keskiviikkona, syyskuuta 07, 2005

Neuvotteluja kommentaattoreitten kanssa

Noh, ei siitä kummoinen tullut, mutta siihen nähden että yritystä oli, se on aika hieno. Näkönen.

Että kävisikö tämä sitten tuohon sidebaariin?

74 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On se. On se hieno. Sanaton.
(Suomi johtaa 2-0)
Mutta uskaltaako tänne tulla enää ketään?

Petra-the-watch-doggy

Anonyymi kirjoitti...

Niin, ny ne säikähtää. Mikä toi punanen on poskessa, tuhkarokko taas?
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Tollasella se meinaa ratkasta koko meidän tulevaisuuden. Ei kai me tätä voida vielä hyväksyä, neuvottelematta?
Miten siihen valtuustokin suhtautuu?
Eikä meillä ole valtuuksiakaan ylittää rimaa.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Vähän kyllä todellakin epäilyttää, ei neuvottelujen kannalta, mutta nyt ei voi enää liikkua in cognito muissa polkkapisteissä. Tulitko sitä ajatelleeksi, Reiska. NYT! Vaadimme, että Saara laittaa oman kuvansa framille.
Ennen ei edes neuvotella.
(3-0)

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Kai sitten niin. Saara framille! On se ny perkele että sä työaikana sitä futista vaan kattot. Eksä ny tajuu et tässon hela framtiden - niinku pöydällä. Kyl mää, mut toi Petra ku tietää siitä valtuustopuolesta.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on nyt lakisääteinen tauko. Tää mittää työaikaa oo, se on se aika yön aika työn daadudei.

Kohta se tulee ja sanoo, ettei meille mikään riitä. Ei riitäkään. Halutaan kommandopipot tai neljän tuulen hattu, jotta voidaan jatkaa in konjak vierailua kulttuurisissa polkkapisteissä.

Valtuustossa tavataan!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Olekkohan sä nyt vähän julma? Kun se kitkikin, jossei se ollu joku temppu. Ja onhan se kyllä aika hellyttävä - joskus harvoin. Kovasti se yrittääkin.
hznnu - ohoh, hop heijaa
reiska

Sylvi kirjoitti...

Aivan ihastuttava kuva. Mukava tietää miltä Reiska ja Petra näyttävät.

Anonyymi kirjoitti...

Voi Hyvä Sylvi! Luonnossa minä olen kyllä paaaljon komeampi. Ja paaaljon enemmän edukseni.
guhjzfq - piipaa! mä olen juuttunu näihin kirjaimiin
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Nonni, nyt kaikki tietää. Sylvikin tietää. Mä sanosin!

Niin, kyl se kitki, totta, hoida sä se, sulta se onnistuu, oho,hoho, hznnu.

Petra

Saara kirjoitti...

Ohhoh, onpas se tuo kirjainkone vitsikäs. Mutta eikö teille mikään riitä? Mä piirrän sit huomenna vaikka oman kuvan. Oikein daideellisen.

Sylville kiitos. Hyvä että joku ymmärtää lahjakkuuden päälle täällä eikä ole vaatimassa kommandopipoa niin kuin eräät...

kirsti kirjoitti...

Kuva on tosiaan ihastuttava, ja erittäin näköinen.

Anonyymi kirjoitti...

Mä en tartte kun alasuojukset. Mikä kirjainkone? Ai niin, guh jz fq, tosi kumma nimi!
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Kirsti, kyllähän kuva on ihastuttava ja näköinen, mutta tuo ryhmään sulautuminen on vaikea tuollaisessa hiippalakissa. Ei se muutenkaan helppoa ole.

Mutta tuskin jaksan odottaa huomista ja sitä daideellista kuvaa. Saara-parka, ei saa varmaan nukuttua koko yönä, kun dekee daidetta(mulla on duha).

Joo, vitsikkäitä kirjainyhdistelmiä, totta tosiaan. Sen takia minä en niitä toista tähän, saisitte vielä selville minunkin nimeni.

rjkrwn senttä!

Petra

kirsti kirjoitti...

Petra, tuosta hiippalakista tulee varmaan muotia, pian kaikki tahtovat sellaisen ja sitten sinua ei enää erota joukosta ja voit sulautua joukkoon sydämesi pohjasta.

