torstaina, lokakuuta 04, 2007

Tulevaisuus

Valokuvatorstain haasteena tulevaisuus.

_______________________________________________________________

Ihme juttu. Siis lärvit-kyselyssä Anjan kanssa halusi vetää lärvit vain kaksi vastaajaa. Anjahan just olisi päihittänyt Märtha Louisen mennen tullen. Tosin vaihtoehtohoitojen harjoittajana prinsessan enkelimäinen kyky krapulanpoistoon houkutteli 65 % vastaajista lähtemään kuninkaallisille kaljoille juuri Märtha Louisen kanssa. Lindénin Suvin kanssa halusi lärvit vetää vain Setä. Ja sekin säälistä. Ei kun oli siellä joku toinenkin säälijä. Tastulan lärvit olisikin varmaan villi näky neljän vastaajan mielestä.

17 kommenttia:

setäs kirjoitti...

Minen nyt kyllä ymmärrä koko kysymystä, liekö jostain viestinnästä eli savumerkeistä kyse? Tähän vois oikea vastaus olla, että kyllä viepi (kalat järvestä) liikkupa kala sitten kalamiehen kalenterin mukaan eli ei.
*
Tulevaisuus on kyllä kymppikuva. Taitaa olla peräti pirjot seinällä vai onko lisäks kanalta pätkästy kaula kirveellä, ja se lentäny siihen lisäks Pollockinsa.

Saara kirjoitti...

Hölmö. Se on ruusunpunainen läiskä. Älä aina pilkkaa mun tekeleitä.

setäs kirjoitti...

Ite oot tonttu vittu! Siis toi seinäkö on sun tekemä? Ei näistä sun kuvista ota selevee kun ne on välillä pinkkejä, tai sitten otettu valovuoden päästä. Mistä tämä seinä on sitten repästy - siis kuvaks? Minä mittään piliko, kuhan kerron mitä niän, petkele!

Saara kirjoitti...

Minä vähän muuntelin sen seinän väriä morsion kohdalla. Muuten se on kyllä ihan aito seinä ja kuva.

Ensio E. kirjoitti...

Tulosten tulkinnassa on nyt tapahtunut virhe (ei tietenkään ensimmäistä kertaa survey-tutkimuksen historiassa).

Minä valitsin Märttan & Luizzen, mutta syy ei liittynyt mitenkään krapulaan niinkuin tulkitsija sanoi - päinvastoin, höhö, siinä jamassa nyt vielä kuuntele juttua enkeleistä! Den Opfern des Faschismus und Masochismus! sanoo tuohon norjalainen.

Syy oli tuo jo aiemmin mainitsemani: se maksaisi tärpätin. Kenen piikkiin juot, sen jutuille nyökyttelet. Sopii kyllä.

setäs kirjoitti...

No sittenhän minä olin oikeessa. Alukshan se tulevaisuus on Susan Ruususen pynänen, mutta kyllä se siitä nopeesti pirjoiks ja vereks tälläntyy.

Saara kirjoitti...

Joo joo, Enska. Kyllä sulla mieli muuttuu sitten kun se enkeli sun krapulas vaihtoehtohoidolla parantaa.

Se esmerkiks pistää sut hoitopöydälle makaamaan ja laittaa suomalaista torvimusiikkia soimaan, oikein siis vaskiseitsikolle sävellettyä Madetojaa tai ihan Sibeliusta itteään. Siinä Enska sitten ryhdikkäästi asennossa makaa. Prinsessa alkaa pään yläpuolella huiskia hyvin hoidetuilla käsillään myrkkyjä pois viskaa ne näyttävästi kakluuniin, jossa koivuhalot iloisesti loimuavat. Enska tuntee, miten sydän alkaa läpättää ja hiki nousee pintaan. Alkoholin höyryt häviävät pisara kerrallaan enkeliprinsessan hyppysistä liekkeihin. Enskan olo paranee. Riprenssa Märtha siinä sitten suomea osaamattomana kysäisee, gör det mycket braa norjaksi murtaen. Enskaa hymyilyttää. Hyväähän se teki. Enska haluaa lisää ja nyt oikein koko volyymillä. Prinsessa laskee kätensä Enskan päähän ja alkaa ajatella kauniita asioita. Ne tarttuvat Enskaan. Sen poskia alkaa kuumottaa ja elämä herätä jäseneen jos toiseenkin.

En mä voi enempää kirjoittaa, kun iskee kauhea mustasukkaisuuskohtaus kuitenkin.

Saara kirjoitti...

No se Susan vei multa ymmärryksen, Setä.

Saara kirjoitti...

Kukahan tässä ei suomea osaa? Elämä herätä... minä puhua.

setäs kirjoitti...

Elämä herätä, minä kysyä: onko tästä logista nyt tulossa Enskan Joko Thai -hierontablogi, mitä?

Ensio E. kirjoitti...

Martinezin-Luizinhon käsittely tuossa kuvauksessa tuntui sellaiselta, että siinä on tuo esoteerisyyden vaara lähellä, oikiastaan sitä mielummin menee vapisemaan aamulla baaritiskille, jossa kyyppi lorauttaa hyviä ajatuksia lasiin, ja kun yritän maksaa niin sanoo jotta älä hullujas puhu mies, Norgen suurläletystö maksaa tietysti! Ja tekee sellaisen heittävän liikkeen kohti kakluunia sekin, niinkun rinsessa.

Vedän juoman päähän ja alan ajatella kauniita asioita. Hiki siinä tulee, ja sydän läpättää, ja olen mustasukkainen kuninkaallisille kun ne voi tehdä tätä joka aamu. Mutta tunnin päästä lähden varmaan jo lähimpään karaokeen vetäisemään silläviisiin tahdissa nyökkien vielä että "... on koti mulla mainen, olen norjalainen..."

Saara kirjoitti...

Setä puhua vaan, mutta ei tää kyl mikään thaihieronta-blogi ole. Ei täällä ole ketään thaimaalaistakaan. Ihan pohjoismaista yhteistyötä tässä Märtha Louisen kanssa tehdään ja hoidellaan Enska. Se on niinkus kirjaimellisesti hoito, vaikka kovanaamaa nyt näytteleekin ja baaritiskillä krapulaansa parantelee.

setäs kirjoitti...

Tämä on muuttunu ihan borneo-logiksi, jos se on edes mahdollista. Yhtä borneoo, burmaa eli bursaa ja thaihierontaa. Maalainen et ole (se pönttö), mutta thaimaalainen kyllä. Sinä olet Jyväshyvästä, ja se on jos mikä t
Thaimaata jo, pelkkiä thaimaalaisia siellä asuu. Hirveän henkinen enkelikkään et ole, pikemminkin maalainen mankeli, siis thaimaalainen. MOT!!! MOT!!! Eläkä yritä liero kiemurrella tuas koukusta...
*
Minä juon nyt vittu kahvia! Elä tuupi senkin tuupi! Ja sitten minä laetan jalakaan mustat sukat! Kaks piälekkäin, maku mansikka. Dah!

Saara kirjoitti...

Hahhah, kaheli. Vai maalainen mankeli? Voi herranjestas taas tuota.

Hilkka kirjoitti...

Kaunis ja tunnelmallinen kuva. Tuo hetki voi muuttaa tulevaisuuden täysin.

Saara kirjoitti...

Kiitos, Hilkka.

Timbuktun Dee & Koirut kirjoitti...

Mystistä kaikki ainakin näiden katsojien silmiin, kovin mystistä. Saa ollakin.