torstaina, maaliskuuta 13, 2008

Istun vähän aikaa tässä

Ihan haircuttia on ainoastaan luvassa. Kuopukselta lähti tukka. Muiston se kantoi kotiin ja vaihtoi tyylinsä saman tien hevarista hiphoppariin. Pitää olla just oikeanlaista lippistä, vähän bling-blingiä, ja ihan älyttömän tarkkaa myös on missä kohdin ne housut pitää jalassa roikkua.

Esikoisen tukka se vaan rehottaa ja eilen se pyysi, että saisi värjätä kuontalonsa mustaksi. Kuvittelin sen kalpean naaman kehystettynä mustilla pitkillä hiuksilla. Voi hyvä luoja, minä ajattelin, nyt se on lopullisesti kääntynyt pimeällä puolelle. Erehdyin muuten ehdottamaan kesäksi sinisiä farkkujakin, ettei olisi mustissa niin kuuma. Jösses mikä meteli. Ikinä ei kuulemma semmoisia jalkaansa pane.

Macin käytin eilen rokotuksissa. Se käyttäytyi lääkärissä tapansa mukaan erittäin vöyhkästi. Kaiken lisäksi se on piereskellyt kaksi päivää taukoamatta ja se piereskeli odotushuoneenkin täyteen.

Ostin erehdyksessä tulppaanikimpun toissapäivänä ja siitä sain hirveän inspiraation. Pari päivää olen siivonnut vain. Olisi melko mukava nauttia raikkaasta kodistakin, mutta paha paska täällä lemuaa ja minä tarvitsisin tästä hajusta jo lomaa.


***
Mediaosastolla tapahtuu koko ajan ihmeellisiä asioita. Jenkeistä on löytynyt puolitoistavuotias tytteli, joka osaa lukea. Delfiini on pelastanut valaat matalikolta ja Suomen naisunioni on huomaavaisesti lähestynyt Ikeä pikkareilla. Lisäksi aivojen ja sukupuolielinten suhteesta kiinnostunut playboymies moittii suomalaisnaisten isoja aivoja ja pieniä rintoja.

- Suomalaisnaisilla on vähemmän mahdollisuuksia päästä lehteen, koska heillä on enemmän aivoja kuin rintoja, Playboyn Pohjoismaiden-kykyjenetsijä huomautti...

Yrittäjä Susanna Penttilä ihmetteli Rimérin kommenttia.
- Minä olen sentään poseerannut viidessä lehdessä, joten eikö se kerro jo aika paljon.
IS 13.3.2008

21 kommenttia:

Johannes Knektman kirjoitti...

"Erehdyin muuten ehdottamaan kesäksi sinisiä farkkujakin, ettei olisi mustissa niin kuuma. Jösses mikä meteli. Ikinä ei kuulemma semmoisia jalkaansa pane."

Mä tuen esikoistasi tässä asiassa, jotain rajaa hei! Muka siniset farkut! Emmäkään ikinä sellasia jalkaani panis!

Saara kirjoitti...

Voi heranjumala, mutta kun niissä on niin kuuma kesällä! Hitsi miten menee imitsi käytännönasioiden edelle.

Johannes Knektman kirjoitti...

No mä sentään luovun kesän kuumina päivinä mustasta nahkarotsista ja tyydyn mustaan puvuntakkiin. Ja nykyisin ihan koko kesäksi luovun teräskärkisistä maihareistani.

Musta mä annan käytännöllisyydelle jo aika paljon periksi.

Saara kirjoitti...

Niin juu, aivan. Nyt muuten tajusin, miksi NE ovat niin kalpeita :)

Almamaria kirjoitti...

Voi sentään. Kun näen mustatukkaisia kalpeanaamoja lompsottelemassa pitkin katuja, tekee mieli mennä halaamaan ja paijaamaan niitä. Talvella värjöttelevät ilman pipoa niittivyöt kalisten ja kesällä hikoilevat litroittain. Voi niitä.

Joo, lupaan etten mene herkistelemään vieraiden lasten luokse.

Saara kirjoitti...

Eh, Almamaria, no eihän tuo enää mikään lapsi ole. 16 kohta. Mutta joo, totta puhut.

Almamaria kirjoitti...

Minä olen kai niin käpy, että kaikki alle parikymppiset näyttävät lapsilta. Ovathan ne tietysti aikuistumassa, velvollisuuksia ja oikeuksia on ollut enenevässä määrin jo pitkään mutta silti...lapsosia :)

Saara kirjoitti...

Arvaa mitä se ite sanoisi :)

SusuPetal kirjoitti...

Letti pois???? Kamalaa. Miten nyt noin???

Musta on must. Ei muuta vaihtoehtoa.

Saara kirjoitti...

Jep, letti lähti. Oli se kyl söpö sen kanssa, mutta on se komee nytkin.

Äsken sitten ostettiin mustaa hiusväriä pari putelia ja mustat farkut. Nyt se tuolla istua töröttää kuin joku samurai ja odottaa milloin pääsee huuhtelemaan. Olipa muuten harvinaisen ärsyttävää värjätä mustalla värillä. Hirveän sottaista puuhaa ja löysä väri. Tätä en enää sille osta.

Sylvi kirjoitti...

