keskiviikkona, joulukuuta 13, 2006

Lainattujen lauseiden meemi osa 2.

Meitä oli saunomassa 8 naista, oli pyöreää, pitkää, lyhyttä, piukkaa ja löysempää vartaloa. Yksi lupaa hohtoa, toinen kiiltoa, kolmas raikkautta, neljäs puhtautta ja viides vieläpä helposti, kuudes suojaa lialta ja seitsemäs tarjoaa ikuista onnea. Eipä niistä tuhmuriineista varmaan tarvitse sen suurempaa numeroa tehdä - pukkihan ei kuitenkaan kai mikään julma tuomari ole? Hän on äärettömän nokkela nopea hauska. Valitettavasti en ole ollut kiltti tänäkään vuonna, joten en kehdannut toivoa sitä pukilta. Olen hieman alakuloinen jo nyt.

Lähteet:
Helen, Ohari, Anna, Susu, Kata ja Maija Mallikortti

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ja tarinan haasteblogista, ottamalla yksi virke kustakin. Haasta ne blogikirjoittajat tekemään oma tarinansa, joilta lainasit virkkeet, paitsi sitä joka sinut haastoi.

Susun haaste tuli just sopivaan saumaan. Tulipahan luettua liuta mukavia blogeja sen sijaan, että olisin tehnyt taas tikusta asiaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Poiketen monesta muusta meemistä, minä pidän tästä meemistä juuri tuon takia, että saa lukea muita blogeja hyvällä syyllä, eikä tarvitse yrittää keksiä mitään omaa sanottavaa.
Ihan mukavaa vaihteeksi.

Voi, älä ole alkuloinen. Pukilta voi aina toivoa, vaikka ei kiltti olisikaan ollut. Pukki on kiltti ja ymmärtää!

Helen kirjoitti...

Hieno meemi ja hyvät perustelut! Minulle vaan tulee heti suorituspaineita noista sidonnoista ja aasinsilloista ja pelkään etten tee sitten oikeutta valituille blogikatkelmille.

Mutta kiitos siis haasteesta, ja katsotaan jos ehtisi oikein perehtyä tähän.

Ja ps. sinne pikkujouluihin!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa tuumin tästä kiertiksestä kuin Susu. Kiitos haasteesta, vastattu on!

Anonyymi kirjoitti...

Otan haasteen vastaan. Minulle iski sama kuin Helenille. Suorituspaine. Mutta minullahan on niitä tunnetusti muutenkin jo liikaa.

Saara kirjoitti...

Susu, puhu pukille.

Helen, ei niin mitään paineita. Eikä Kata. Ei mihinkään ole pakko suostua :)

Mutta Annalta se sujui hienosti!

Outolintu kirjoitti...

Hieno tarina!