torstaina, lokakuuta 30, 2008

Me? Oh my God!

Pokkaan siis pokaalini. Kiitos Hirliille. Kiitos myös äidilleni ja perheelleni, tuottajilleni sekä lääkäreilleni. Kiitos myös apteekkarille. Kiitos kaikille bloggareille, jotka olette osallisena blogosfäärissä. Ilman teitä tätä palkintoa ei olisi. Kiitos. Kiitos kiitos. Tahtoisin vielä sanoa, että kiitos myös opettajilleni, työntekijöilleni sekä ennen kaikkea Macille ja Puckille. Kiitos tuhannesti. Kiitos, kiitos...Ai niin. Tämähän on kiertopalkinto. Niin että Kata ja Minh pokkaa sen nyt täältä. Kata ainakin sen legotsydeemin takia ja Minhille vähän potkua uuteen blogiin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erinomainen kiitospuhe: itseironinen ja lempeää heittoa yleensäkin noita "palkintoja" kohtaan.
Varsinkin nyt kierrossa oleva on aivan kamala. Arvostusta voisi osoittaa sanoinkin, eikä noita hökötyksiä jakamalla ja niitä muille monistamalla. Ajatella, jos ne olisivat oikeita pystejä. Niitä olisivat kirpparit täynnä,

Enhän missään nimessä uskalla tätä turhaa tapaa arvostella, sillä oma blogini tapettaisiin tukahduttamalla.

Iisi

--KATA-- kirjoitti...

Kiitos kiitos. Legoista kaikki kunnia puolisolleni!
Ongelmana tässä vastaanottamisessa on vaan se, että lämmin kaunis ele, mutta tuo pysti on kauhian ruma! Se on juuri sellainen palkonto, että...ööh, tarttisin blogiini lisäfunktion "rumat lahjat/palkinnot". Eli muutoin pysti ei ole blogissa, mutta heti kun sinä tulet käymään, niin pysti singahtaa hyllylle. Siitä tulee kauhea ressi.
Minh?!

--KATA-- kirjoitti...

Yritin nyt vielä antaa pystille mahdollisuuden, etten olisi liian nopea arvioinneisani. Mutta on se kyllä ruma. Jotenkin semmoisen kiinassa tehdyn Oscar pystin jäljitelmä.
:-)

Saara kirjoitti...

Hehhee... eiku shh... Iisi ja Kata! Ei saa sanoa, että se on ruma ja kamala. Joku luova persssooona on tuota kiinan kitchiä kuulkaa hinkannut tuntikausia rillit huurussa ja näppis tahmeana :)

Anonyymi kirjoitti...

olet tästä kitsch-pystin oudosta olemuksesta huolimatta hiivatin taitava verbaalikko.

so, keep going - woman.

Saara kirjoitti...

Kitchpystin outo olemus! Tuo olisi kyllä hieno otsikko, Hirlii!