lauantaina, helmikuuta 11, 2006

Viikon saldo

Töissä: kolme kipeänä yhtä aikaa, ja yksi lauantaiaamun pommiinnukkuja. Hemmetillinen kiire ja masennus. Mitä minä siellä vielä teen? Jostakin pitäisi kaivaa tietoa ihmisten riistämisestä työelämässä. Juuri tehdyn tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat tyytyväisiä työolosuhteisiinsa. Miksi en koskaan kuulu enemmistöön?

Kotona: Harjoittelin juuri rintsikoiden päällepukemista ilman oikean käden osallistumista koko tapahtumaan. Luulen, että äidilläni tulee olemaan hieman hankalat ajat edessä. Hiihtolomaohjelma taitaa olla siinä. Koiran kaulaan on iskenyt jokin sieni. Ajelin siitä karvat pois ja tuputtelin sitä Molkosanilla. Tilanne näyttäisi rauhoittuvan.

Blogistaniassa: Putosin linkatuimpien listaltakin vihdoin pois. Nyt alan olla todella tilastorajoitteinen. Aion pikapuoliin pistää myös oman linkkilistani ajantasalle. Lueskelin juuri montakymmentä blogia läpi.

4 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Ei paista päivä, ei helli helle. Mutta kevättä kohti ollaan menossa, jospa se siitä -flunssat loppuvat, aamuisin on valoisaa, eikä nuku pommiin ja äidinkin käsi on parantunut.

Tilastorajoitteisuuteen en keksi mitään sanottavaa.

Inspiroiduin tuosta ystävänpäiväteemasta, tuloksen näet tiistaina blogissani, kiitos:)

Saara kirjoitti...

Mitäpä sitä, eiköhän tämä tästä.

mediaopettaja kirjoitti...

Oothan sää siellä linkatuimpien listalla.

Saara kirjoitti...

No perhana, olenkos mää? Johan nyt on kumma.