keskiviikkona, tammikuuta 25, 2006

Nyt jää kyllä juttu kesken

Voi hyvä ihme. Siinä se kuntopyörä nyt sitten ahdistelee meikäläistä olohuoneen sohvan kupeessa. Voin hyvin aina nähdä sieluni silmin, miten poljen tiukoissa verkkareissani ja antavalla kaula-aukolla varustetussa tyköistuvassa T-paidassani satoja kilometrejä hikipisaroiden putoillessa seksikkäästi otsaltani, kun nojaan kuntopyörän massiivisiin aisoihin ja naukkailen juomapullosta urheilujuomaa hyvinkin timminä piukan pepun rytmikkäästi heilahdellen puolelta toiselle.

Justiinsa. Älä unta nää.

Hyvä kun pysyn hereillä. Minulta pääsee jopa sellaisia sarjahaukotuksia, etten ehdi suutani välillä kiinni panna, kun toinen haukotus on jo tulollaan. Kaikki tippuu käsistä, enkä muista mitään. Haahuilen ympäriinsä tietämättä mitä olin tekemässä vai olinko ollenkaan. Vai pitikö mennä sohvalle. Hirveän ahdistavaa.

Tämmöisessä tilassa on ikään kuin kierteessä. Sieltä ei pääse pois, koska ei jaksa. Jos jaksaisi, jaksaisi paremmin, mutta kun ei jaksa jaksaa. Tästä kurjuuden alhosta pääsisi pois keksimällä jotakin hienoa, kirjoittamalla jotakin järkyttävää tai tulemalla rikkaaksi, mutta kun ei jaksa. Ei millään. Siis se joka keksi että sairaan valaan oksennus sisältää hajuvesiteollisuudelle arvokasta ambraa, ei taatusti ollut puolikuollut. Kuka helvetti voi ylipäätään jämähtää jonkin valaan oksennuksen partaalle niin pitkäksi aikaa, että ymmärtää sen sisältävän ainetta, joka auttaa hajua kestämään siinä pidempään? Muutenkin ihmiset keksivät kaikkea kivaa aina, ja minä en ikinä keksi mitään. Joku neropatti keksi herättää nämäkin kivimiehet henkiin:

Toisaalta on kyllä hirveä määrä surkeita mainoksia. Joka aamu radiosta tulee esimerkiksi sellainen mainos, jossa sanotaan näin: "Piip-tuttaako istua joka aamu kylmään autoon... osta Defa-sisätilalämmitin!" Siis tuon "piipin" kohdalla tulee todellakin sensurointipiippi ja että se on olevinaan niin hassua, kun mainokseen on pantu sillä tavalla muka "vituttaako". Minua vituttaa vain se mainos. Se ihminen ei voi kyllä olla kovin ylpeä luovista kyvyistään ja jos on, kannattaisi ehkä miettiä alan vaihtoa. (En siis moralisoi "vituttaa" sanan käyttöä, vaan mainoksen mukahauskuutta ja mielenköyhyyttä)

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minä muuten inhoan niitä kivimiesmainoksia.

Etkö sinä nyt saa sitä liikuntaa muuten tarpeeksi, ilman sitä kuntopyörääkin? Onko ihan varma, että sinä nimenomaan tarvitset lisää liikuntaa voidaksesi paremmin?

Anonyymi kirjoitti...

Minä kysyn tuota samaa toisin sanoin: onko liikunta oikeastaan ihan hyväksi?

Saara kirjoitti...

Voi, minä en inhoa niitä ollenkaan.

No kun en oikein tiedä mitä minä tarvitsisin. Läskiä en voi ottaa enempää vastaan ja siihen tämä tällä liikunnalla nyt on mennyt, että toleranssi on noussut, eikä läskit pysy kurissa, vaan ne valtaavat joka paikan.

Anonyymi kirjoitti...

Minua ottaa päähän tämä nykyaikainen liikunta- ja laihdutusvouhotus. Läskit eivät vähene liikunnalla, vaan syömällä.

Vaikka liikuntaa kuinka nykyisin ylistetäänkin, niin minä en ole KOSKAAN saanut pudotettua painoa liikuntaa lisämäämällä. Itselläni läskit lähtevät ruokavalion muutoksella, eivätkä liikunnalla.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, minun tietokoneeni pitäisi oppia esittämään ajatukseni selkeämmin! No ei tietystikään "lisämäämällä", vaan lisäämällä eli vähentämällä :)

Ohari kirjoitti...

Miksi Ne ei vaan voi keksiä semmoista kuntohilavitkutinta, johon voi sitoa itsensä kiinni tukevasti ja ottaa torkut sillä välin, kun kone omatoimisesti vatkaa läskit kuosiin? Heti ostaisin. Mikä ihmeen kone se muka on, jota käyttäessä kumminkin pitää itse kaikki työ tehdä? Ärsyttää kuntopyörät ja muut hiton vatsanlitistäjät.

