torstaina, syyskuuta 15, 2005

Asiahan ei minulle tietenkään kuulu

No niin, mukavat mussukat. Tehkäämme kaikki 2770 mukavaa bloggaajaa mukava meemi, jossa me kaikki kerromme miksi bloggaamme, ja sitten mukava toimittaja lukee kaikki 2770 vastausta ja tekee mukavan jutun mukavaan kuukautisliiteeseen ja panee siihen mukavan Schizo-Jannen pään kuvan. Saatte just sellaisen jutun kuin haluatte. Me olemme yhtä Schizon päätä ja munatonta meemihyytelöä koko porukka. Onpahan ainakin näkönen.Blogistania

Tuosta tulikin mieleen eilinen lööppi. Tietenkin on ihan kamalaa, että joku löytää ihmisen pään metsästä, tai että se pää on ylipäätään jostakin ihmisestä irti niin pahasti, että se ihminen on kuollut. En lukenut juttua, mutta sen lööpin perusteella tuli mieleen, että millaistahan sitä olisi löytää jonkun pää. Toisille kai kuuluu elämän tiehen, että niiden pitää löytää pää metsästä, siitä ei ole epäilystäkään. Vaikuttaahan se ihmiseen väkisinkin. Mutta muuttuisinkohan minä miksikään, en usko. Luultavasti en siksi tule koskaan löytämään päätä metsästä, enkä mitään muutakaan.


Meille tuli Paulo Coelhon kirjoja myyntiin jonkinlainen kasa. Ajattelin sitten lukea yhden, jotta tietäisin mistä on kyse. Aloitin Alkemistista, kirjasta, jota on myyty yli 29 miljoonaa kappaletta ja joka on käännetty 57 kielelle ja julkaistu 157 maassa (ja joka näillä näkymin meiltäkin myytiin parissa päivässä loppuun). Onhan tämä herttainen tekele. Minun armas kyynikkoni kurkkaa joka sivun takaa ja hyppelee vähän väliä pyllistelemään kirjainten päälle. Huitaisen sen pois ja jatkan uutterasti lukemista. Sillä onhan se totta, ettei ihmisellä ole paljon mitään, jos sillä ei ole edes yhtä unelmaa. Tärkeintä ei ole edes sen saavuttaminen, vaan pelkästään sen unelman olemassaolo. Eikä sen tarvitse ole isokaan unelma. Niitähän voi keksiä aina lisää.

70 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joskus tuntuu vähän skitsolta, Saara. Sinä muistutat yhä enemmän PP:tä ja minua.
-----
Onneksi en lue koskaan lööppejä. Suljen silmäni niiden kohdalla kaatumisen uhallakin.
En ole löytänyt koskaan päätä. Yhden kuolleen löysin teininä. Se oli aika surullista. Soitettiin ambulanssi, vaikka ei se mitään enää auttanut.
Ei muuttanut minua ihmisenä muuuten kuin, että tulin säikymmäksi, enkä vilkuillut enää niin paljon sivuilleni.

Petra

Saara kirjoitti...

"Ei muuttanut minua ihmisenä muuuten kuin, että tulin säikymmäksi, enkä vilkuillut enää niin paljon sivuilleni."

Hieno paradoksi, Petra.

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttieläimet ja kantatontut ei ole hyytelöä. Me ollaan alkulimaa, eikä kukaan kysy motiiveja. Jess! Meilläkin on skitso pää, mutta se peittyy hiippaan.

Heil Freedonia!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Paradoksi is my middle name.

Nyt lähden kampaajalle! Saamaan latvahoitoa.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minusta olisi nyt jokahisen blogieläimen velvollisuus auttaa Anssia, ihan epäitsekkäästi, kansakunnan, kirkon ja valtiovallan edun nimissä. (Paskat Erkosta) Niin kuin Katri niin, aah, osuvasti sen kiteyttää: "Auttaakseni Anssia ajattelin kysyä itseltäni kysymyksiä, joihin haluaisin kuulla vastauksen muilta bloggaajilta..."
Pryyy... Anteeksi, ilmalaiva! Siis nyt todella kaikki joukolla Anssia auttamaan!!! HipHop HipHop!! Petra, sä osaat tän paremmin, tän heilun.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Pyydä et tutkivat niitten latvojen juuretki.
reiska

Saara kirjoitti...

Voi että. Anssi varmaan hirveästi kaipaakin just mun apua. Eikö sille mikään riitä? Ees 2769 bloggaria, jotka kirjoittaa sille itsestään siinä toivossa, että pääsevät sitten lehteen? Todella yksilöllisiä. Juu. Voi herranperse.

Anonyymi kirjoitti...

Aaltoja, aaltoja, aaltoja( UR heilun psta).

