torstaina, toukokuuta 04, 2006

Anteeksi

Ei tule mitään tästä bloggaamisesta, kun päivät menee sisiliskoja hukkumiskuolemalta pelastellessa. Kai tästä pitää lähteä jotakin siltaa rakentamaan.

6 kommenttia:

tarakini tr kirjoitti...

Kun sinä tuossa Shout-boxissa ihmettelet kuvien kanssa, niin mulle ainakin joitakin vuosia sitten siirrettiin ikivanhasta (käyttis Windows95) toosasta kovalevyltä tiedot tähän koneeseen suoraan jollakin kaapelilla (vaiko suoraan kytkennällä). Mukavasti ja nopeasti siirtyivät. Mutta älä kysy lisäneuvoja, siihen tarttet mua osaavamman.

Saara kirjoitti...

Joo, kiitti, Itte. Me kokeiltiin sitä jo, mutta kun tämä hemmetin kone toimii vain puolella teholla eikä huoli enää mitään uusia käskyjä tai tsydeemejä, joten se homma jäi sitten siihen.

Anonyymi kirjoitti...

Kannatan siltoja. Meilläkin on silta oraville, etteivät huku sadevesipunttuun rännin alle, kun siitä nimittäin otetaan kukkienkasteluvedet ja oravan varpaat ei ylety sitten enää reunalle asti, jos sattuu putoamaan veteen juodessaan. Yksi on pelastettu ja toinen jouduttiin hautaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Sellainen kalikka, jonka toinen pää on ulottuu pois saavista, riittää. Toinen pää voi kellua vapaasti, tai olla pohjassa painolla. Elikko pääsee siihen kynsineen kiinni.

Tädillein laitoin pari kesää sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Siltatyönainen Saara: "bridges over troubled waters", 112. (Rakkauven kaarisiltoja myös)

Saara kirjoitti...

No se nyt vielä puuttuisi, että nuo kurret alakisivat siinä uida. Just joo.

Sellainen vapaasti kelluva kalikka just oli päivän aikana pudonnut sinne veteen sitten.

Trouble water. Niin justiinsa. Mä nimeän sen lammikon Troubled Wateriksi. Nyt. Siis tässä ja nyt.