Saara kirjoitti...

Mä en voi enää syödä paljon tän vähempää, tai voi sitten vielä huonommin. Tai siis se on sitten ikuisesti loppu kaikelle hyvikselle.

En ala.

Minä kans voisin ostaa vaikka minkä värkin tai taikurinhatun, kyllä sen verran alkaa ärsyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ei, älkää alkako puhua laihdutuksesta tai terveydestä ja liikunnasta, koska muuten alotan eikä loppua tule.
Mutta tuosta vitutuksesta, että se on varmaan tullut täältä jenkeistä kun täällä kans tehdään pilaa tuosta piippaamisesta. Täällä piipataan kaikki kirosanat, mutta joskus jotkut komediasarjat laittavat piippauksia keksimiinsä mukahauskoihin kohtiin. Esim. jos oikeassa muromainoksessa sanotaan Mouth full of joy, niin sitten laitetaan Mouth full of ****, että se kuulostaisi härskiltä.

Anonyymi kirjoitti...

Henkperskohtaisesti minua piiputtaa se radion Honda-mainos, jossa se äijä huutaa, että JESSH!! enkä tasan tajua, miksi.

Telkkarin se mainos kanssa piiputtaa, jossa ylipirteä vitamiiniruiskun imaissut keski-ikäistä markkeeraava varmaankin mainostoimiston keskustätsy istuu sohvalle ja sanoo löytäneensä toisen. Zon-geelin. Miten imbesilleinä ne meitä pitävät.

Kysyn vaan! Kysyn aina vaan.

Timo-Pekka kirjoitti...

Kivimiehet on ollut loistava mainosoivallus, mutta. Kun sitä on jauhettu jo, öh, kohtalaisen kauan, on siitä se nerokkuus aika tehokkaasti kulahtanut. Mua ne nykyisin tympäisevät.

Sitten ilahduttaisi, kun VR tilaisi kivan mainoskamppiksen, jossa kivimiehet lohkovat vitsejä lakkautettavista junavuoroista ja nousevista hinnoista.

Minäkään en olisi niin varma sen liikunnan hyvistä vaikutuksista. Nukkuminen auttanee väsymyshaukotteluun paljon paremmin.

Saara kirjoitti...

Minua ei tympäise edes, vaikka näen niitä joka paikassa.

Nukkuminen auttaa kyllä. Kai sitä pitäisi nukkua enemmän, mutta se tarkoittaa sitä, että sänkyyn on mentävä jo ysiltä.

Anonyymi kirjoitti...

Kivimiehet on loistavia!
Kauheimpia ovat yleensä juuri nuo kotimaiset luontaislääke- ja luontaistuotemainokset. Pikkubudetilla tehtyjä ja harvemmin mainosihmisten suunnittelemia (ei sillä etteikö nekin voisi olla huonoja)... Näyttelijät monessa tapauksessa omaa henkilökuntaa.

P

P

Anonyymi kirjoitti...

Kivimiehissä herättää huomiota, että heillä ei ilmeisestikään ole kaikkia ruumiinosia tai ainakaan niitä ei näytetä kuten ei kyllä mainoksissa lihamiehiltäkään yleensä. Eli heitä on inhimillistetty varsin pitkälle, ääni ja keskustelutyylikin ovat jopa hivenen naisellisia. Kivimiehissä riittää varmaan vielä paljon tarinaa, ehkäpä he kohtaavat jopa kivinaisia.

tv Moca

PS Miten niin et Saara muka keksi mitään. Vastahan se oli se suuri kirjoitusideakin pienistä jatkuvista puhumattakaan.

Anonyymi kirjoitti...

P
P

r
r

Anonyymi kirjoitti...

Testi.

Hanhensulka kirjoitti...

Testi testi testi

Saara kirjoitti...

Katos vaan, IE:llä mä pääsinkin tänne asti. Ja mitä minä näenkään? Mean kommentin, jota en taatusti ole nähnyt aikaisemmin.

Mitä tämä tarkoittaa?

Joo, se jes-mainos on kyllä melko kamala. Ymmärtäisin jos lapsi olisi siinä mainoksessa innoissaan, mutta aikuinen mies hokemassa "jes" joka kerta kun Honda pääsee eteenpäin on minusta kyllä... jotakin.

Ja se geelimainos. Voi yhden kerran. Hirveä.

Ja entäpä se, missä sanotaan, että "moni suomalainen kärsii tietämättään couperosaihosta". Siis miten voi KÄRSIÄ tietämättään, kysyn vaan.

***


Moca, minäkin olen huomannut, ettei kivimiesten kikulit näy ikinä. Ei sillä, että olisin silmä kovana kytännyt graniittista jalkoväliä. Ehei. Älä yritä.