Okei, myös juurihoitoa, nyt menoks.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

No jos se tekee sivun tai parin jutun niin kyl siihen hyvin 2769 törinää mahtuu, miinus Jannen kokosivuportaali. Oli se hyvä että kuitenkin älysivät ensin Jannelle ilmottaa, ettei ny ihan mahdottomaks päässy meneen. Ja onhan se ny vähän siitäkin kii, ettei sinne ihan seinästä temmattuja kuviakaan voi laittaa, kai se ny vaatii jo jotain aikasempaa yht.kun. statusta.
reiska

Hillitty Kukko kirjoitti...

Minäkin ajattelin sitä päätä. Se on hyvä syy olla liikkumatta, tiedä milloin kompastuu jonkun päähän. Autossa ajattelin sitä kun asuin kolariristeyksen lähellä, kerrottiin kuinka kuljettajan pää oli leikkautunut irti rytäkässä ja lentäneen. Ei kai kauas. Mielessäni näen kolarin kovin siistinä, ei sirpaleita eikä ruttuja autoissa, pää vain lentää komeassa kaaressa ja jostain siihen ilmestyy naru ja se leijailee ilmapallona pilviin.

"Onpahan ainakin näkönen."
Ei saa naurattaa, mutta mitä siitä vaikka tuolilta tipahdan. Tietää ainakin nauraneensa. Kaikki vaan Anssia auttamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä Anssin morsioitten pitäisi olla jotenkin edustava otos Blogarstanista. Ilman muuta. Sitä inlelli..velli...telligentsijaa, löytyhän se lopulta. Esim. vähintäänki ny joku sellanen joka jo on voittanu Keltainen Tutteli -kisassa Parhaan Pierun pokaalin. Siis vähintään. Kannatetaanko?
vuvjbwud - noin monta ääntä tuli
reiska

Saara kirjoitti...

Just niin, hillitty kukko, päätä on vaikea saada mielestään. Niitä lentelee aina, kun vaan ajattelee. Ehkä ei pitäisi.

Voi, toki toivomme Anssille mitä parhaimpia morsiamia. Jospa ne alkavat "jakamaan" (niin kuin blogosfäärin tuttelivoittajat pruukaavat sanoa) sen skitson kanssa kaiken.

Herkku kirjoitti...

Hoohh, enpäs itse asiassa edes ajatellut Anssia, kun tuohon jättimuumiin (inhoan 'meemi'-sanaa) vastasin.

Olen näet niin keltanokka koko tässä blogi-asiassa, että muiden vastaukset kyseisessä kyselyssä kiinnostavat ihan ilman ansseja.

Epäilen, ettei Anssi edes löydä journaliini ja se passaa mulle hyvin.

Saara kirjoitti...

Joo, mä ymmärrän, että alussa kaikki näyttää jännältä, eikä siinä ole mitään pahaa.

Jos minä tekisin juttua blogeista... ööö, niin näitä meemejä en tasan kaivaisi enkä kaiva. Mutta mä en olekaan Anssi.

Anonyymi kirjoitti...

Ja latva oli laho, Petra? Menikkö Letukalla? Luikko odottaessa Kolmiokirjaa? Jahah. Taidan ottaa tirsat, sun huki vahtii blogi.
Ei muuta kun - qukvkq
KT reiska I ylisuuri

Anonyymi kirjoitti...

Laitettiin lahonsuojaa, pärjää ellei sada.
-----
Joo, vanhalla huorahaavilla ostarille. Cool.
-----
En lukenut Kolmiokirjaa, tutustuin tieteen kuvalehteen. Ihanan paljon kuvia ja mielenkiintoinen juttu aakkosten muodostumisesta, mutta en jaksanut lukea sitä.
-----
Ai, tirsat? Höh, mulla on tasan tunti aikaa tehdä sun hugia, sitten mä lähden kaupungille. Eli wakey, wakey kello 15.
-----

Petra

Kirsti kirjoitti...

Meemit on blogien syöpä, mutta minkäs teet, kyllä ne tänne kuuluu ja sen vuoksi jos minä olisin Anssi, huomioisin ne kyllä. Mutta minäkään en tietenkään ole Anssi, mikä lienee helpotus meille kummallekin.

Anonyymi kirjoitti...

Meemit on blogien syöpä. Samaa mieltä, Kirsti, mutta minun mielestäni syövästä on päästävä eroon, se on inhoittava, kiusallinen ja tappava tauti.

En ymmärrä meemien suosiota. No, en minä ymmärrä paljon muutakaan, joten ei mitään uutta.

Petra

kirsti kirjoitti...

