tiistaina, syyskuuta 06, 2005

Kas vain

Your Blog Should Be Green

Your blog is smart and thoughtful - not a lot of fluff.
You enjoy a good discussion, especially if it involves picking apart ideas.
However, you tend to get easily annoyed by any thoughtless comments in your blog.


Sepäs sattui.

53 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, jopas sattui väri hyvin, mutta eihän tuo viimeinen lause pidä paikkansa. Sinä olet harvoin annoyed. Tai sitten täällä ei esitetä any thoughtless kommentteja...

Sinänsä en kyllä ymmärrä näitä meemejä, yhtä kiinnostavia kuin kaiken maailman testit. No, ei minun tarvitsekaan ymmärtää. Onneksi. Easy livin'

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Sama tulos tuli kuin Sulle. Minulle tämä värien vaihto ei onnistu, aina menee jokin pieleen.
Pirkko

Saara kirjoitti...

Petra kulta, mä sanoinkin, että se sattui. En minäkään niitä meemejä ymmärrä enkä kestä. Nyt ajattelin testata, kun oli niin ajankohtainen.

Voi voi, Pirkko. Pitäisikö pyytää apua joltakin nörtiltä vaikka.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se on selvinnyt! Heureka! Elämän tarkoitus! Ei se ollutkaan 42 ;-( Elämäntehtäväni ja elämäni tarkoitus löytyi! Valaistuin kun luin Hesaria. Se iski kuin salama, se valaistuminen. Tomas Kubinek (Certified Lunatic & Master of The Impossible) on Suomessa. "Seuraavaksi haluan keksiä pääni päälle asetettavan tuulimyllyn, johon puhallettaessa liikun eteenpäin". Aivan järkytyin! Todella! Tämä on minun tarkoitukseni ja elämäntehtäväni! Olen hakenut Saaralta virkavapautta (aasi on käsiteltävänä) ja aioin EHDOTTOMASTI hakea Mr. Kubinekin MESTARIKURSSILLE. Jihuu! Heureka! Teen idiotismista työn! Olen pelastettu! Huusin ääneni käheäksi ylös taivaisiin, ja Herra vastasi Hesarin kautta. Amen! Long Live Dead Or Alive!
bonpn - hyvä pn, eläköön!
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Pyytäisinkin nyt kanssaeläimiä (Petra ahoj!)tukemaan minua tässä virkavapausanomuksessa, siis Kodittomat Kommenttieläimet ry:n jäseniä. Hyvin muistamme nämä Saaran palkkojen laskemiset, näkymät eivät ole hyvät. Pelkäänkin että sieltä voi tulla vastaus: (helvetisti ensin kiroilua)"... ja jumankekka (paljonkin törkeämpi kieli hyvin mahd.) BLOGITONTUTHAN ei täältä minnekään lähde, ONKO SELVÄ!"
Siis, solidaarisuutta, toverit!
mikcdmc - niin, miks dmc?
reiska KKE ry:n jäsen

Anonyymi kirjoitti...

Ahoj, ahoj, näkyykö jo horisonttia? Sinänsä kyllä kiehtoisi hakea virkavapautta, koska kaikki idiottivarma toiminta kiinnostaa, sopii auraani ja habitukseeni kaikin tavoin. Kerta kaikkiaan.

Mutta Saara on kova luu, hau-hau. Näinköhän vapaa heltiää? Pitäisikö ottaa SAK mukaan neuvotteluun? Tai CCR? HIV on myös hyvä neuvotteluase. Oikea lethal weapon.

No, leivon pullaa ja mietin asiaa. Ai niin, muuten Reiska(ja Saara tiätty), nyt on leikkausaika sovittu -toiveesi voivat käydä Reiska toteen, mikäli kirurgilla on krapula tai on riidellyt vaimonsa kanssa tai sisäinen mylly tuulee liian lujasti eteenpäin.