Anonyymi kirjoitti...

Ei Petra sulaudu tai sopeudu. Se on Nuori HAH HAH HAH Kapinallinen tai vähintään Natalie Wood, ja aivan siis epäsosiaalinen rötkö! HAH HAH HAH, nyt ekikin on jo Blogilistalla. Siis tää Secrecy of Foreign Love-Affairs. HAH HAH HAH. Onks ny kohta jotku vaalit.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Kirsti, kun nyt hoetaan tuota, että on helpompaa, jos sulautuu ryhmään, niin olen tässä miettinyt seuraavaa: mielestäni kaikilla bloginpitäjillä ja kommenttieläimillä pitäisi olla tuollaiset hiippalakit. Ajattele, miten helppoa olisi esim. Turun torilla tunnistaa lajitoverinsa! Tai kaupan kassalla? Kirjakaupassa? Yliopistolla(joo, hmm).

Mutta koska maailma eikä elämää jäljittelevä Blogistania ole tasa-arvoinen, hiipat olisivat erivärisiä. Ensiksi kaikilla bloginpitäjillä olisi kevyen pinkit tötsät päässä ja kun kokemusta ja substanssia ja sellaista alkaisi löytyä blogista, hiippa tummenisi. Ihan itsestään tietysti, miten muuten? Myös saatujen kommenttien määrä tummentaisi bloggarin hiippaa, sekä päivitystiheys.

Kommenttieläimet aloittaisivat elämänsä jo tummanpunaisella hippalakilla, koska tutkimusten mukaan siltä taholta löytyy substanssia riittävästi ja joka ei sitä ymmärrä, vetäköön itsensä hirteen tai jotain muuta.

Ei ole tämäkään aamu mennyt hukkaan, kun on funtsaillut kaikenlaista.

Reiska, en mä voi olla N.Wood, se hukkui uima-altaaseen, en halua samaa karmaa. Olen vain rebel without a cause, byyyääääh.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea, kauan meni miettiessä, tai väliäkö sillä. ON sillä! Kyllä. Siis erinomainen. Aikanaan oli sellanen oliko se ruuna ku Erin Poika. Muistakko? Erinomainen joka tapauksessa, ruunaksikin. Ja ideaksi.
Menis niiku judossa musta parhaiten, päin mustaa vyötä, siis tötsää. Näin me tehdään. Näin tekee Osuuskauppaväki.
**
Ja ajattele: Saara pantas valmistaan ja myymään niitä. Sehän eläs sillä ja sit se vois blogata kaikki päivät. Tästä olis etua kai jollekin.
**
Punanen väri pitäs varmaan jättää väliin. Tulis vaan joulu mieleen ja jouluhan on perseestä. Sen puusepän synttärit, joka ei päivääkään tehny koulutustaan vastaavia töitä, vaan oli kortistossa ja hortoili äijälaumassa törisemässä. Muka muutti veden viiniksi. Höh, nämä trokarit tiedetään. Vai mitä.
**
Joks sullon salpaajat käytössä vai pysyks sä vielä hermojen raameissa ilman? Näitkö puukoista ja kirveistä unta. Tai mä tiedä, voihan ne nykyään alottaa suoraan Homelitella.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Saara vois huovuttaa niitä hiippoja, totta. Eipähän senkään tarttisi enää väsyä työnteosta. Ymmärtääköhän se, miten onnellinen se saa olla, kun sillä on meidät?
-----
Eli ei punaista. Ymmärrän jouluangstisi, minullakin on peukalo keskellä kämmentä puutöissä. Ylipäänsä kaikissa töissä.
No, mites olisi sininen? Kok.oo.mus. Ei käy. Vihreä? HAH. Oranssi? B. Uddha. Ei käy. Musta! Siis musta musta olis must. Ekaks vaalean harmaa, sitten kohti mustaa, tulee tää judo ja karatepuoli sidottua sitten samaan ja saa lajiliitoilta sponssirahaa.
Gootit on mustia. Ei haittaa. Ymmärrän.
--------
Nukuin erinomaisesti. Urheilu on oopiumia hermoille. Suosittelen.
---------
Nyt töihin, pakko saada hommat tehtyä ennen 20. päivä. Valmistelen kahta runokokoelmaa, kahta romaania ja teen vielä tutkimusta kommenttieläimien eläinoikeuksista. Free us!