Jokainen bloggaaja voi tietysti puhdistaa oman bloginsa meemeistä ja sillä tavalla vapautua blogisyövästä. Voi tietenkin myös tehdä kansanvalistustyötä jotta bloggaajat oppisivat välttämään meemitartuntoja. Mutta kaikesta hoidosta ja valistuksesta huolimatta meemit senkuin lisääntyvät. Niin kuin oikeakin syöpä.

Ruu kirjoitti...

Meemit ovat bloggaajan tapa rentoutua! Hei, älkää nyt viittikö...

Sitä paitsi mitä tulee Anssin auttamiseen, niin aion auttaa, kunhan vaan keksin MITEN... En ole vieläkään keksinyt näkökulmaa hänen juttuunsa, mutta aivoni työskentelevät täydellä kapasiteetilla yötä päivää, joten kyllä se sieltä jossain vaiheessa tulee. Se näkökulma.

Ryy eiku Ruu

PS. Jos Anssi haluaa sua haastatella Saara (niinku sen kaiken järjen mukaan pitäisi), niin aiotko suostua?

minh kirjoitti...

En ole löytänyt päätä ja olen melko varma, että elämäni suistuisi raiteiltaan, jos sellaiseen kompastuisin. Luultavasti sen jälkeen bloggaisin vain irtonaisista päistä, joita vilisisi unissani siitä lähtien loputtomiin.
Toivottavasti minun haarakonttorini ei joudu Kuukautisliitteen artikkeliin.En tykkäisi yhtään.

Meemit on minust ihan kivoja. Tulee vähän sellainen olo,kun täyttäis jotain kaavaketta ja se on aina ollut mielipuuhaani. Mutta kuka niitä jaksaa lukea? En usko, että monikaan alkuinnostuksen jälkeen. Lupaan yrittää omalta osaltani leikata kasvaimen etäispesäkettä ja lopettaa samojen, tyhmien meemien tekemisen blogissani, kun teen niitä kuitenkin vain ajankuluksi. Ehkä voisi olla hiljaa, jos ei ole mitään sanottavaa..?
-minh-

Anonyymi kirjoitti...

Kansanvalistusta, joo. Jokainen valistukoon ihan ite.
Ehkä joku kokee meemit rentouttavaksi, hyvä heille, minua ne vaan ärsyttävät. Joskus, pahimpana meemiaikana, kun kiertää blogeja, niin sama meemi hyppää esiin monen postauksesta.
Ihmisen elämähän on matkimista, ei sille voi mitään, mutta välillä kyllä hämmästelee, millä voimalla meemit kopioituvat ja valtaavat mieliä...huhuu. Pelottavaa.

Ei kun sädehoitoa ja sytostaatteja ja leikkaukseen.
------
Reiska, WAKEY, WAKEY! Mää alan kohta lähteen, sun vahtivuoro alkaa ihan just!

Petra

minh kirjoitti...

Ai niin, Saara, Coelhon "Yksitoista minuuttia" on minusta ihan huippuromaani, se on vaan jäänyt vähän jalkoihin Alkemistin suosion ja Veronika päättää kuolla-hälinän väliin. Onko se nyt se uus, mikä on kirjakauppoihin tullut? Se, jonka nimeä en tietenkään muista?

Sain muuten eilen illalla 100-lehden käsiini ja hihitellen luin sen typykän "kolumnin" busskuskista, joka "tussauttaa" ovet kiinni hänen nenänsä edessä. Voi voi.
Mutta satasessa on se helmi, joka metrosta puuttuu, eli tekstarit-palsta takasivulla! Siinä on aina ihan klassikko-juttuja. Esimerkkinä eilisestä:
"Kyllä ilman lihaakin: jos lehmä saisi mahdollisuuden, se söisi sinut ja lähimmäisesi.
KettuFrans"
Voitko Saara vahvistaa?
-minh-

Anonyymi kirjoitti...

Joo, passissa. Onks kukaan yrittäny viedä kassaa? Hyvä. Kirjota mulle meemi, eikun Immi-runo. Lueskelen sitä ajankuluks. Voi kauheeta kun se onkin jo kulunut. Pitäsköhän siihen lätkästä paikka? Saatas tähän substanssiin. Kolme ulottuvuutta: pituus, paino ja silmien väri. Ja yks aika, tarjoilija! Esihistoriallinen, ilman jääkautta, kiitos!
bnaswf - bna swäffänä, a vot
KT reiska

Anonyymi kirjoitti...

