lauantaina, maaliskuuta 08, 2008

Näin naistenpäivänä

Hävetkää naiset! kehotetaan Iltalehden keskustelupalstalla. Näin naistenpäivänä onkin hyvä tuntea kollektiivista häpeää siitä, että kaikki me naiset keveinä iltapäiväpuhteinamme keksimme kuuluisuuden ja rikastumisen toivossa kummallisia väitteitä puhtoisista poliitikoistamme paljastellaksemme niitä sitten juorulehdissä. Saisikohan tästäkään revittyä mitään positiivista? Eipä juuri. On vaikea edes keksiä kenen poliitikon tekstiviestejä kehtaisi väittää saaneensa. Hävettää jo ajatuskin. Kaikesta päätellen pitäisi tosiaan olla melko muhkea rintavarustus hyvin esillä, pää blondattuna ja muutenkin antavaisen näköinen. Vielä parempi, jos olisi jonkinlainen erotiikan ammattilainen. Pitäisi siis olla jotenkin uskottavan näköinen ja täyttää alfaurospoliitikkojemme kauneus- ja ammattikriteerit. Se ei kyllä ilman nuoruuden lähdettä ja Nordströmin kauneuskirurgisia toimenpiteitä tulisi olemaan ihan helppoa. Joka tapauksessa jos kyseessä olisikin vain massiivinen nakumallien hyökkäys Kanervaa kohtaan, minä en kyllä näiden naisten puolesta suostuisi häpeämään. Ei ole tarpeeksi yhtymäkohtia.

Eräiden poliitikkomiesten harjoittamassa tekstiviestikampanjassa ei liene edes mitään outoa. Jos haluaa seuraa niin sitten haluaa ja jotenkinhan se kiinnostus on ilmaistava. Kun puoliso hyväksyy toimet tai sulkee niiltä silmänsä tai puolisoa ei edes ole, miten se nyt niin kamalaa on, jos tykittää hekumallisia naisia tekstiviesteillä?

Katsotaan.

Vuodesta toiseen on ihmetyttänyt se, että joku jaksaa aina väittää ja joku sinnikkäästi kiistää. Väitteitä ei yleensä voi todistaa, johan se puhelimen muistikin niistä sadoista tekstiviesteistä täyttyy. Ja poliitikon kiirehtiessä kiistämään jää pakosti todistamatta myös ne vastapuolen kannustavat vastauksetkin. Vai voiko edes poliitikko todella olla niin jumalattoman tyhmä tai niin hirveässä kroonisessa kiimassa, että jatkaisi loputtomiin kampanjaansa ihan ilman vastakaikua? Tykittäisi blondin kännykän tekstiviestejä täyteen ihan omin päin? Huh, silloin rakkaan rakkikoiramme median pitäisi olla huolissaan ihan muista asioista kuin esittää kaksinaismoralistista närkästymistään. Iltalehti näyttää nimittäin ottavan hyvästä ja onnistuneesta maustaan pointsit kotiin, kun oma iltatyttökin kerran kelpaisi ihan ministeritasolle asti.

Mutta huolissaan tästä kaikesta pitäisi kyllä olla. Jos jollakulla ministerillä esimerkiksi olisi jonkinlainen vallasta virinnyt seksipakkomielle tai hän kärsisi ulkomaan matkoillaan yksinäisyyden aiheuttamasta vakavasta arvostelukyvyn alenemisesta, joka ilmenee hallitsemattomina tekstiviesteinä useille naisille, kannattaako sellaista henkilöä päästää vaikkapa Gondoleezzan kanssa asioimaan? Etteikö näillä paljastuksilla sittenkin olisi yhteiskunnallista merkitystä. On niillä. Kuka näitä epäkurantteja poliitikkoja oikein äänestää?

16 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hyvää Naistenpäivää Saara!

Siinä varsinainen asia. Mutta kun poliitikoista tuossa puhuit, ja mekin täällä Suomessa juuri jännäsimme naapurin vaaleja niin siihen liittyen: Putinin koira sai enemmän ääniä kuulemma kuin moni ihmiseksi laskettava... No sinullahan on kaksi reipasta ehdokasta siellä, ripeitä kavereita jotka tarttuvat toimeen heti kun tarvitaan, eivät jää juuri aikailemaan ja turhaan pohtimaan. Ehdokkaiksi seuraaviin kunnallisiin kisoihin?

Saara kirjoitti...

Kiitos.

Jaa, mutta tämä ehdotus tuli vähän yllättäen. Ja mitähän ne ajaisivat siellä sitten? Jääkaapit vapaasti käyttöönsä? Vapaat kotiintuloajat? Minun täytyy nyt kyllä sanoa, etten ihan luottaisi näihin kahteen kyllä.

Nimetön kirjoitti...

En jaksa millään uskoa etteikö ike olisi viisastunut sen vertaa vanhoista kokemuksistaan.

Tässä on nyt pilailtu molempien kustannuksella. Joku on lähettänyt tytölle Iken nimissä tekstareita ja tyttö on ottanut tosissaan koska allekirjoituksena on lukenut Ike.