Petra

Kirsti kirjoitti...

Kannatan väriä vaihtavaa hiippalakkia.

Näin muuten eilen yhden bloggaajan livenä. Sellaisen joka kunnostautuu feminismivihaajana. Oli tosi söpö. En kyllä ehtinyt mennä jutteleen, tai ehkä en oikein kehdannutkaan, katselin vaan kauempaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei se ymmärrä hyvän päälle. Eikä oikein allekaan. Tämä sanankäyttö kuvaa sitä hyvin. Kommenttitontut! Ajattele! Onhan nyt siis heti eri värit oltava tavallisille kommenttitontuille ja kantatontuille! Of curse!
**
En voi yhtyä! Kerta kaikkiaan. Siis kannatat huumeita! POLLIISI! Tää täällä taitaakin olla aina pöllyssä!
Urheilu on, suoraan sanottuna, oopperasta! Kulttuurista!
**
Helppo nakki. Pari runokokoelmaa ja romaania ny sutasee hetkessä. Kännissähän ne oikeet kirjailijatkin niitä tökkii. Toi eläinoikeusjuttu on kyl pitempi homma. Meinaaksä tehdä siitä väikkärin?
zrhhlve - joo, zrh helvetti, siiton vaan jääny vokaalit, eksä ny ehtis näitä edes hiukka aakkostaa, yhtä perkelettä näitten kaa
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Vau, livenä? Siis näkeeks niitä ihan ulkona ja päiväsaikaan? Kyl ne varmaan erottaa jos silmät harottaa, ja sormet käy jatkuvasti. Ressukat! On se kauhee addiktio sekin!
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Vau täälläkin, mä en ole varmaan koskaan nähnyt bloggaajaa livenä. Ne siis elää? Kerta kaikkiaan. Olipa yllätys.

Kyllä, todellakin, väriä vaihtavaa ja väriä tunnustavaa hiippaa nyt vaan Saara joutuu väsäämään. Pakkohan on nähdä näitä sormilla puhujia livenä, tuolla on meinaan noita harittavasilmäisiä niin paljon tuolla ulkona, missä totuuskin luuraa, ettei niistä ota beelsebuubkaan selvää, kuka on bloggaaja ja kuka urheilun uhri.
----
No fear in cape fear Reiska, Todellisilla Kommenttieläimillä on kustom meid hiipat, joita ei ihan jokaiselle jaeta.
-----
En mä tee väikkäriä. Vällärin voisin tehdä. Sopis samaan lauseeseen bensaveron alentamisen kanssa. Silkkaa alennusta kaikki, myös meidän tilamme!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Siis kukaan ei ymmärrä meitä! Kyllähän sen blogin kuka hyvänsä tumpelo pystyyn saa. Mutta se on vasta luuranko, kommentit ovat sitten lihaa, läskiä ja alleja.
**
Ei ne sua kauan siellä sairaalssa pidä. Sano mun sanoneen. Kun se koipi on leikattu, ne ravistaa sut hereille, antaa neulan ja lankaa, ja potkivat perseelle: "Ompele itte haavas kii!" Tällaseks se on menny.
**
Kantatontun hiipasta ei sitte lipsuta!
reiska

Kirsti kirjoitti...

Bloggaamisen ja reaalimaailman outoa yhtälöä siinä alkaa taas väkisinkin miettiä kun törmää bloggaajaan livenä. En minä olisi Petrastakaan silloin Reginan synttäreillä arvannut että millainen kommenttieläin siitä kuoriutuu. On tää niin erikoista.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mä oon ne allit.
-----
Ei ne tietenkään pidä mua siellä sairaalassa kauan, mutta kyllä ne ompelee, mä en osaa. Se on päiväkirurginen. Piikki selkäytimeen, nips-naps ja hermot auki ja kiinniompelu. Se on nin nopeeta.
-----
Yhtään ei jännitä, ei.
-----
Hiippa forever. Hippa!
------
Nyt täytyy valmistella tekstejä. On tämä. Kerta kaikkiaan.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Voi Kirsti, minun kuoriutumiseni alkoi jo kauan, kauan sitten. Ei se ole vasta nyt munittua.
Erikoista tää on, sen myönnän, mutta en sitten mitään muuta. Keep Animals Strong!