Siis aivan hirvee tää Itsekehun ja Persekärpästen paskanhaju täällä Blogistanissa. Sen jälkeen kun se Kuukausikuppiliiteen Matti&Teppo tänne tunki. Olisko siks aikaa mahdollista jotain vapaita? Eihän tämä enää ole siis tontunkaan työympäristö. Todella karmee Erkon rahan ja haudatun koiran löyhkä! YäääK!!
iypafkvr - just
KT reiska

JK. Eiks siis joku näistä perseennuolijoista vois kirjottaa sille typerykselle sen jutun valmiiks ja äkkiä, ku ei se törppö osaa itte lukee, eikä sitä jutskaa tehdä, et se lähtis täältä vitun kuuseen. (Turha toivo, I think) PLZ.

Anonyymi kirjoitti...

Peeetraaa! Sun huki! Kirjota ajankuluks vaikka Antti -sedälle nuolu kirje, lipsuttele oikein persvakoakin.
Niihä ne muutkin. Kaikki joukolla päätä särkemään, päät särkemään....
lrkyer
KT reiska 2liveiz2rebel

Anonyymi kirjoitti...

Mää mittää ala kirjoittaa ja nualla, ei kuulu kommenttieläimelle.

Mutta tässä sulle Immi-runo:

Kera keijujen
tanssin,
päähäni kranssin
auringonsäteistä sommittelen.

Kera tontun
armaan,
hiipankin harmaan
halaan, hellästi suukottelen.

Jos tuo ei säväytä Hellenin mummoa, niin ei sitten mikään.
------
Kävin kaupungilla, japan pop oli ihan ok ja nyt on kaaaaameaaaa särky nilkassa, byyyyääääääh. Jotain kylmää!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Höh, ei keijuja ole olemassa. Eikä auringosta voi tehdä kranssia. Siis ihan hupaa. Kuka ny on saanu harmaan hiipan ja mistä ansioista? Asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta minä kysyn vaan? Säkö? Byääääh. Hei, mut ethän sä voi ittees suutella. Mikä helvetin japan pop, joku humahutako? Ota kalja fritzistä, son kylmää. Kaunis nilkka teillä rva... PRTZPRTRRR (kirurgi vetäsee Homeliten käyntiin). Lohduttiko yhtään? Ei kestä kiittää. U r well, well of cum, ohoh!
xnqvch - mä jaksa näitä kommentoida
reiska
JK. Onkohan hostessa taas revenny ryyppään jonnekin ku ei näy ei kuulu. Hu huu, huuu huuuu!

Anonyymi kirjoitti...

En ole koskaan oikein ymmärtänyt meemejä.

Kyllä minusta olisi hauskempaa, jos Anssi saisi rauhassa tarkastella blogien meininkiä ja kirjoittaisi sen pohjalta sen juttunsa, kuin että jos jokainen bloggaaja analysoisi itse oman meininkinsä ja Anssi kirjoittaisi sitten jutun siitä metafiktiosta.

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt ivaa, IH-runous ei ole niin fiktiivistä. Ja se harmaa hiippa on kyl yks Reiska...
-----
Kuulin vitsin: jeesus ja jumala istu iltaa ja pelas korttia. Ovikello soi, jeesus meni avaamaan, siel oli allah. "Ooksä tilannu pizaa?" jeesus huus jumalalle.
-------
Japan pop. Animea ja mangaa ja jos et enempä tiedä, niin en selitä.
--------
Eiks ehtoisa emäntä valittanu olevansa yöhön asti töissä? No, ainahan se liioittelee. Muistaksää Reiska Baddingin kappaleen: aika yön daadudei, on aika työn daadudei...jestas senttä.
-----
kaunis nilkka,kaunis mieli, hihihi, kiitossss!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Olis se, mut ku Anssi teettää jutun bloggaajilla. Anssi vaan toimittaa, tyhjää. HAH HAH.
**
Musta IH-runous on ihan HAH-runoutta, mut mä nyt en runoudesta... Se on musta perseestä. HAH HAH. Ei ole mulla harmaata hiippaa. Mä en yleensäkkä hiippaa missään.
**
Pitääks tolle nauraa. ha ha. Pilkkaat, saat kumman kiven päähäs, varo vaan! Mut asiaan, kumpi sen korttipelin voitti? Kumpi putsas pöydän? Ikään kuin *pyyhki kätensä essuun* - jos ymmärrät.
**
Mango on hyvä mut syötiinks siellä ELÄIMIÄ, animeja, voi hirveetä!
**
Onkse töissä, jaa. Kuka hullu nyt töitä tekee. HAH HAH.
**
Mikä badding, eikse ole pudding? Daa dudei ny voi olla ihan mikä vaan. Mut entäs dadam mamuu pamdadaa? Tunnetko? En mäkään. Onks toi se Työn sankari laulu, se kun se vaan viilaa ja höylää, ja höylää ja viilaa. Iskurityöläinen, oikke! Huomaaks, sujuu raummaki. Noin. Tyhmä murre. Siis kerta kaikkiaan.
**
Olikos muuta? No kahvepannu ja luuta! HAH HAH. Sun taksis venaa, Petra!
ai kun vaikee - ewxzuyb
**
Pistä ny Petra aakkostaan nää, eihän tästä tuu vittuakaan!
KT reiska

Anonyymi kirjoitti...