Olen varma että pilailija on nainen.

Karpalo

Saara kirjoitti...

Onhan sitä kyllä vaikea uskoa, Karpalo. On. Pakkohan virheistä olisi oppia, mutta jospa se ei pysty itselleen mitään?

No joo. Kaikki on mahdollista.

Nimetön kirjoitti...

Ongen onkia, aina ja alituiseen. Naisen tasokäsitykset on rakenettu sen varaan kuinka monta tasokasta asiakasta hänen on ollut mahdolista houkutella pesäänsä.

Saara kirjoitti...

Aha.

Nimetön kirjoitti...

Eihän Uralin perhonen tee Marskista kiisteltyä johtajaa eikä blondit Kanervasta huonoa poliitikkoa, vaan näiden teot ja lausunnot omalla ammattialallaan. Vai onko seksuaalinen aktiviteetti jotenkin pahitteeksi poliitikolle noin periaatteessa? Vaikuttaa perusamerikkalaiselta idealta.

Saara kirjoitti...

Ei seksuaalisessa aktiivisuudessa mitään vikaa ole. Päinvastoin, Maahanmuuttaja. Nyt pitäisi kyllä lukia vähän tarkemmin. Se jossiteltu vika olikin siinä, että ministerimmekö vastoin nakumallien tahtoa tykittää niiden kännyt täyteen kiimaisia viestejä, siis ilman että saa vastakaikua? Minusta siinä on jo kyse häiriökäyttäytymisestä eikä seksuaalisesta aktiviteetista. Ja häiriintynyttä käytöstä ei kyllä pidä ihan ministeritasolla katsoa läpi sormien. Kanerva vain taitaa itse saada sen näyttämään häiriintyneeltä, koska ehättää aina kiistämään kaiken. "Ei, ei, ei, mitään en oo tehny."

Mutta, niin kuin sanoin, mitään ei koskaan voi todistaa, koska Kanerva hölmöyksissään aina ehtii kiistämään kaiken ja on hävittänyt blondien kannustavat vastaviestit omasta kapulastaan. Miksei se vaan tunnusta, että mieli tekee niin perkeleesti ja ne naisetkin antaa ymmärtää. Niin.

Nimetön kirjoitti...

Pakko perua puheensa. Näin tänään sen ruotsinkielisen haastattelun jossa kanerva sanoo että ei ei ei. Tässä tapauksessa valhe oikein loisti naamasta, ei voi mitään.

Tippuisiko ministerin arvostus radikaalisti jos hän puhuisi totta.

Minun silmissäni valehtelu laskee ihmisen arvoa enemmän kuin toi tekstiviesteily.

Karpalo

Saara kirjoitti...

Nimenomaan, Karpalo. Just tästä on kyse. Valehtelusta ja siitä johtuvasta häiriökäyttäytymisepäilystä. Ihan vaan kun sanoisi että "joo, vaihdettiin vähän tekstareita." So? Siis mitä siinä nyt sitten enää olisi?

Nimetön kirjoitti...

Paula Risikko (taas saa hävetä silmät päästään pojat!) panee pojat ojennukseen. Näin kertoi lehdet tänään, että nyt tulee nuhtelu Ilkalle. Ja Matti myötäelää.

Eivät paljonkaan eroa Saaran koirista, tottelevat kyllä kun käsketään. Että aivan tuo vissiin olisi sama oisko siellä kaksi koiraa vaiko nämä äijät.

Saara kirjoitti...

Nytkö tulee nuhtelu? Voi sentään.

Meidänkin koirat muuten aina kiistävät kaiken, myös kiistämisen, ja lopulta sitten tunnustavat. Sen näkee hännän ja korvien asennosta.

Nimetön kirjoitti...

Siksi ehkä Kanerva onkin niin suosittu, koska se on just niin söde kuin Saaran koirat. Minä ainakin oon taas ihan myyty, oon aina ollut Kanervan naisia, vaikkei se meikäläisen päälle mitään tajuakaan.

Saara kirjoitti...

Ehhee, no juu. Meillähän on jokaisella omat mieltymyksemme ja Ike kyllä on taustatukea vailla, vaikkei sua huomaakaan. Mutta huomaisi varmaan, jos tietäisi.

En tiedä mitähän Ike olisi mieltä, jos sille lähettäisi vaikka parit tekstarit.

Nimetön kirjoitti...

länsi-suomessa päin monet tykkää ikestä, turussa etenkin ja yli puolue rajojen.

toivoisi näiden söpöjen poikien kuitenkin keskittyvän tähän yhteen naiseen: suomi-neitoon. tästä neidosta löytää monia intohimon pisteitä.

-hirlii

Saara kirjoitti...

Niin kuulemma Ike on siellä Turuus kovin suosittu.

Niin, kyllähän nämä sekoilut tuntuvat ainakin aikaa vievän siltä politiikan tekemiseltä. Ihan sitten kaikilta koko eduskunnassa. Äh, on sillä käytöksellä kyllä ihan oikeasti paljon huonoja puolia, ilman moralisointia sanottuna.