perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Myrsky vesilasissa (jep, taas mä), ts. osui ja upposi


Valokuvatorstain kommenttilootassa ja täälläkin on käyty ilmeisesti blogissani olleen Kekkos-kuvan johdosta keskustelua siitä, ettei Valokuvatorstaihin saa sääntöjen mukaan osallistua vanhoilla toisten ottamilla valokuvilla, kun tarkoitus on saada inspiraatio ja ottaa itse aina vain parempia otoksia. On oltu puolesta ja vastaan.

Nythän on niin, että Valokuvatorstain säännöt laativat itse blogin pitäjät, eikä siihen ole muilla nokan koputtamista. Tämä oli tyystin minun mokani, kun en muistanut enää sääntöjä. Kaiketi olen ne joskus kertaalleen lukenut. Tämän ei mielestäni kuitenkaan pitäisi aiheuttaa niin hirveästi intohimoja bloggareiden keskuudessa, mutta Valokuvatorstain hengessä kuvieni julkaisemisesta huolestuneille tiedoksi, etten mielenrauhaanne aio tämän enempää järkyttää ja noin. Olihan se ihan kamalaa, mutta ei toistune. Minä vain innostuin, eikä ollut kameraa paikalla.

PS. Ja tekijänoikeuksista huolestuneille lisäksi tiedoksi, että ne ovat minulla. Kuvan ottajaakaan en voi nimetä, koska olen anonyymi. Ja koska kuvan ottaja on isäni, en olisi enää sen jälkeen anonyymi, jos hänen nimensä tähän laittaisin.

5 kommenttia:

medis kirjoitti...

joo rules rules.
Kävin eilen kattomassa, jos olisit ollut töissä. et ollut. sitten kirmaisin kiireen vilkkaa, että ehtisin junalle joka oli hirveesti myöhässä.

Saara kirjoitti...

Ou nou! Mut mähän lähdin vasta puol neljä. Miks mä aina missaan kaikki... ääh.

Kafkakoski kirjoitti...

Hola, Saara. Hienoja nämä kuvat muistojesi albumista. Pidän niin paljon vanhoista kuvista, että olen joskus jopa tullut ostaneeksi niitä.

Ostamisesta muuten tuli mieleeni, että jos haluat parin viikon päästä sinne kirjakauppaasi takuuvarman asiakkaan, pistä minulle ihmeessä sähköpostia. Aion käydä Hesassa kirjaostoksilla ja kannatan mieluummin kanssabloggaajan kuin jonkun muun bisnestä.

Olisin muutoin laittanut sinulle sähläpostia, mutta en löydä yhteystietojasi mistään. Omani löytyvät täältä: http://www.espanjasi.com/blogit/kafkakoski/?page_id=2

Kafkakoski kirjoitti...

Jaahas, tuo linkki meni näköjään "rikki". Yhtäsuurimerkin perästä puuttuupi numero 2.

Saara kirjoitti...

Kahden viikon päästä! Kafkis, siis eikä! Mähän oon jo kesälomalla silloin!

Nyt mä kyl masennuin täysin.