Ihan nyt iisisti, Reiska.Kyllä se Saara kohta tulee. Ikävä on joo, mä tiedän, mut koeta kestää, ole mies, jos et hiippa!
-------
Antaa Anssin tehdä juttunsa, mitä me siitä, eihän se koske meitä, tai siis mua. Mullahan EI ooo blogia. Eikä tuu, prkl. Kaiken maailman meemeihin ehdi perehtyä, ku työt pukkaa päälle, hähäh.
-------
Ai HAH-runoutta, ihme, ettei HH-runoutta. Esim. HuH tai HeH tai HiH. Iha miten vaan.
-------
Raumalaisset ei oo ihmissi. Ne mongerta. Sanoista ei saa selvää ja se vasta kauhistais jos sais.
---------
Mä luulen, et ne oli niin ventti, jeijeit, ettei pelist tullu enää mitään. Mist mä tiedän? En mä ollut siel. Se on niin miehist puuhaa. Ei sovi naisille, jotka vaan on hysteerisii ja puuhastelee.
-------
Olisko se niinku gonatt och sov gott. John Blund kommer och kramar dej. Och sen kommer Saara och ...sen essu on jo aika risa.

Petra, tää on hauska my guj ai s!

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin Petra se pizza. Olikse jumala tilannu sen? MÄ JUON NYT KAHVIA. Eiku mä meen, kai sä olet kuullu sen savolaisvitsin, joo, mähän taisin kertoo sen jo. On se ihan hyvä vitsi.
Et sillai. Mä meen nyt koisaan. Ku se siis kysy tiskiltä munakoisoo, et 'onko teillä sitä makkoovoo munnoo'. Kohta on. gunatt.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Go natt, go natt. Nukkuos prinssini oi, pizzaa, joo, talon tapaan.

Petra

Saara kirjoitti...

Oi, täällä on ollut taas niin mukavaa. Kyllä te olette sitten suloisia aina kaikki.

Petra, sunhan piti käydä meillä töissä. Etkö käynynnä? En nähnyt ketään kainalosauvan kanssa. Yksi tosi ihana nainen hymyili mulle kyllä nätisti ovella, mutta hävisi sitten. Ja minä sitä ajattelin, että jospa se olikin Petra, voi voi, ja sillä tavalla hävisi.

Reiskalle kaunista unta palloon.

***

Minh, lueskelin sitä tekstiviestipalstaa aikani, mutta siinä vaiheessa kun bloggarit alkoivat tuntua neroilta niihin verrattuna, mun oli pakko lopettaa. Liian paljon koirankakkaa. Miten ne jaksoikin siitä viikosta toiseen! Näen vieläkin painajaisia koirankakasta.

Täytyypä kattoa ny, lukisinko vielä toisen Coelhon...hmm... yritin just lukea junassa, mutta ei siitä tullut hevon helvettiä, kun jättiläismäinen musta nainen istui mun vieressäni ja molotti. Välillä se huokaili, ooh, ooh, sitten se hytkyi ja molotti taas ja naksutti kieltään ja eikö se alkanut lopulta laulaa jotakin kumbaijaa mitä hittoa olikaan. Mun oli pakko panna kirja pois. Siis se hoilasi mun korvani juuressa.

***

Ryy kyyle, kyllä sun ehkä on syytä auttaa siinä kuvakulmassa. Eihän siitä yhtäkkiä mitään muuten tule. En minä uskalla spekuloida tuollaisella, että antaisinko vaiko enkä. Se pitää päättää sitten jos niin kävisi. Tuskinpa vain.

***

Joku anonyymikin sanoi jotakin hiljaa, mutta hyvin.

***

Kirsti, älä ny ole niin tosissasi. Hymyile etes vähän. Minä voin tehdä joskus jonkin meemin ihan sua ajatellen.

Anonyymi kirjoitti...

Kävelin ohi, mutta jalkaa särki niin pirusti, etten uskaltanut pysähtyä -olisin voinut tappaa jonkun. Tyhmänä jätin kyynärsauvat sittenkin kotiin -pitää olla cool, kun käy ihan keskustassa.
Ja sitten ajattelin, että mistä mä nyt sut tunnen ja jos ihan vieraalle rupean ja silleen. Hui. Mutta kai mä sitten olin se kauniisti hymyilevä nainen. Oliko sillä vähän kärsivä ilme kans?
------
Mää suunnittelen omaa meemiä kommentieläimille. Panee kattoen (aika tikistelyä, hyi) ehtiikö aamuks, koska sittenhän mä lähdenkin Turkuun.
------
Beautiful dreamer kumbaijaa!