Petra

palava mieli kirjoitti...

Tuolta, tuolta, tuolta saa hienon hienoja hiippalakkeja!

http://www.oska.de/de/kollektion/archiv/damen/hw2004/big/09.jpg

Minulla on tuollainen tummanpunainen ja kaikkihan sille nauraa jossain Zürichin päärautatieasemalla! Osa nauraa ihan häpeilemättä, osa vasta ohi mentyään. Osa katsoo epäuskoisena, osa paheksuvasti. Parempaa pipoa ei voisi ollakaan! :D

Anonyymi kirjoitti...

Erinomaista! Mikä suurenmoinen hiipan malli. Kiitos, palava mieli! Ei kannata välittää nauramisista. Zürichiläiset nyt on kerta kaikkiaan
HAH HAH HAH itte! Vähän jäi vajaaksi: siis ne on HAH HAH HAH HAH HAH HAH.
Nyt on Saaralla MODEL. Ei muuta huopaa, mistä sitä saa. Onko ammuttava Pulmu? AMMUU!!! Ei se ollu ku KUIVAHARJOTTELUA vatsa, vasta, ei se oikeesti kuollu. Ei, siellä se vielä kurkuilee. Ja Kantatonttujen on saatava tollanen within 24 hours!
Tästä ei lipsuta!
**
Erin "Poika" omaista! Näin toimii Osuuskauppaväki! Siitä on helppo erottaa polkkaaja ja tonttu suurestakin MASSASTA ja SUBSTANSSISTA. Kyllä, Kerta kaikkiaan!
**
Kun saataisiin ny se huovuttajaämmä juorujunaan ja himaan!
fyhnr - REALLY FYHNR
reiska
JK. Petra, tää aakkostus!

Anonyymi kirjoitti...

Reginan synttäreillä! Jahastas, ettei olis kuitenkin ollu Jallun synttärit?
Olekko Kirsti varma? HAH HAH HAH
reiska

JK. minusta jos jokin kuoriutuu niin Couperosa -ihosta mainoksessa suloinen pieni pääsisäis piip piip piipaa

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti sveisiläisten nauramia hiippoja. Hienoa, palava mieli, toivottavasti inspiraatio iskee Saaraan.
--------
Ei oltu Jallulla. Siltä oli kolat loppu.
---------
Ja aakkostusta silvuplee: adefhip (ade fucking hip)

Petra

kirsti kirjoitti...

Jallua tuli kyllä ikävä niissä juhlissa.

Petra taisi muuten tauon jälkeen tehdä taas debyytin, mutta pistinkö mä sen läpyskän jo paperikeräykseen. Täytyykin katsoa.

Anonyymi kirjoitti...

Debutantiksi olen liian vanha, mutta ehkä kierrätykseen sopiva. Just sinne. Rii saikl ja pyörät ne pyörii.

Joko se puoli neljän juna kohta tulee. Mä en jaksa odottaa niit hattuja. Kyllä Saaralla nyt sormet syhyy! Vikohan sen hiipan hakea jo huomenna maan alta?

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Vikohan???? VOIKOHAN(suom.huom.)

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se on sitten ollu varmaan Kalle tai Seiska. Ei Jallulta ole koskaan ollu jäät loppu. Näin on päreet!
**
Siis reaalimaailmallahan ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa, ainoa varmasti tiedetty todellisuus on Blogtatartsan. Ja sen Keskuskomitean pääsisäkkö MitäVittua.
**
Nyt pitää heittää keikka. Tarja pyysi puhuun sille kyläilevälle likaselle miehelle (niitei saa enää sanoo mutakuonoiks ainakaan häppäreillä) Blogalisaatiosta.
ejsvhz - kyllä, mulla kyllä ejs vhzää perkeleesti
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Mitä häh? Kuka De Butt?
ajsnf - ku aivstuttaa
reiska

Saara kirjoitti...

Voi miten te olette olleet taas kerta kaikkiaan!