Ihan täyttä perheidylliä, kiltti äiti siellä tukankin värjää. Mahtoiko leipoa pullaa? Koirakin ilmaisee vilpittömästi itseään.

Vanha kansa muuten sanoi, että vain huorat värjäävät tukkansa.

SusuPetal kirjoitti...

Musta on siitä hyvä hiusväri, että se tekee kasvoista sen näköinen niin kuin olisi ruumis.
Se on kuulema makeaa.

Saara kirjoitti...

Hahhah, Sylvi, idylliä oli joo. Tietäisittepä vaan... mutta en kyllä leiponut. Iso Omenan sittarissa oli viisi vadelmamunkkia eurolla. Älyttömän halpaa.

Vai niin sanoi vanha kansa. No sillä ne vanhaa kansaa ovatkin.

Heh, Susu, on tämä kumma muoti. Ruumiin näköinen on just jees.

Almamaria kirjoitti...

Heh :) Joo, asiallisestihan sitä täytyy tuonikäisten kanssa keskustella, ei ole hyvä saada julkisesti mitään lälläritäti-kohtausta...

Johannes Knektman kirjoitti...

Saara: "Niin juu, aivan. Nyt muuten tajusin, miksi NE ovat niin kalpeita :)"

Mulla se johtuu lähinnä siitä että mä inhoan aurinkoa, se kun aiheuttaa mule aurinkoihottumaa. joka vaiva tosin on hivenen hellittänyt vanhemmiten.

Almamaria: "Talvella värjöttelevät ilman pipoa niittivyöt kalisten ja kesällä hikoilevat litroittain. Voi niitä."

Itse asiassa sitä ei mustissakaan kuteissa hirveästi hikoile kesällä, paitsi tietenkin mikäli käyttää nahkakuteita. Lieneekö tottumiskysymys?

Mä tosin käytän kesäisinkin mustaa, mutta valitsen viileitä kankaita (Sitä voi käyttää muitakin mustiahousuja kuin farkkuja). Mulle ei tulis mieleenikään olla kädet paljaana auringossa kuin vasta loppukesästä kun aurinko ei enää ole niin kova jätkä kuin se on keväällä.

Talvella taas kerrospukeutuminen on kuul, paitaa, paitaa, villapaitaa ja liiviä ja sama tyyli housujenkin kanssa. Ja pipo päähän pakkasella, aivoja ei ole pakko jäädyttää.

Mutta mä olenkin niitten goottihyypiöiden isien ikäinen.

Saara: ". Olipa muuten harvinaisen ärsyttävää värjätä mustalla värillä."

Jep siksi mä yleensä en värjää mustalla, mut nyt mä käytin pojan pään värjäyksestä jääneet värit (sinimustaa ja punaista)omaan päähäni ja olen nyttemmin mustaverikkö (laitoin kuvan blogger profiiliini, joten tuo tuijottava silmä on omani n. 10 minuuttia sitten kuvattuna)

Saara kirjoitti...

Almamaria, joo, toisaalta voi olla, että se huvittaisi niitä :)

Johannes, se oli vitsi. Ei aurinko muutenkaan ole terveellistä. Saan siitä itsekin rytmihäiriöitä ja palan oitis ilman suojakertoimia. Sitä paitsi rusketus se varsinkin alkaa näyttää joltakin kasaricampilta.

Näytät muuten ihan mun lapseltani :), mutta ei se kyllä noin tuimaa katsetta vielä taida omata, vaikka tietty yrittää kovasti.

Johannes Knektman kirjoitti...

*tut se mikään tuima katse ole, katson vain altakulmieni ja yritän kohdentaa katsettani kameraan siinä onnistumatta koska otin silmälasit pois.

BTW: Arvaa mitä väitöskirjaa luen tällä hetkellä? Vihje: ...se mikään...

Saara kirjoitti...

tut ja tut :)

Se mikään? ööö, tämähän on vaikea. Mistäs kaikista väikkäreistä me ollaankaan viime aikoina puhuttu? Vaikka mistä. Se mikään? Ää, anna kolmen pisteen vihje.

Johannes Knektman kirjoitti...

Me siitä mitään oo puhuttu: Lari Kotilainen:Konstruktioiden dynamiikkaa "Kyseessä on myös aggressiiviksi kutsuttu rakenne, jossa kieltolauseesta puuttuu kieltoverbi (esim. mä mitään töitä tee, vittu siellä mitään ollu)."

Johannes Knektman kirjoitti...

"Me siitä mitään oo puhuttu"

Itse asiassa ton kuuluis kaiketi mennä: Me mitään oo puhuttu.

Siitä oli siis liikaa.

Maksamaton mainos:

BTW: Ismo Alanko Teholla:n (Miten toi "bändin" nimi taivutetaankaan) Blanco Spirituals on pääosin hyvää matskua, en vieläkään ole kuullut huonoa levyä Ismolta. MySpacessa voi kuunnella sitä.

Saara kirjoitti...

Ah, "Esitän siis, että kieliopin normaali olotila on elämä ei suinkaan pysähtyneisyys."

No just tätähän mä olen aina sanonut. Tuo pitää lukea!

Jaaha, Ismoa kävin vähän kuuntelemassa, joo. Levyn kansi näyttää ihan joululevyltä.