Petra

Saara kirjoitti...

Jospa se sitten olit sä, vaikka en mä kyllä sitä kärsimystä niin älynnyt tarkkailla. Oli semmoinen nuori mies siinä asiakkaana just sillon. Ja nehän nyt on... kyllähän sä tiedät.

Siis mä otin blogilistalta suosikkini ja lähdin kierrokselle. Kaksi yritystä riitti, en aio selata enää yhtään meemiä. Lähdin äkkiä karkuun molemmista ja tulin kotiin. Tästä mä en liiku mihinkään, ennen kuin joku tulee ja lupaa, ettei sitä syöpää ole sen blogissa.

Anonyymi kirjoitti...

Meemi kommenttieläimille:

1. Kerro kolmella sanalla miksi sinusta tuli kommenttieläin.

2. Mikä eläin olet?

3. Mikä eläin haluaisit olla?

4. Älä kerro miksi.

5. Kerro yhdellä sanalla, ruokitaanko sinua riittävästi? Vaihtoehdot ovat a) iltaisin, b) 42 ja c) essun nauhat.

6. Mikä on lempiruokasi?

7. Älä kerro miksi. SYÖ SE!

8. Miksi?(ihan mistä vaan, kyllä se sinulta sujuu)

9. Jos luulet tietäväsi jostain kantatonttupiiristä, tunnetko kuuluvasi siihen(vastaa joko UR heiluttamalla hiippaasi tai sitten älä).

10. Pitäisikö hiippaa saada myös postimyynnistä? Älä perustele. Ole hiljaa. Perun kysymyksen. Enkä peru mitän. Koskaan.

11. Mene nukkumaan ja muista, että elämä on kerta kaikkiaan.

copyright by P. Etra

Anonyymi kirjoitti...

No, nyt se syöpä on sun blogissas, Saara. Siis, miten tää nyt tännekin lipsahti....

Sori, Petra, sori

P.S. Nuoret miehet on kerta kaikkiaan.

Saara kirjoitti...

No jösses, onhan se nyt hitto, jos ei kantatontuille ole omaa meemiä. Ja sitä paitsi kommentit ovat aina ihan eri asia kuin joku joutava jorina tuolla yläpäässä.

Anonyymi kirjoitti...

No, hyvä, tein siis hyvän teon. Reiska Ruusunen saa vastata, kun herää. Nyt teen toisen hyvän teon eli nukkumaan. Kauniita unia, oman kullan kuvia.

Petra

Saara kirjoitti...

Oi haukotus sentään. Hyvää yötä, kantatontut ja muu väki.

Saara kirjoitti...

Hah, Reiska Ruusunen, tosiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Reiska Ruusunen :-o Byyyääähhhhhhhhh
Tätä te ette koskaan saa anteeksi. Minä risu ole, vaan mucho macho, niinku näätte jos katsahdatte alemmasa, kyllä, aamusto..p! Se Petran käy niin kateeks kynää (vrt. Freud) ku itte joutuu vaan tushilla töhrään! HAH HAH. Siitä se bitterness! Onhan se ymmärrettävää, mutta surullista, mut jos ei ole luoja suonu kaikkea hyvää, niin paskanko sille mahtaa.
**

Ja nuoria miehiä katsotaan. Byääääh!
Molemmat! Byäääh.
**
Onko täällä myös salaliitto, salainen kirjeen vaihto. Petra siis tietää missä Saara. Ja minä en, byääähhhh!
**
Niin että tällasta peliä mun leveän selkäni takana. Susi siunakkoon vallan.
**
Anomeemi, jahah, nyt en jaksa, MINÄ JUON NYT KAHVIA! (tällä Holkeri Mulkeri nauhalla pitäs heittää vesi lintua)
ywcyt - sattupas
KT reiska

Anonyymi kirjoitti...

Jos son ollu ovella tosi ihana tai kaunis nainen niin ei se Petra ole. Sehän kerto olevansa seinästä revästy!
Siinoo kaunista ku se nilkkaa PRSXRPRRRRRR PRUM PRUM, 'paas ojentaan sitä paskasta räpylääs tänne päin!'
reiska

Kirsti kirjoitti...

Saara, olet aikamoinen masokisti jos teet mulle meemin. Sinähän niitä meemejä vihaat. Minä suhtaudun niihin hindumaisen alistuneesti.

Anonyymi kirjoitti...

Älä ole hindu Kirsti kiltti! Mieluummin hindun handu.
just - oboy kri

Anonyymi kirjoitti...