Ihanoita. Mä olen vielä hyvällä päällä. Voisiko hiippalakkien huovuttamisella todella elää, tätä mä nyt mietin.

Anonyymi kirjoitti...

Huomaakko Petra? Ihanoita, noitia muka, ja muka hyvällä päällä, täss ny kyl jokin haiskahtaa, joku haudattu koira.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Hui kamala, haudattu koira. Ei kai sentään...et kai sä Reiska sentään...et kai?
Saara vaan on niin peruspositiivinen ihminen, siksi se hehkuttaa.
Meinaakohan se kokeilla neulahuovutusta vai märkätekniikkaa?

De Butt, my ass. Never.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Your ass, Debu Tantti Tantta, don´t believe that! Mä luulen et MÄRKÄ. Emmä tiä, mä aina vaan luulen. Mä en tiä MITTÄÄN. Joksä veit sen Ärrän kävelylle?
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Niin ku mä nyt voisin kävellä tai kävelyttää! HAH!
Mäkin luulen, huom. nim. luulen, et märkä.

Niemisel on tänään peli. Huumetta.

P.Etra aka De Butt von Tant

P.S. Voinko Saara tulla jo huomenna hakemaan sen hiipan?

Saara kirjoitti...

Jos et vielä ihan huomenna. Tuli kiireitä... öh... tule ylihuomenna.

Anonyymi kirjoitti...

Aikoo unohtaa hela hoidon! Siihen kuivu sekin lakko.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Lakko mihinkään kuivu, periksi ei anneta eikä tuumaakaan maata kellekään, prkl!
Maata kyllä voidaan.

Jaa, että ylihuomenna pipon hakuun. Mahtaneeko onnistua. Vähän niin kuin ajattelin lähteä saareen viimeisen kerran tänä huom. kesänä.

Kohta Nieminen aloittaa, ei ehdi enää löpistä, pitää virittää hikinauhat otsalle ja ranteisiin.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Eihän sitä saatu edes sitä kutemispaikkaa. Missä sitä ny makaa.
Seisaallaan makaa ku hevoset. Mikä huom.kesä, ihan normaali syyskuu.
Muista juomapullo ja varakalsarit kanssa, kitara jonka jänteitä kiristelet - ja sivuheilunta, pallot taskuun.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Pssstttt, Reiska, kyllä me saadaan se hästens, kato ku Saara on onnessaan ja huovuttaa, niin se lupaa mitä tahansa. Ei työ paina. Maltetaan, maltetaan.

Hui kauhea, Nieminen johtaa 2-1.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö se johtaa? Kai vai Pertti? Virtanen on veltto. Onkö Ärrä valmis?
uptdxi - jep, upt dxi, put put, putin, putputin
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ärrä?

I´m just a poor lonesome ämmä at home...hyllyssäni on lukemattomia kirjoja. En lainaa, en usko eräpäiviin. Metsästys on syvältä.

No niin, no niin, taas työn touhuun, heipparallaa ja hihhulit helkkariin, sano! Mukavaa päivää kommenttieläimille, especially to you my love...

Petra

Anonyymi kirjoitti...

My Fanny HAH HAH Valeriaana! Kamferini sokeripalassa! I love u 2! 0-2. HAH HAH HAH. Niemiselle meni liemet pöksyyn, hah. UR-heiluhan on korkeinta kulttuuria, ajattele nyt Tero Pitkämäen heittoa, ja miten hän masulleen lätsähtäen antaa kaikkensa äidinmaalle... ohoh ...taas väärä nauha... mitä Ärrää, hah, Reginaa tietysti. Ja taas työn touhuun, Reginan pariin, ja sit, leivokko tänään pullaa, onko pullat hyvin uunissa, kohoavatko jo? Metsästys on MIEHEKÄSTÄ, kalastus on ämmien juttu, kukkahattujen puuhia, puuhamaita. Hipehei! Leikkaus on joka viikko, eräpäivä kaheskymmenes päivä. Haleja ja pusypusyjä MY LOVE!
Etkä kerro Saaralle sit siitä...
teonpq - nuin, just teon poikanen, tulipas tehtyä, jihuu, guiddap, GABUUM
reiska

Anonyymi kirjoitti...