Jännittää ihan substanssesti.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Kova luu, niin totta, Petraseni! Siksi vetoankin blogisiskoihin ja -tovereihin, tavariishii! hjelp!! Ano säkin, hyvä MESTARITONTTUKURSSI varmana. SAK:sta ole paskaankaan, ei YYA, YK tai EU:n vääryystuomioistuin. Mitähän matskua se palli on? Ne Saara rökittää 9-0. HIV voisi olla tehokas, tai AIV. Vielä kerran, vetoan inhimillisyyteenne HAH HAH HAH, lähimmäisen rakkauteenne HAH HAH HAH,
veljeyteenne ja siskouteenne HAH HAH HOO ja ylpäänsä, vetoan...kerta kaikkiaan. NYT ON TULLUT AIKA TOIMIA! ALAS TYRANNIA!
**
Jahas. Seuraavana Lahti. Ei kiva. Koska ne puukottaa? Että tiedetään olla Pyhässä Hengessä mukana.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Aina puukkojunkkarit kännissä on, muuta ne ei vappaalla tee ku dokaa ja tappelee muijansa kanssa, ja huoraa tietty. Kyl mä ny sinuuna vetäsin vähän useempia polvirukouksia ihan vaan varmuuden välttämiseks. Ei siit sitte ennää mittää tiiä ku pääsee siihen kuonokoppaan.
reiska

Kirsti kirjoitti...

Jos tarvitsette suosittelijaa, voin pistää peliin arvovaltani näin merkittävän hankkeen vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kirsti, arvovaltaa täällä juuri kaivataankin. Ja paljon.
------
Oikeastaan Saara joutuu myöntämään minulle PALKALLISTA sairaslomaa, häh!
--------
20.9. se tapahtuu, hui
--------
Ylipäänsä kannattaa vedota. Ja lyödä vetoa. 1 X 2 on hyvä veikkaus. Tai kertolasku. Ainakin luotettavampi kuin pyhä henki.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Kirsti! Kaikki tuki on tervetullutta. Tämä "Idiotismista työ" on minulle 'elämästä ja kuolemasta -projekti', ja kun tietää mitkä ovat työnriistäjän YT-neuvottelijan vahvuudet niin kyllä tässä puntti vipattaa. Kerta kaikkiaan.
**
Älä ny vielä horkkaan tai koomaan putoo Petra. Siihenhän on vielä melkein kaks viikkoo. Tai no, olishan se helpompi ku se olis jo huomenna. Ei siinä yleensä muuta riskiä ole ku että ne leikkaa väärän jalan. Ja sairaala ny taitaa olla viimenen paikka missä kantsii yrittää kuolla. Ei ne perkeleet suostu.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Ei se haittaa, vaikka menis vääräkin jalka, ei oo mitään väärää. Molemmissa vikaa, HAH. No, toivotaan, että nyt ensin kuitenkin se pahempi.

"Idiotismista-työ", onkohan se pätkätyötä vai voisiko siitä tulla uraputki?

Koomaan? Kuulostaa mukavalta. Nyt päiväunille harjoittelemaan.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Minen näistä ymmärrä. Sanovat etton noussu sängystä väärällä jalalla. Millä sitä sillon on noussu? Kerta kaikkiaan. Ihan hirveätä jos joutuu lukemaan KAUNOkirjallisuutta. Siellä aina joku pyytää jonkun kättä sen isältä. Miksei se pyydä siltä sitä kättä? Ja mitä se pelkällä kädellä tekee? Ja miksei se pyydä sen isän kättä? Kauheen mutkikkaasti ne kirjottaa. Kerta kaikkiaan. Ei näitä ymmärrä. Parempi lukia Seiskaa ja Ohvia. Siinä ne on laatulehdet, täyttä substanssia eikä mitään puhallusta.
**
Siis kyllä minoon meinannu ihan tavallisella lapiolla sitä uraa luoda. Enemmän minä luulen että se on uraputki, kutsumustyö ku pätkää.
Kyllä se vaatii pitemmän perse...pros...perspektiivin. Kauheita sanoja, nämä sivistyssanatkin, siis että joku spekuloi jonkun persettä. Kerta kaikkiaan kauheeta. En nyt muuta sano.
sobydr - nuin, tarkottaa varmaan et so bye bye tohtori
reiska

Karpalo kirjoitti...

Heippa. Tiedoksi kaikille blogiani suranneille. Pidän uutta blogia osoitteessa

http://tarkeimmat.vuodatus.net/

Kulissien taakse ei enää huomisen jälkeen pääse.

palava mieli kirjoitti...

Hei blogivärisamikset ollaan niinku hei! Sattumalta meikäläisenkin blogin väri oli just toi vihree, hillitöntä! Mun elämäni muuttui tältä seisomalta heti paljon antoisammaksi!

Saara kirjoitti...

Reiska ja Petra, ei ei ei, kerta kaikkiaan. Täältä ei ensinkään lähdetä minnekään kursseille. Te olette luoneet jo loistavan uran täällä. Meidän täytyy motivoitua nyt ja luoda yhä parempi ilmapiiri sekä puhaltaa yhteen hiileen tai vedän hiileen. Jos se on palkasta kiinni, niin neuvotellaan.

