lauantaina, helmikuuta 18, 2006

Lääh puuh

On taas tullut urakoitua ja harmittaa ihan hirveästi. Koko päivän puskin HTML:llää menemään. Hartiat ovat tulessa eikä pääkään enää hevin käänny. Tämmöinen tästä nyt tuli, voi ITKU!

Novellihaaran ulkoasun vaihtamiseen tarvittiin pari hiiren klikkausta ja lyhyt kiitospuhe. Mutta tämän bloggerin templatevaihtoehdot ovat RUMIA. Niiden värit ovat kamalia ja ne kuviot siinä taustalla vielä kamalampia. Joka hemmetin väri pitää kokeilla, kun ei niistä tajua tuon taivaallista. Ja kun pohjavärin kokeilee, niin sitten alkaa niiden linkkien ja otsikoiden ynnä muiden värien kokeileminen, että näkyvätkö ne juuri siinä pohjassa vai eivät. Ja siihen värien etsimiseen meneekin sitten tovi jos toinenkin.

Tämä blogi oli välillä oranssi, itse asiassa nyt kun vertaan tähän, niin ihan mukiinmenevä, mutta kun kukaan ei sanonut mitään ja yleensä kaikille muille sanotaan jotakin positiivista uusista kuoseista, niin minulle tuli kylmä rinki perseen alle. Hyytävä hiljaisuus otti kuulkaa koville. Ja kun Reiska sitten lopulta haukkui sen oranssin, aloitin kaiken alusta. Tähän nyt sitten on pakko tyytyä. Enää ei ole voimia uuteen koitokseen eikä ole enää kyllä aikaakaan.

21 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Tää on hyvä! Ja hieno!

Saara kirjoitti...

Voi Ohari sua. Katto ny niitten muitten liukuvärjäyksiä ja muita hienouksia tuolla muualla. Äääääää... miks tää on tämmönen jäykkäkakka.

tinka kirjoitti...

Heeeiii, enhän mie ehtiny ees nähä sitä oranssia versiota, ko ollaan haahuiltu autokaupassa (jollain on kuume, mulla ei) ja nyt iltapuhteina olen värkänny postikorttien kans. Ja nyt son jo poissa!

Mutta hyvältä se näyttää tämäki, usko pois! Mieki katon kuola valuen liukuvärejä, mutta minun taidoille sopii paremmin sellanen jäykkäkakka :) Niin ja olen jemmannu yhtä omaa oranssiapohjaa, mutko eihän nyt oo vielä kevät. Ainakaan mielessä kielessä.

Ohari kirjoitti...

Mä kattelen työkseni liukuvärjäyksiä, ja sen puolesta niiden hohto on vähän jo minussa laimentunut :-) Tasainen pinta on vallan jees, sekin.

Ootsää katsonut netistä muita bloggerin pohjia kuin näitä vakioita? Esim. täältä?

Saara kirjoitti...

Voi Tinka, ehkä se sitten hyvinkin voi odottaa kesää. Mutta kun kesällä voisi olla taas vihreää! Ohh, tämä ottaa niin koville.


***

Ohari. EN! En ollut nähnytkään tommosta sivua! Jösses! Kiitti.

Kyllä se nyt pitää liukuväri olla. Jäykkäkakka sucks.

mediaopettaja kirjoitti...

tää on asiallinen niinku sinäkin! Eiku tälläinen rauhallinen on pitemmän päälle hyvä koska siihen ei hermostu sitten pitemmässäkään juoksussa (svetisismit sallittu)tietysti kun vaihtelua haluaa niin sitte haluais olla radikaali, se ei välttämättä lukijaa miellytä. En minäkään sitä oranssia nähnyt.
Vai sinäki lomalle, jääks tänne blogistaniaan enää kukaan? Sano juväskylässä terveisiä vaikka...äh, en minä enää sieltä ketään tunne.

Saara kirjoitti...

Mediaope: Joo, lomalle lähden, mutta ne on vetäneet nettipiuhat sinne Jyväskyläänkin :) Ja se on totta, että mä olen tosi asiallinen.

