maanantaina, tammikuuta 05, 2009

Mustat silmät ja mitätön ahteri

Jumankauta, että mää säikähin aamulla, kun kattoin peiliin. Kattoin kyllä tarkemmin vasta töissä. Onneksi. Olen ihan tietämättä ihmisten ilimoilla kulkenu silmät syvissä montuissa. Ja niihin monttuihin kulkee hirveitä juonteita. Luometkin lurpattaa. On niin mustat ympäryksetkin näillä silimillä kuin turpaan olisin saanu. Olen minä kyllä turpaan joskus saanutkin, mutta siitä on ainakin kakskytäviis vuotta. Että nämä silmät on kyllä ihan ite tekemät. Eikä näillä paljon tätä tietokoneen näyttöäkään katella. Valkuaisiakin kirvelee ja siltä ne näyttääkin. Ihan punaiset on.

Jos ihan turhamaiseksi alkaisin, niin kai tässä pitäisi kirkumaan ruveta. Jotain hyvää pitäisi tässä itestään varmaan keksiä, etten ihan hyperventiloimaan rupea. No, perse on kyllä pieni, mutta mitään muuta pientä ei sitten olekaan. Että ei se pieni persekään sitä kesää tee, jos kaikki muu on suurta. Melko naurettavalta näyttää sen kaiken runsauden keskellä tämä mitätön ahteri. Onneksi sitä ei ite näe, jos ei varta vasten peilistä peräänsä kahtele.

11 kommenttia:

Elegia kirjoitti...

No mutta sinähän olet trendikäs! Pandalook on aina muodissa ja pikkuinen peppu kanssa, sellainen poikamainen. Muualta saakin olla suurta :D

Anonyymi kirjoitti...

Näinhän se on. Tämä ankara penkkiurheilu käy silmien ja ahterin päälle. Ehkä se siitä kohta vähän helpottaa Loppiaisen jälkeen.

Kai

Saara kirjoitti...

Tiättekö, ei tää trendi näytä häviävän, vaikka kuinka olen kotona illat silmät kiinni.

No, ei muuta ku ihmisten ilmoille taas.

Johannes Knektman kirjoitti...

Hmm... mä olen jo lapsena ominut ton pandalookin. Varmistin valokuvista ja kyllä, jo vuonna 1975 jokaisessa kuvassa silmänympärykseni ovat tummat -- ja erittäin syvällä päässä.

Elegia: "pikkuinen peppu kanssa, sellainen poikamainen. "

Millainen on poikamainen peppu?
BTW, entäs kun ylipainoisella äijällä on sellainen pikkuinen "poikamainen" -- whateverthatis -- peppu?

Kun nyt asiaa, eli vartaloani (ASIAA!!!), mietin kävin peilistä vilkaisemassa niin totesin että mun alavartaloni on 30 kiloa nuoremman Johanneksen vartalo kuin ylävartalo.

Kummallista, navasta alaspäin olen hyvässä ja timmissä kunnossa, siitä ylöspäin näytän ylipainoiselta keski-ikäiseltä äijältä jonka lempivihannes on HK blöö.

Miten hitossa vartalo voikin olla jakautunut kahteen toisiinsa sopimattomaan osaan?

Saara kirjoitti...

Jaa-a, Johannes, mulla on kyllä sama vika. Tai en ehkä näytä keski-ikäiseltä äijältä... öö, I hope. No, mutta ehkä se yläosa tajuaa paremmin missä mennään.

Elegia kirjoitti...

No höh, poikamainen peppu on sellainen, jota ei huomaa. Vähän niin kuin mallit ovat androgyynejä: siis lautoja ja peputtomia, roimasti alipainoisia. Ja toinen muunnelma tästä on muuten sama, mutta D-kupin tisseillä :D

Ja muuten, mies voi näyttää takaapäin katseltuna oikein oivalliselta, mutta sitten profiilista huomaa rantapallon. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pitää vaan olla iloinen ettei ole mitättömät silmät ja musta ahteri.

Saara kirjoitti...

Rantapallopa hyvinkin :), Elegia. Toisaalta rantapallot ovat kauniita.

Anonyymi, tuossa on pointtia! Pitäisi muistaa aina ajatella positiivisesti...

Anonyymi kirjoitti...

Voi kiittää luojaa siitäkin ettei ole pikkiriikkinen nenä, valkoinen naama ja musta ahteri. - Ei juuri saisi nimmarinpyytelijöiltä iltakävelyllä rauhaa kun kaikki luulisivat että on Miguel Tsäkson tullu kaupunkiin.

Selitä siinä sitten että emmää se oo.

Saara kirjoitti...

Öö,pyrstötiainen on just tommonen.

Anonyymi kirjoitti...

Hehe... Siinä sitä voisi olla vielä kovempi selittäminen ettei ole sekään.