I-u 0-2. HAH HAH HAH.
epezr - oho, pääsi epezr
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Eihän mun tarvi Reginaa ostaa, sehän tulee kotiin kannettuna, kunnon miehen lailla.
Kalastus on kans syvältä. Varsinkin syvänmerenkalastus.

Byyyyäääh Nieminen. Meni yöunet minuutiksi. Kamala.

Tänään ei leivota, eilisiä on vielä jäljellä.

Eka romaani on melkein valmis, aika hyvä, jos tykkää sellaisesta. Mä tykkään.

En kerro Saaralle, mutta mitä?

Ja hiphei hutsu, työhön kävi kutsu, poikkeillaan.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Rodgers and Hart on cool, pistän levyn soimaan nyt, my funny, funny you!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Nonni, nysse on valmis. Siitä tuli poikkitieteellinen ja poikkitaiteellinen substanssicocktail(erotuksena ducktailistä). Siirrän sen hyllyyn muiden lukemattomien joukkoon. Sitä ei voi lainata, mutta ostaa voi kalliilla hinnalla ja mukaan tulee tohtori Murkinan kootut ruokatauot, Haanpäään jäämistöstä yksi käyttämätön kolmen pisteen satsi sekä kaksi paria ajatusviioja, toinen pitkä, toinen standardikokoa.

Valitettavasti puolipisteitä ja huutomerkkejä ei varastossa enää ole. Varasto paloi. Pääkin sanoi poks.

Ja nyt huilaamaan ja kuuntelemaan musiikkia.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Hetkinen, siis hektinen. Mikäs tämä teidän lääkitys ny olikaan, pitäiskö sitä vähän tarkistaa. Riisutaanpas sitten ruumis (suom.hiúom. kalma) paljaaksi. Ohhoh, voihan vesilintu! Pitää istahtaa hetkeksi. - Noin. Jos lisätään sitä annosta, hiukka. Ruokalusikallinen kahtesti päivässä ja tietysti sisäisesti - invärtes! Voitte pukeutua, minä pistäydyn sillä välin vessassa. Hektinen!
**
Hektinen! Siis PP kanniskelee jo teille kotiinkin niitä toisia Reginoita. Oletpas sinä suvaitsevainen, oikea laktoosi tolerantti! Kiitettävää, 9-.
**
Mitä tulee - ai se meni jo.
**
En olettanutkaan että ymmärtäisit pilkkimisen päälle mitään, etkä alle. Ajattele, raikas ulkoilma (öhkhööh perkeleen sellutehdas) ja auringonräiske keväisellä jääpermannolla (parvekepaikat loppu)
ja siihen itsesi kairan kanssa. Ja ne äänet kun kairaat jäähän reijän - ja AH, päästät sinne pilkkisi. A vot. Ei mennä dataljeihin.
**
PULLAA! ja PULLO!!! SAARAN TUTTIPULLO!!
**
Sitä älä kerro hyys mitä tehtiin... hmmm... tuolla. U know. Multa menee muuten alta... työpaikka. Ja...
**
Siis sä kirjotat pyllyyn etkä höylälaatikkoon, jahah. Varmaan hyvä mustalainen, siis tää sun uusin. Romaani.
**
Perkele mä ajatusviivoja tartte. Mullon niitä nurkat täynnä, mut kyssäreitä voisit ajan kulukses oikoo huutsikoiks. Oisko noiks?
offmbck - ei helvetti, ohvia, eihän ny enää oo itkikoitkaan
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Son muuten Funny Funnun Fanny se sun hattaras, tötterös, eiku viuhkas. Kävi hyvä viuhka, dipa dipa duu. Niäminen o liämipöksy, siitäs sait. Saara´s site.
wrdvjl - Yeah, World Record of Djävels
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Mä luulen, mitä sä luulet? Siis et tuskin tästä paiskomisesta taaskaan mitään sunnuntaivapaita saa? Se taas vaan kiroo: "vittu, mä ittekin painan ympäripyöreetä (no se on kyl täsmä) päivää (pomppii punasena paikallaan) ja nää vitun puput tahtoo pyhää viettää, vittu, kirkkoonko te meette muka". Näin se menee. Sillon aina se sama kaava. Ensin: "voi ihmettä, kylläpäs te olette taas olleet IHANIA ja AHKERIA" ja sit heti vähän ajan päästä: "vittu, te kantatontut mitään vapaita tartte, EIKS TEILLE MIKÄÄN RIITÄ"? Son jotenkin kauheen kiukkunen ja tuittu, mikähän sitä oikein vaivaa? Onkohan sillä vaihdevuodet, mitä arvelet? Aasintuntija kun olet.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