Meemi kommenttieläimille:

OIKEAT VASTUKSET! vrt. J. Seppälä: "Sähkö, ja mitä se on"

1. Kerro kolmella sanalla miksi sinusta tuli kommenttieläin.

Hm hm, vaikea lapsus, suus. Isä oli Irlanninpinseri ja äiti af Stonderskijöldejä. Esileikkikoulussa sitten jäi sormi parioven väliin.
AUUUTS. Siinäpä se ohukaisesti. Siitä puhe mistä puute.
Ja sitten tämä Holkeri-Trauma: "Syökää silakkaa" ja "Minä juon nyt kahvia". Näistä en edes pitkässä schizoanalyysissä ole päässyt avioeron partaalle.

2. Mikä eläin olet?

Väärä kysymys. Oikea vastaus. En ole eläin, olen tonttu. Blogitonttu,
kantatonttu, HC, honoris cauda.

3. Mikä eläin haluaisit olla?

Tämä on helppo. Joko Petra tai Saaran satiainen.

4. Älä kerro miksi.

En varmana.

5. Kerro yhdellä sanalla, ruokitaanko sinua riittävästi? Vaihtoehdot ovat a) iltaisin, b) 42 ja c) essun nauhat.

a) aamusto...p b) found and lost c) kts. a

6. Mikä on lempiruokasi?

Kipusisko kaikilla mausteilla, öh, lääketarjottimella. Tai b) Saaran pusuhuulet.

7. Älä kerro miksi. SYÖ SE!

Saarako? En syö, mä säästän.

8. Miksi?(ihan mistä vaan, kyllä se sinulta sujuu)

Helppo nakki (hmm nuoret miehet). Noku, mutku, ja 42.

9. Jos luulet tietäväsi jostain kantatonttupiiristä, tunnetko kuuluvasi siihen(vastaa joko UR heiluttamalla hiippaasi tai sitten älä).

Ehditkö nähdä?

10. Pitäisikö hiippaa saada myös postimyynnistä? Älä perustele. Ole hiljaa. Perun kysymyksen. Enkä peru mitän. Koskaan.

Kyllä. Varsinkin Turun arkki ja hiippakunta pitäsi saada myös Elloksesta.

11. Mene nukkumaan ja muista, että elämä on kerta kaikkiaan.

Heräsin jo. Ja se on. Yhä. Elämä on. Kerta kaikkiaan. Perseestä.

copyright by P. Etra

delright by God&KT reiska Inc.

Saara kirjoitti...

Kato, Ruususen Reiska on herännyt ja meemiä on pukannut heti aamusta. Kyllä se ihana kuule oli Petra. Se oli niin kerta kaikkiaan.

Voi hindujen hindu tuota Kirstiä taas. Tähän meemiin on vaikea alistua, mutta ehkä jos joku kirjoittaa aurinkolaivan aiheesta zen ja masokismin taito - kun meemi yllättää.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta, huomenta, aurinko paistaa meidät ja lettuja kans ja linnut laulaa, niiiiiin ihana aamu!

Täällä seinästä ja sängystä revästy. Kohta matkalla Turkuun. Kerta kaikkiaan.

Ja heti aamusta maailman uskonnot ja hindut ja elämisen tuska pukkaavat päälle. Voi teitä!

Ruusunen on mucho macho. Et ole ajatellut laittaa lippua salkoon? Hyi Kattinen!

Ihanaa, ihanaa, meemiin on vastattu. Ja hyvin. Hyvin hienosti. Ja ihan oikeat vastaukset. Kerta kaikkiaan.

Nyt pakkaamaan ja juomaan kahvia.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Miten joku voi aina hinkua Turkkuun? Tämä on minusta aivan kädetöntä. Siihen varsinaisen suomen varsinaiseen persläpeen.
**
Lippu puuttuu :-(( Hakemuksia voi lähettää. Kiitos! Myöskin läppärit l. läptopit otetaan haussa huomioon.
**
Ihanaa, ihanaa. Mikään ei ole ihanaa. Yhtä perkelettä, kakskolmasosaa paskaa. Jos ei ylikin.
**
Sitä paitsi kauneus on katsojan perseessä, eikä korvissa. Se tän positiivisen ajattelin johdannoks myös rva Petralle! Nurkkaan!!!
cgukp - pääsi cgukp

Saara kirjoitti...

