia sydänsuruja. Kukaan kyllä varmaan sitten ei enää kestäisi.

Anonyymi kirjoitti...

Ahah, en ole lukenu Prostataa. Ei kantsi, hei.
*
Onhan sulla se rumba, mikä samba. Se rytmiä veressä, tai siis veren rumpalissa.

Saara kirjoitti...

On on, on rytmihäiriöitä, on päänsärkyä, on hartiat jumissa, on flunssaakin. Siis nyt. Mä en koskaan ollut näin sairas ennen kuin aloin blogata :)

Saara kirjoitti...

Hei nyt mä lähden. Hyvää viikonloppua kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kertoa, mä olen sitten varmasti kanssa syytettynä, olenhan maininnut leidin lokissani. Hui kun pelottaa....
Hyviä hautajaisia, sanoi kerran kaverini. En tässä muutakaan osaa toivottaa!

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen toi pikapano, mutta se johtuu vaan siitä, että mun pankkisivu aukee joskus tänne. Ja toi on kyllä kirjotusvihre, emmä oikeesti 'orgasmi kuva'a hae, vaan 'origami kuva'a. Nih!

Saara kirjoitti...

Kiitos, Polgara, hautajaiset olivat hyvät.

Setäs, älä yritä.