Etkö tunne enää ketään sieltä? En minäkään kyllä. Tai en koskaan ainakaan näe ketään kenet tuntisin, vaikka asuin siellä elämäni ensimmäiset 27 vuotta. Tai tunnenhan mä äidin tietty, ja lähetän sille sulta terveisiä. Äiti oli muuten ennen vanhaan Radio Jyväskylässä töissä. On teillä ainakin yhteisiä tuttuja.

mediaopettaja kirjoitti...

Oikeesti on mulla siellä veli.

Radio Jyväskylä? Vuorelan Arvo on tietysti tuttu vieläki. nähdään joka kesä sodiksen filkkafestareilla. Joo sano vaan äidilles terkkuin.

Saara kirjoitti...

Mullakin on siellä veli. Tosiaan. ja veljen vaimo. Ja niiden pikkuinen tyttö. Onhan siellä jessus sentään anoppikin. Ja puoli sukua. Nythän mä vasta muistin :)

Mutta sun veljeäsi en kyllä tunne. En taida tuntea ketään sen nimisiä. Vai olisiko ollut koulussa joskus joku. Joku opettaja! Niin olikin.

Ai niin Arvon olin jo unohtanut. Mutta äiti ei varmaankaan.

Jani kirjoitti...

Hei, olenhan täällä Jyskylässä minäkin!

Tykkään tästä värimualimasta ja varsinkin sen ja tuon otsikkokuvan yhteensointuvuudesta.

hanhensulka kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Saara kirjoitti...

No Jani on, sehän on selvää. Ja onhan siellä muutama muukin bloggari. Scilla ja Ville ainakin. Ei vain ole tullut tavattua koskaan. Kerran näin kyllä unta, että tapasin Janin Keljon Prismassa ja seuraavana päivänä Jani kertoi nähneensä unta Keljon Prismasta. Siellä en kehdannut tätä kertoa. Luulisivat joksikin huuhaaksi kaikki. Täällä sentään tietävät kaheliksi.

***

Mitäs se Hanhis siellä oikein puuhastelee ja poistelee viestejään ennen kuin niitä ehtii lukemaan?

Saara kirjoitti...

Ai niin niistä väreistä! Tämä sininen ei ole just se sininen mikä pitäisi olla eikä tuo harmaakaan ihan. Ei niitä löydä millään, hitto soikoon.

hanhensulka kirjoitti...

Tämä värimaailma on kyllä ihan hyvä, paitsi, että noita linnkkejä ei oikein kunnolla näe. ColorMixers:lla on liukukytkimet,joilla voi värejä valita helposti ja kopioida värikoodin sitten sinne templateen.

hanhensulka kirjoitti...

Sininen on oikein silmää hivelevä väri. Saitko inspiraation sieltä kampaajalta, ja joko aurasi muuttui muunväriseksi?

Sorry vaan tuosta haamukommentista ja ristiinpuhumisesta, mutta oli teknisiä ongelmia - tosin vain omien korvien välissä;)

Saara kirjoitti...

Kampaajalta? Uh, mä en ole käynyt kampaajalla vissiin sitten hääkampauksen viisitoista vuotta sitten. Ja sen kyllä valitettavasti huomaa. Itse se on kaikki tehtävä.

Mutta tuo mixeri! Aivan IHANA! Huippu. Kiitos, kiitos! Iso kiitos. Harmi vaan että on tätä muuta puuhaa nyt tässä.

Kirsti kirjoitti...

Oliko tää muka jo aamulla? miten mä en huomannut tätä uutta väriä ennen kuin nyt? Mut siis tää on aika käihä.

Saara kirjoitti...

Olihan tää, vaikka värit ovat tässä päivän mittaan hivenen muuttuneet.

Sylvi kirjoitti...

Tämä on kaunis. Pohja on Elizabeth Taylorin silmien väriä, orvokinsinistä harmaalla taitettuna.

Louhi kirjoitti...

Minulla oli lapsena blogisi sininen toppatakki, äidin ompelema. Pidin takista ja väristä hyvin paljon, ja pidän siitä sinunkin blogissasi. Muistaakseni äiti kutsui takkia taivaansiniseksi. Vertailin aina takkia ja taivaan väriä toisiinsa.

Saara kirjoitti...

Sitä taivasta mä vähän yritin tässä tavoitella :)