On siinä mulla kanssa vartiopari, päikkäreillä kesken palveluksen. Mikshän meillon tällaset mormoniasut, perkele, Myöhemmän Jössen kuteet. Ja mä varotan etukäteen: ei sit mitään hääöljyä illemalla. Hyvin tiedetään et sieltä tulee taas sun kuola: Munakan GPS. WAKEY! Työnriistäjä tulee kohta duunista, saat nähdä et son taas ku
PAK (sitäkään ei saanu enää sanoo, perkele täällä voi enää puhuakaan ku lyhentein, sanonpas: PERSEESEEN AMMUTTU KARHU) ja sani mun sanoneen - sano ny kerrankin - et siitä ei jyvää seuraa, pelkkää ruumenta meitin laariin.
nzxnutf - kyllä, jotai netzunaffeja
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Siis miten mä voin muka nukkua, kun sä möykkäät Reiska niin kovaa? Häh?
---
Totta kai mulle kuuluu lakisääteinen sunnuntaivapaa. Se ei oo ees neuvottelukysymys.
---
Fanny Hillillä kävi viuhka. Benny Hillillä kans. Ei siinä tarvita kolaa. Eihän vielä oo luntakaan.
---
Mun lääkitys on ihan kohdallaan. Asiat ei vois paremmin olla. On silleen kiva olo, suvaitsevainen ja kaikkee, piis änd lav. Let´s kiss, pusi-pusi.
---
Mä en kyllä tiedä, mitä tehdä noilla romaaneilla, niitä on liikaa, oikea leiri. Tulet vaan puuttuu. Paa palaan.
---
Pilkkiminen vast on syvältä. Mä pilkin, mut ainoastaan silloin, kun mä luen blogeja.
...
ai, helkkari, siinä ne kolme pistettä nyt on, ota kiinni!!!!!! (nää on nyt niitä suoristettuja kyssäreitä)

On mul vaan hyvä olo, kun olen ollut niin ahkera. Hassua, että Saara on aina vihainen, kun se on ollut ahkera.
Joko se tulee, hän tulee, oletko valmis???

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Se on niin arvaamaton. Ei siitä ota piirukaan selvää. Kiitos huutsikoista, siis x-kyssäreistä, hienoja. Ny mä taidan mennä tallille tai jotain. Se möykkämöykky ränkkäkänkkä kohta tulee.
**
Oliks Fanny muka Bennyn kanssa sillai? Eeeei kai!
**
Pussy pussy, ny pitää... enneku se ehtii sen BÖÖÖnsä taas.
reiska

Saara kirjoitti...

Perkele teijän kanssa. Ihme blogitontut mulla. Kahestaan täällä taas haukkunu mua pitkin päivää. Mä en ymmärrä. Niin fiksu ja hyvä ihminen ku minäki olen ja mitä saan? Pelkkää irvailua kaiken päivää. Sitte kun sitä tullaan kotio koivet turvoksissa ja nuppi kipeänä, niin eikö vaan jäkjäkjäkjäk... Saara sitä Saara tätä. Kukaan ei mua rakasta. Kaikki aina vaan vaatimassa jotakin, mullemullemulle, meillemeillemeille. Ja mulle ei mitään! Ei ikinä mitään. Yhet vaan kuhertelee ja haukkuu.

Lopputili ja lomarahat.

Niinozw - no Niin Oz

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot Reiska meedio. Oikea Kassinen. Vaikka Katto, koska sulla on päässä se propellikin. Vai oletko sä kirjoittanut Saaran vuorosanat?

Ihan totta, Saara, me rakastetaan sua, me vaan ollaan niiiiiiiin piiiiiitkästyneitä, kun sä et oo koskaan kotooooooooona ja me joudutaan olemaan ihan yyyyyyksiiiiiin. Byyyyyääääääh....