Eihän teistä edes ole idiotismikursseille, hyvät blogitonttuni. Tehän olette bittitaivaan tähtiä, loistavia kahjoja, joiden kommentteja koko Blogistania halajaa. Teidän täytyy ymmärtää mikä on teidän arvonne täällä.

Siis käsittämätöntä, että ihminen voi edes harkita luopuvansa blogitontun urasta idiotismin vuoksi. Ja näin hyvä blogikin. Uusi sisustus ja kaikki. Miettikää nyt vielä. Jos jäätte, lupaan teille näkyvän vakipaikan ja hyvät olosuhteet nousta aina mestaritontuksi asti.

Saara kirjoitti...

Just, Palava mieli. Ihkuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nyt kehutaan, joo.

Mutta edes palkka sairasloman ajalta, eiks niin?

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Meille ei riitä mestaritonttius, haluu Turun Linnan Tonttu-ukoks. Jep. Eikä se onnistu ilman kursseja. Ei ei.

Petra

Saara kirjoitti...

Mikä siinä Turun linnassa nyt muka on parempaa kuin täällä, kysyn vaan. Juu juu, palakllista saikkua. Pitäähän siitä jalasta jo vihdoin päästä.

Saara kirjoitti...

Siis apalkllista.

Saara kirjoitti...

Palkalalsiista.

Saara kirjoitti...

Nää ei ole sit mitään freudilaisia lipsuja. On vaan niin vaikea sana se... no se.

Anonyymi kirjoitti...

Nysse on kännissä. Jotain Appalakeista. Petralle on ne Turun linnan naakat niin rakkaita. Se ääni.
Näkyvä vakipaikka, höh. Näkis senkin.
Siis onks tästä tulosta näyteikkuna länteen, ja meidät laitetaan näytille. Eiks siis Korkee Saara riitä?
Petra, tana, baarii... eikun barrikadeille! Niinku olisit jo. Oleksä jo?
reiska

Anonyymi kirjoitti...

No ensinnäkin uus sänky pitäs saada. Ja Petralle siihen jalkaveto. Ja yhteen hiileen minen kyllä naisten kanssa rupee kuseen.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Juu, täällä Pekan Pystiksessä ollaan jo, ei sua vaan näy, Reiska. Mä oon täll niinku framilla. Framåt, franåt via doloroosaa, sano.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Jalkakoukku. Ehdottomasti. Ja oma vessa ilman hiiliä. Ens alkuun.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Se vetää ne hiilet nenäänsä. Varmaan hyvät pöllyt. Mä haluisin kyllä vesitason kanssa - ja siihen sukset.
Ai sä olet Pekalla, oota mä otan jalan.
reiska

Huomaakko Petra, miten sutki se on: "blogitaivaan tähdet", se tarkottaa tähteitä

Anonyymi kirjoitti...

Joo, blogitaivaan tähteet, oikeat pohjantähteet. Huamasin. On se niin ketku. Oikea koirankasvattaja, hau!

Mä en tarvi suksia. Vesiklosetti riittää.

Petra

Saara kirjoitti...

Siis anteeks? Uus sänky tänne? Nyt mä vasta tajusin. Aiotteko te sitten muhia siellä vai? Voi hyvänen nähköön. Ja erikseen jalkaveto?

Kyllä minä sanoin tähdet. Ei tuohon tähteet pysty.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä, jalkaveto ja pitkäveto. Lyhyestä ei ole väliä. Toki muhitaan, eihän me ny sun sänkyssä sentään. Sille jäi ny päälle toi klosetti. Näin on. Entäs luistimet à la kusi, pääsisit kiiruummin sinne klosettiin. Nyt vaaditaan kun pystytään. Ei lipsuta, pitovoiteet pohjaan. HAH HAH HAH
reiska

Saara kirjoitti...

Siis kesken työpäivän te aiottekin muhistella sängyssä veto päällä. Ja kukakohan tätä blogia sitten vahtii? Siis minkälaisia tonttuja mulla oikeen on? Ja vielä lisää palkkaa. Siis napsauttelusta? Kuulkaa, jos siihen pystyy niin saikkua ei tipu.

Anonyymi kirjoitti...

Eihän Reiskalla ole koipi kipeä, mulla vaan, joten nips-naps ja hästens, iihahaa! Ei muulla väliä, kun välittää ja välit on kunnossa.