Ooh, nysse lähtee Turkuun! Älä unohda tuoda sitä kääpiöbloggaria mulle tuliaisiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Soli multasuu
xcoqxr eli
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Totta kai nyt kaikki hinkuu Turkuun. Eihän kukaan tässä maassa voi hyvin, johan sen huomaa sinunkin aamuangstistasi, Reiska-pieni.
--------
Posetivismi on perseestä, sen sijaan yltiöpäinen aamuhenki on voimissaan. Tätä kestää tasan puoli tuntia, ei se enempää, ellei ota lisää kahvia, lisää kahvia.
---------
Vaan on kyllä sellainen olo, että halataan!
---------
Kauneus on kaikkialla, ei pelkästään perseessä. Halataan!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kääpiöbloggari, jep. Pitääks sen olla sisäsiisti? Koulutettu? Vai voiko se olla ihan muuta?

Petra

Saara kirjoitti...

Yrittäkääpäs pysyä positiivisena kerrankin edes puoleen päivään. Eihän se ota jos ei annakaan.

Perseitä on kaikkialla, niin kuin kauneutta.

Saara kirjoitti...

Ei tartte olla mitään erityisominaisuuksia. Riittää että se bloggaa. Ehkä joku huumoribloggari, vai miten ne itseään kutsuu. Hahahhaaa... se aina niin naurattaa kamalasti. Panen sen joka tapauksessa työpäivinä hyppimään tähän näppäimille. Jotakin viihdykettä pitäisi kai päivisinkin olla.


- qrhha (en ole kyllä eläissäni käyttänyt niin paljon q-kirjainta kuin viimeisen viikon aikana. Kaikkea uutta sitä tuleekin tehtyä!)

Anonyymi kirjoitti...

Just joo, SÄ panet sen hyppimään näppäimillä ja kirjoittamaan HUUMORIA!
NO, MITÄ REISKA JA MÄ SITEN TEHDÄÄN SILLÄ AIKAA?

Ai joo, no mikäs ettei....Kiitos!

Petra

Saara kirjoitti...

No eikä, kun se viihdyttää teitä, jos teillä on tylsää. Ei pidä heti hermostua uusista ideoista. Tätä mä en just tajua. Että kun jotakin muutosta olisi tulossa, niin heti hepataan ihan kybällä.

No jos mä otan sen töihin aina taskuun, niin saa huumoriblogata mulle sitten, jos teille ei kerran kelpaa.

Anonyymi kirjoitti...

Muutokset on kamalia. Kerta kaikkiaan. Ei herkkä kestä. Ota se töihin. Se voi huumoilla asiakkaille.
------
Se on Reiska nyt all alone in the watch tower.
-----
Sii juu!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Mä kyl epäilen kanssa. Siis kääpiöbloggari ja taskussa. Ja joka pomppii. Mä luulen et se käyttää sitä kyllä ihan läptop-tarkotuksiin. Ja joka sit vielä painelee, sen lisäksi, siis Saaren, myös näppäimiä, key board, siis sormilauta. Mut eihän Saara ny mikään lauta ole.
Huh!
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Ei ota eikä anna. Niin. Juuri niin. Ja perseitä ei ole napapiirilläkään näkyvissä täällä kyllä.
reiska
JK. Kyllä kauneus ja rakkaus, kyl ne on kerta kaikkiaan perseestä .
reiska

Saara kirjoitti...

Oikeastaan pitäisi lanseerata tuo idea ihan ensi joulua ajatellen. Mainio lahjaidea! Viimeistään äitienpäiväksi pitäisi saada ihan liukuhihnatuotantoon humoristinen kääpiöbloggari, joka näppäilee kiireisen äidin keybordin lämpimäksi. Täähän on innovatiivinen keksintö hei. Parempi kuin se desingdildo.

Saara kirjoitti...

Voi tuota Reiskaa. Mitenkähän sen saisi joskus hymyilemaan?

Saara kirjoitti...

Hymyilemaan? Mikahan mulle on tullut tuota äätä vastaan?

Anonyymi kirjoitti...

Mä tuon Turun taikaa ja taion Reiskan kääpiöbloggeriksi, kyllä se sitten hymyilee.
"...ja arvatkaapas, missä se nukkuu?
No, tietenkin Saaransa taskussa!"

Siis, mä oon jo myöhässä. Kiire, kiire, kiire, kiire.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Kyl sä tiedät ne reiskan hymyilyt. Et vaan tunnusta ääneen.
**
Designdildot on männeitä lumia. Kyllähän se hyvin ehkäisisi? etukäteen? ohoh, writer´s blockin, HAH HAH HAH.
**
DB (ei Dildo vaan 'Dwarf Blogger' ® by Saara

reiska

Saara kirjoitti...

Ainakin mua hymyilyttää nämä teidän juttunne.

kirsti kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti oman kääpiöbloggarin.

Saara kirjoitti...

Älä muuta sano, Kirsti. Kyllä mä huomaan, että tässä on selkeä markkinarako.