Pistä nyt ees uus postaus tulemaan, niin saat muita kommentoijia, jotka rakastaa sua myös ja sanoo sen ääneen.

Onks hiippa jo valmiina?

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Näin täs ny sit kävi. Kenkää tuli. Heippa!
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Varoitus! Substanssia! Gevär! Substral!
-----
SUBSTANSSI ALKAA
Olen lukenut merkittävää julkaisua: Nyt-hiivatetta. Keskustapuoluelaiset on huolestuneita: "kohta voi mennä sian kanssa naimisiin". On niillä kova hätä sioistaan. Toisaalta RAAuuuno, mulla saattaa olla vielä toivoa.
**
Ja sitten yhtäkkiä Kati Sinisalo lopettaa Rakkautta ja anarkiaa leffan arvostelunsa: "...Mikään ei silti muutu. Alli pamautti vittua mapilla, sama juttu." - Siis, mitähän tämä on suomeksi.
**
Miksei, hehän ovat kuin kaksi marjaa. Siis Vinttikoira (aka herrtuatar Camilla Parked-Balls) ja Clint Eastwood.
**
On meillä fiksujakin kansanedustajia kyllä: Esim. tämä (kesk.) Seppo Lahtela, tosi selväpuheinen mies: "Väittävät että joitakin naisia on, mitkä ei miestä suvaitse niin lähelle, että miestä voitaisiin aidosti käyttää. Ja voisi sanoa sellaisen rajunkin heiton matkaan vielä, että yksinäisten naisten ja niin edelleen, jos aidosti miestä kokeillaan eikä se johda tulokseen, niin pitäisi harkita, onko niin vai näin."
**
Kyllä. Näin se pitää heittää. Ja sanoa selkeästi.
SUBSTANSSIN LOPPU
---
reiska
free lancer, vapaa keihäsmies

Anonyymi kirjoitti...

Kuulehan nyt Reiska Pitkämäki, keihäs ja kitara!
Näillä lakeuksilla ei herjata vittua tai alleja. Näin on!
-----
Saaaraaaa, tuu esiin, mä oon sotkenut sulle viskigrogin, tuu juomaan...
-------
Sulle, Reiska, on limua. Pommäkkiä.
-------
Soon moro ja siirrymme kohta Alpertin vieraaksi Munakoon. Sii juu!

Petra

Saara kirjoitti...

Hä?

Anonyymi kirjoitti...

siellon munalan gp, se taas heiluu
reiska

Saara kirjoitti...

Te olette ihan kajahtaneita. Paras kun pysytte täällä vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Saara nyt ei sitten tajua mitään urheilusta. MONACO! GP eli GRAND PRIX! Yleisurheilua. Ruhtinas Albert on kutsunut minut loossiinsa seuraamaan kilpaa.

Sitä tää vaan oli.

En mä täällä voi pysyä. Pitää lähteä huomenna saareen, apua, päästäkää vapaaksi, Free Petra and her little willy!

Petra

Saara kirjoitti...

Hyvä on. Mene sitten. Minäkin haluaisin saareen, mutta en nykyisin pääse minnekään. Olen vankina. Apua.

Anonyymi kirjoitti...

Free yourself, free your mind! Free sex! Free food! Free money!

Kiitos, halaan puita suin puolestas, pussaan järveä samoin.

Sää mikkää vanki oo! Joka päivä pääset junaan ja töihin. Höh!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Reiska, se on sitten sun vahtihuki viikonloppuna. Älä itke, saara maksaa sulle hyvät pyhäkorvaukset...

Saara kirjoitti...

Korvaukset?

Anonyymi kirjoitti...

Ei se mittään maksa. Kai täs muutkin Saaraan haluais, eiku... no, saareen
ja sä siellä juokset (klenkkaat) aina vaan ja pääskytysten. Kele. Munakan GP, kyl jotku voi olla höheleitä ton Ur Ur heilunsa kanssa. Siis niinku ruotsinkileisellä seudulla BAR/BAARI, barbaareja aivan.
reiska

Saara kirjoitti...

Reiska! Mitä sää hourit.

mwwow - no tää oli helppo.