Pakkohan meidän jotain tekemistä on keksittävä päiväsajaksi, ei työt tekemällä lopu, äsaakoo senttä!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Se on meinaan lakko nyt tosi lähellä. Täydellä palkalla.

Petra

Saara kirjoitti...

En ala. Mua rupes nyt iktettämään.

Saara kirjoitti...

Eiku itkämäään.

Anonyymi kirjoitti...

Krokotiilinkyyneleitä, HAH! Korkea Saaran krokoja. Ei mua huijata. Reiskaa ehkä, koska se ei kestä kyyn eleitä.
Saat miehen kyyn eliin, se niin helppoa on, näin on pepet!

Lisää liksaa, lisää vapaata, uudet jalat kans!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Vaikeneminen on myöntymisen merkki, Reiska, me onnistuttiin: sulle kurssi, mulle uudet jalat, molemmille lisää liksaa, lisää vapaata ja uus hästens.

Kiitos, Saara, sä oot reilu! Hyvä ihminen, ei prkl, nyt tulee multa kyyn eleet, kiitos, kiitos, kiitos...

Petra

Saara kirjoitti...

Mua aina riistetään.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, mutta ajattele, mitä sä saat sen riiston ansiosta! Huh, ajattele sitä!

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Voisit sä Petra harkita jos kuitenkin aakkostaisit jotain, se kun on sulla into himo. Saara vois harkita et täyttäs jääkaapin viinalla jos kerran napsauttelu on kielletty. Mä voisin harkita et mä vaan makaan sohvalla.
Mitä se Saara ny kitkeen rupes?
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Sähän olet ku se hiiri siitä lastenkirjasta. Sen äiti sano sille: "Onpas sinulla niin hienot uudet jalatkin". Perkele, toinen hiippas jalkansa pilalle, kotio tullessa.
reiska

Saara kirjoitti...

Byyyäääh... snif.... ku te vaan kölkitte... täällä... ja rahatkin viedään... eikä mulle jää mitään...snif... BYÄÄÄH!

Anonyymi kirjoitti...

Kölkitte? Viinasta me puhuttiin, siis tölkeistä! Sä kuulit ny ihan väärin.
Älä itke Saara, Saarhan nauroi!
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos Reiska aakkostan sut mappi ööhön? Häh? Sen verran huono toi sun suunnitelmas. Okei, mä voin aakkostaa viinat, mutta sohvaa en anna sulle. Se on mun. Ota sä se hästens, my lonely cowboy -eiku ei se ollutkaan täsä- no enivei. Jiihaa and way yonder.

Hiiri se hipsi,
loukku se nipsi
hiirulaisen jalan pois,
puha, pah, ei enää kävellä vois.

Sekö se oli?

Kohta alkaa futis, eli mun lainmukainen taukoni.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Kaamea huuto, tee jotain Reiska, mä en kohta kuule mitään selostusta, jos et sä saa sitä nauramaan. Lausu sille vaikka runo, kyllä se Saara stiten nauraa.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Mitäkö siihen sanon? Ööh. Kyl sää hull olet, aina sen telkkaris ja UR heilus kanssa! Urheiluhan on siis alkeellista heiluntaa, UR-UR, heiluntaa, jotain alkuperästä hässimistä! Miten sä jaksat niitä hidastettuja äijiä kattoo? Kaken kaikkiaan?
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Kutita sä sitä. Mua se mottaa.
bosah - niinpä
reiska

Anonyymi kirjoitti...

UR rules, Uskomattomat Rotusääret.

Ei miehet ymmärrä.

Ei se naura, vaikka mä kutitan, kyttää vaan kulmien alta, Saara, hei, älä ny, ollaan kavereit, tai ees naapureit, tai ees sukualaissi, tai ees niinku työsuhtees, hei....pusi, pusi hali, IIISO hali, nyt alkaa futis, ei ehdi enää leprailla, hoida Reiska homma loppuun.

Petra

Saara kirjoitti...

Mur.

Anonyymi kirjoitti...

Ei hätä ole tän näkönen Mur Mur. Son paaaljon rumempi.
reiska

Anonyymi kirjoitti...

Murmur, höh, ei isoäiti ruma ollut. Lepyttele sitä nyt ja tee se hiljaa, MÄ seuraan UR:ä.

Menkää vaikka ulos ulkoiluttaa Mäkiä.

Petra

Anonyymi kirjoitti...

Ei Omenoita ulkoiluteta!
reiska