lauantaina, maaliskuuta 08, 2008

Saatavana pian myös Suomessa

Kirjailijan häiriöklinikan keskustelun ja Ruotsin apteekkarien innoittamana, yhteistyössä Susu Petalin kanssa maailman ensi-iltamainosvideo:

17 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Höh, ei ole vielä mainostoimistojen headhunterit lähestyneet! Eikö ne tee töitä la-iltana?????

Saara kirjoitti...

Ehkä eivät. Minäkin lähden nyt saunaan. Hauskaa naistenpäivän iltaa!

setäs kirjoitti...

Nasse -setä on nyt hyvin vihainen... en seksikin vilmistä puuttuivat meren aaltojen jälkeen hurjasti huojuvat puitten latvat... anteeksi saamatonta pöhhiä... ja toi seksi te tällä turmelette viattomien nuorten naisten sieluja (VNNKY) levittämällä väärää ja holtitonta tietoa *eksualisuudesta joka on tarkoitettu VAIN avioliittoon ja liitossakin VAIN kun on tarkoitus tuottaa uusi sinappikone, piste. *eksualisuus on kuin Linnanmäen vuoristorata, ei sielläkään rampata joka viikko, kerran kesässä riittää. NIH!! Joutaisitten perversioinenne poliisin estolistalle, vittu, en paremmin sano!

Anonyymi kirjoitti...

En ole vielä tarvinnut orkkupuikkoa ja ehdottaisin tuotteen kehittelijöille kohderyhmä brändäyksen tarkentamista. Oletko yksin, kysymys kertoo tuotteen valmistajan olettavan, että puolisoton tarvitsee puikkoa eikä esimerkiksi pensseliä.

Kannattaisi myynnin kannalta tehdä kohderyhmä analyysi tarkemmin, ehkäpä siksi mainostoimistojen headhunterit odottelevat vielä pusikoissaan.

Jos kohderyhmänä ovat impotenttien miesten vaimot niin eikö viagara ole jo keksitty?

Saara kirjoitti...

Niin, setäs, kyllä siitä puuttui myös tunneliin syöksyvä juna. Eihän masturbointi ole perverssiä, ei kai niitä vermeitä muuten apteekkeihin oltaisi siirtämässä.

Hirlii, mutta kyllä yksinäinen voi silti tarvita orkkupuikkoa. Pensselimainokset sitten erikseen :). Mies voi muuten olla myös henkinen impotentti. Jos ei kiinnosta, niin ei siihen viagrakaan auta. Sitä paitsi nykyisen seksuaalisen vapautumisen myötä mieskin voi kiristää seksillä ja olla antamatta puolisolleen. Siinä sitä ollaan ihmeessä, kun kumpikin käyttää seksittömyyttä aseenaan eikä kenellekään ole hauskaa.

Katsoin joskus vuosia vuosia sitten jonkin scifileffan, jossa oli sellainen ihana ja ihmeellinen orkkukaappi. Sinne vaan mentiin, huokailtiin hetki ja tultiin tyytyväisinä pois. Siistiä. Eritteiden vaihtaminen ynnä muu fyysinen koskettelu oli siinä vaiheessa jo aivan poissa kuvioista. Luultavasti se vie liikaa aikaa ja on tautien leviämisen kannaltakin liian vaarallista.

SusuPetal kirjoitti...

Ei minusta kohderyhmää tarvitse sen kummemmin miettiä. Kyllähän jokainen itsessään tuntee, tarvitseeko sen orkkupuikon vai ei. Jos päätä kivistää, jos ei huvita, jos kauppakassi tuntuu raskaalta, jos ei pysty bloggaamaan mitään järkevää, jos naapurit ovat ääliöitä, jos teeveestä tulee huonoa ohjelmaa, jos koirat kusevat kintuille, jos mies on lätkämatsissa, jos lapset ovat hatkassa -aina on aikaa orkkupuikolle! Meille kaikille!

Saara kirjoitti...

Niin, tässä mainoksessahan ei lähdetty siitä, mikä on useimmille terveystuotemainokselle ominaista, eli ei kysytty "kärsitkö tietämättäsi" jostakin, niin kuin esim. couperosaihosta tai pahanhajuisesta hengityksestä, vaan tässä kärsitään puutteesta.

Anonyymi kirjoitti...

"Siinä sitä ollaan ihmeessä, kun kumpikin käyttää seksittömyyttä aseenaan eikä kenellekään ole hauskaa."

paitsi vaimolla, joka makuukammarissa touhuaa o-puikon kanssa ja sillä aikaa mies hoitaa kodin ja lapset. ruokapöytään nainen tulee posket hehkuen hiuksiaan pöyhien kuin mies ennen o-puikkoa työmatkaltaan (nykyisin mies ei käy enää työmatkoilla).

- mitäs kultamussukat? hän kysyy ja pyörittää haarukkaansa lautasellaan. - taasko tätä makaronilaatikkoa, hän toteaa.

eikö työmatka voisi olla seksielämäänsä turhautuneille vaimoille virkistävämpi vaihtoehto?

- hirlii

Saara kirjoitti...

Hö, eikö se ole parempi, että perhe on koossa? Sitä paitsi eivät kaikki työmatkoillaan saa tuosta noin vain sormia napsauttamalla, esimerkiksi kun minä olen työmatkalla, niin miehet eivät edes vilkaise. Tässä mennään sitten niille alueille, että pitäisi lähteä ensin leikkauttamaan naama ja rinnat ja lisäksi imeä vähän rasvaa vyötäröltä, käydä kampaajalla, tehdä sotamaalaus ja niin edelleen. Ihan hirveän vaivalloista ja ennen kaikkea kallista. Orkkupuikolla saa siis myös säästöä. Se on myös ympäristöystävällinen, sillä se vähentää matkustelua.

Anonyymi kirjoitti...

näin se taitaa sitten olla kuten digiboksikin kanssa: orkkupuikko joka kotiin, vaikka väkisin.

-hirlii

Saara kirjoitti...

Ei tietenkään, hirlii. Onhan monilla asiat seksin suhteen kuitenkin hyvin. Orkkupuikkoa tyrkytetäänkin vain missä sitä tarvitaan. Kyllähän se aito aina parempi vaihtoehto on, mutta jos sitä ei saa, niin sallimmehan puutteenalaisille kuitenkin hitusen hyvää oloa? Mutta joo, jos jotakin mainostaa, niin täytyy seistä sen takana sataprosenttisesti.

Anonyymi kirjoitti...

"MASENNUSTA JA HÄIRIÖITÄ!" Ai hitsi, tuo kyllä nauratti :)

Saara kirjoitti...

Joo, muakin se nauratti. Videon naishenkilö heittäytyi kyllä täydellä sydämellä rooliinsa, mistä hänelle erityiskiitos.

Anonyymi kirjoitti...

täytyy tyytyä osaansa..

Saara kirjoitti...

Ei suinkaan. Kyllä hätä keinot keksii.

Ida kirjoitti...

Mikä ihmeen puikko? Dildoko?

Saara kirjoitti...

No dildo, dildo, Ida. Se nyt vaan tuli tuo puikko siitä orkusta. Joitakin sointuja siinä kai ajattelin.