lauantaina, maaliskuuta 18, 2006

Aamulla nostin jännittyneen odotuksen vallassa peittoani - ei vieläkään munia!

Näin viime yönä unta karhusta. Se tallusteli kahdella jalalla ja paljasteli pitkiä, ruskeita hampaitaan. Olin kauhuissani. Pelkäsin, että se alkaa taas jankuttaa jotakin syvällistä Dr. Philistä. Se oli hirveää. Vipelsin karkuun minkä kintuista pääsin.

18 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Aika pelottavan tuntuinen uni, onneksi ei ollut totta.
Minä puolestani näin unta, että yritin epätoivoisesti valita uudelle Blogisanomalle sivupohjaa, kävin läpi kaikki Tiian ja Herkun sivupohjat, mutta en osannut päättää, joten tuskin siitä lehteä tuli sittenkään.

Mukava olla hereillä;)

Kirsti kirjoitti...

Hahhah!

reiska kirjoitti...

Dr. Phil on perseestä, sitä jätkää ei voi oksentamatta kattoo, kuvittelee olevansa joku shrinkkien Berlusconi.

reiska kirjoitti...

Ja Maalainen on toisesta perseestä, oikein vitun känkkä koko mulkku! (Availen tässä vähän ääntä vaan).

Jani kirjoitti...

Reiska, joko minä olen tunnustanut sinulle rakkauteni? Tuo viimeisimpäsi toi sen vain taas mieleen, että jos en jo ole, niin nyt tunnustan.

JM kirjoitti...

Minä taas näin unen, jossa jouduin naistenkouluun ja naiset puhuivat minut kuoliaaksi. Sitten heräsin ja lähdin ostamaan autoa.

reiska kirjoitti...

Joo, olet Jani, taitaa olla jo toinen kerta, ehkä se kolmas... Rakkaus on kyllä molemminpuolinen, en kyllä erittele tarkemmin. Jos Saara ja Kirsti sanovat 'tahdon', niin miksei mekin.

Saara kirjoitti...

Voi noita kyyhkyläisiä. On tässä nyt kosittu ristiin rastiin.

JM, yritin kyllä ottaa löysät pois tästä postauksesta. :)

reiska kirjoitti...

Sun pitäs nyt Saara kiireesti kosia Kirstiä ennenku se muuttaa mielensä. Voitas pitää juhannuksena tuplahäät! - Ajattele, perkee romantika!

Silja Orvokki kirjoitti...

Vaikuttaa, että kevät on tehnyt vaikutuksensa kovalla kädellä ja rakkaus kukoistaa jo useissa blogeissa. Onnea vain Janille ja Reiskalle. Saaran ja Kirstin liitto ei ollut minulle enään uutinen, mutta postausta lukiessani tuli mieleeni, että haluatko Saara antaa Kirstille huomenlahjan vai miksi toivot munia?

Saara kirjoitti...

No minä ajattelin, että miten erottuisin siitä Kirstiä ympäriöivien ihanien naisten ja seireenien joukosta parhaiten, niin kyllähän ne munat olisivat aika ehdoton peli siihen hommaan. Huomenlahjanakin varmasti ihana.

Tai sitten se johtui ihan Maalaisesta.

Kirsti kirjoitti...

Kyllä tämä minusta nyt jo näyttää selvältä peliltä. Saara on muuttanut mielensä. No ei se mitään, ymmärrän kyllä.

Saara kirjoitti...

Hahhah, vaikutat todella murheenmurtamalta.

Petja Jäppinen kirjoitti...

a) Eräs mieleen ainuvimpia ja ihanampia uniani oli sellainen, jossa olin karhu, joka meni uimaan metsälampeen. Aivan hillittömän upea tunne, kun vesi pisti kääntyessään vastaan karvoissa.

b) Maalainen on loukannut minun palstallaan tavalla, josta minä pistäisin välit poikki häneen ja jokaiseen joka tarjoaa hänelle ruokaa, lämpöä tai juomaa, jos minulla olisi häneen jotkin välit

c) Dr.Phil ei ole vain perseestä, vaan visvasyylä pukamassa.

slhelnw! huudahti Isac Boronowsky nähdessään kätensä, pitkästä aikaa.

Saara kirjoitti...

Uskomatonta muuten, että unessa voi tuntea tosiaankin olevansa karvainen otus, jota vesi sitten hellii.

Minä näin viime viikolla myös unen, että olin uimassa. Sekin oli mukavaa, vaikka jostakin syystä veteen kahlatessa pistin alushousut päähäni.

Kknlq, huudahti Saara ja nielaisi maalaisen nähdessään.

|noone| kirjoitti...

Saara nielaisi maalaisen! Siis onko tämä nyt modernisoitu virtuaaliversio siitä tarinasta, jossa joku skidi - Joonako se oli? - päätyi valaan vatsaan? Paitsi että Saara ei ole valas.

Tähän uuteen meemiin, jossa pitää sanoa joko "minä tiesin", "minä arvasin" tai "enpä olisi ikinä arvannut", sanon tuon ensimmäisen. En ole kyllä ihan varma, missä se pitäisi sanoa, kun vaihtoehtoja on jo niin monta. Toivottavasti tämä on oikea paikka. :}}

Saara kirjoitti...

Hahhah, Maalainen maistui hieman karvaalta.

Mää tiesin että sääkin tiesit, mutta sitä mää en tiennyt, mistä sää sen tiesit. On se nyt hyvä, että kaikki tietävät tasapuolisesti.

Petja Jäppinen kirjoitti...

Skineistä tuli mieleeni... Ja taidankin pistää sen huomenna ihmiskuntaan.


SMSAJR!