maanantaina, toukokuuta 30, 2005

Kesä

Kuusen oksat ovat kerkistä raskaina. Lupiinit töröttävät nuput pullollaan. Puut ovat lehtiä täynnä. Niitty notkuu varsista ja lehdyköistä ja ojanvarret pursuvat rentukoita. Tätä vihreän määrää ei oikein meinaa henkeään haukkomatta millään kestää. Tekee silmille hemmetin hyvää.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta kesä on vähän liikaa kaikkea. Liian vihreää, liian kuumaa, liian märkää, liian paljon itikoita, liian vähän unta, liian paljon syömistä ja juomista.

Jep, tiedän jääväni yksin näiden mielipiteiden kanssa :)

Syksy ja kevät, ne ovat minun vuodenaikojani.

Petra eli nimimerkki "en ole katkera mutta kuitenkin v.....aa, kun ei pääse ulos eli kesässä ei ole mitään hyvää" ja "kohta lapsetkin alkavat vetelehtiä täällä seuranani, kun koulu loppuu"

Saara kirjoitti...

Landella on pökerryttävää, mutta puut ovat Helsingissä jotenkin ylpeämpiä. Varmaan leuhkoja, kun saavat olla pystyssä.

Ei keväässä ja syksyssäkään mitään vikaa ole. Eikä vetelehtimisessä lasten kanssa. Paitsi ymmärrän kyllä.

Mette kirjoitti...

Syksy on paras. Mikään ei tuoksu niin hyvältä kuin märkä metsä syksyllä.

Anonyymi kirjoitti...

En ihan hirveästi tykkää kesästä, mulla menee hermot helteellä, olen eniten syksy ja talvi-ihminen, mutta alkukesästä tykkään. Vihreys mykistää ja on harvoin liian kuuma. Juhannukseen asti kesä on aina tosi mukavaa, sitten alkaa jo kaivata pimeää ja vileää. Onkohan mussa joku vika.

Anonyymi kirjoitti...

Just, kävellä lyhyessä hameessa ja tee-paidassa, siinäpä yksi syy, miksi talvipakkaset kiehtovat enemmän: minun minihamekauteni sijoittuu 60- ja 70-luvuille.

Nyt ei ole Sloggin voittanutta :)

Petra