sunnuntaina, tammikuuta 14, 2007

Mainoskatko

Tänään parrasvaloissa Kirsti Ellilä. Lukekaa siis Satakunnan kansan Blogiskooppia.

14 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Kiitos vinkistä, tuo blogi on jäänyt huomaamatta.

Saara kirjoitti...

Niin, se näyttääkin olevan ihan uusi! Sinänsä ikävääkin ikävämpää, että Vuodatuksen sivut ovat tänään ihan mahdottomalla tuulella.

SusuPetal kirjoitti...

Joo, Vuodatus tökkii todella pahasti, sääli. Pääsin äsken ihan pikaisesti käymään omilla sivuillani ja laitoin saman mainoksen, mutta mitäpä iloa siitä on, kun kukaan ei pääse lukemaan, hah.

Huomennako töihin...?

Saara kirjoitti...

Huomenna töihin ja illalla tenttiin. Uuuh, puistattava päivä.

viima kirjoitti...

Tämähän jännää, sanomalehti aikoo tuollalailla lähteä blogeja kahlailemaan.

Susu, mä huomasin kyllä mainoksestasi Blogiskoopin, joskin Livejournalin syötetilin kautta. Vuodatus kun ei oikein ole yhteistyöhaluinen edes minun kanssani.

Saara kirjoitti...

Jep ja snif, joillekin siitä sitten alettiin maksaa palkkaa.

Wilhelmiina kirjoitti...

Ihana kuva tuossa, mistä löysit?

Kiitos vinkistä, kävin heti katsomassa ja aika mielenkiintoiselta vaikuttaa tuo Blogiskooppi. Sinäkin olit päässyt heti lehteen siellä Kirstin suosittelemana. :)

Saara kirjoitti...

Moi Wiltsu. Pitkästä aikaa liipanteessa?

No sehän on mun kuvani! Kotialbuumista sen napsaisin.

Kirsti oli vaan kiltti. Kiitos Kirstille.

Kirsti kirjoitti...

Äh, ei se mitään kiltteyttä ollut. Mutta tietty näissä aina tulee se kääntöpuoli, että moni blogi jäi mainitsematta. En yrittänytkään olla mitenkään puolueeton tai objektiivinen ja kertoa mikä blogi olisi jotenkin paras tms. hehheh. Toimittaja tais vaan kysyä jotenkin niin, että missä eniten käyn, siihenhän vaikuttaa toi päivitystiheyskin.

Oli sööttiä, että se toimittaja oli oma-aloitteisesti löytänyt Blogisanomatkin. Aina se vaan sydäntä sytkäyttää kun se läpyskä mainitaan.

Saara kirjoitti...

Niin, mutta Kirsti, just toi objektiivisuuden puute, se oli kilttiä.

On se totta, aika kultaa muistot ja kyllä minäkin ihan tästä tuolilta valahdin, kun sen läpyskän nimen siinä edessäni näin.

Wilhelmiina kirjoitti...

Täällähän minä aina notkuskelen, liepeillä. En vaan aina keksi mitään järjellistä sanottavaa. ;)

Kommentteja tulee ehkä kirjoiteltua silloin sun tällöin, mutta auta armias kun pitäisi keksiä blogattavaa - kauheen vaikeeta sellanen! En ymmärrä miten te aina keksitte jotain mielenkiintoista sanottavaa aiheesta kuin aiheesta. Meikäläisellä taitaa olla tulpat kastuneet kun toi sytytys tuntuu olevan niin nihkeetä... :D

Saara kirjoitti...

Ei, älä huoli. Mulla oli tämä viikko lomaa ja sain juuri luettua tenttiin. Jostakin tuli nyt pari pärettä niin kuin pato olisi purkautunut. Mutta ensi viikolla taas aiheet jo karkailevat päästä ja minä ihmettelen samaa asiaa. Mistä ne keksivät ne kaikki juttunsa?!

Sulla oli, Wilhelmiina, muuten hieno kommentti tuolla mailla. Ihan tekee mieli kiittää. Kiitos.

Wilhelmiina kirjoitti...

Anytime, Saara. :)

Tuo vauva ja lehti -kuva on kyllä todella söpönen. Tästä huomaa että olet selvästikin oppinut lukemaan poikkeuksellisen aikaisin! :D

Ei minusta vaan ole tuollaisia otettu - vaikka minulle on kyllä luettu paljon sanomalehtiä kun olin vauva (ilmankos minustakin tuli näin kuivakka, hehehe...). Saanko lainata sitä blogini kuvitukseen joskus jos sattuu aihe sopimaan?

Saara kirjoitti...

Hehheh, kyllähän minä ihan selvästi tuossa luen.

Ja joo, siis mallihan on niin söpö, että se sopii hyvin sinunkin blogisi kuvituksiin :).