torstaina, toukokuuta 08, 2008

Kesä kunniaan

Terve. Samaan aikaan kun blogeja saatetaan kunniaan, näin kesän korvilla yhä useampi bloggari näyttää hyytyvän. E-Tappista ei ole löytynyt sfääreistä kahteen päivään ja hyytynyt olen minäkin. Jotenkin niin korpee koko homma. Valokuvatorstai ehkä jaksaa vielä inspiroida. Kesän ajan voisikin vain napsia kuvia ja olla hiljaa tai käyttää vanhoja kuvia ja olla vieläkin hiljempaa.Toisaalta teki mieli ruveta vääntämään tätäkin torttua siksi, että tuossa edellä linkkaamassani Digitodayn virityksessä osallistujat valittivat blogien joukossa olevan niin paljon paskaa, että oikeilta blogeilta menee näin uskottavuus. Lisäksi jotkut ovat sitä mieltä, että blogit ovat ihan turhia.

Really?

Siis mikä voi olla turhempaa, kuin osallistua blogikyselyyn, jos ei voi sietää blogeja? Miksi ylipäätään pitää lukea blogeja, jotka ovat turhia? Ja miten turhaa se sitten voi olla?

Noh. Poppeli tuoksuu ja peippo visertää. Kaupungilla ihmiset istuvat terasseilla innoissaan, ikään kuin kaljan juonnissa ja sosiaalisessa elämässä olisi pitkästä aikaa jotakin järkeä. Kyllä se siitä. Kohta se jo vituttaa. Maha hölskyy, naama punottaa, sosiaalisuus on syvältä ja lintujen viserryskin vihloo korvaa.

Sitten taas syksymmällä ehkä tekeekin jo mieli palata vanhan koneen äärelle, vetää verhot ikkunaan ja antaa oman turhuutensa puhjeta jälleen kukkaan. Ehkä siihen mennessä selviää tuo Blogilistankin mysteeri eli mitkä ovat ne "merkkijonot, joiden välissä oleva teksti sisältää varsinaisen blogin"?

13 kommenttia:

Etappisika kirjoitti...

No ei hyyvytä nyt Saara.
Aurinkokiin hää jo lämmittää.

Anonyymi kirjoitti...

En huomannut Digitodaysta linkkiä niihin 640 blogin listaan. Toimittajat on niin ölövejä. En tosin ehkä olisi pystynyt edes klikkaamaan, hiiri runteli viimein olkapään. Koko nettikäsi on aivan tuusan nuusa. Syytän siitä blogeja. Tai siis systeemiä joka pakottaa klikkaamaan aivan liikaa. Miksi ei näytetä heti kaikkea, minä kysyn vaan. Ehkä kosketusnäyttö auttaisi?

Kai

Anonyymi kirjoitti...

Tai widgetit ja streaming tai screaming, yes.

Anonyymi kirjoitti...

snap

Saara kirjoitti...

Hyyvyttää tää, Tappinen. Ja mitä helvettiä ne on tehny sun blogille?

Ei ollu linkkiä, Kai. Joo, ihan ölövejä ovat. Mitä sitten se tarkoittaakaan. Mutta samaa mieltä. Kauheeta se on, kun pitää klikata koko ajan jotakin :)

Saara kirjoitti...

Hö. Jokin osoitevamma on Tappisen blogissa ollut.

hirlii kirjoitti...

näin on.

kyllä se on sitten ihme ettei aikuinen voi pysytellä poissa niiden blogien äärestä, joita lukiessaan samalla työntelee hernepussista herneitä nekkuunsa (ei ole sitten äiti opettanut, että kaikissa koneissakin on off- nappula).

kesä on ihan kiva.

Saara kirjoitti...

No nih, ei ne pysty, Hirlii.

Mutta äiti on kyllä opettanut, miten ollaan turhantärkeitä :)

SusuPetal kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua Saara, minä katoan kulttuurin kehtoon:)

Elegia kirjoitti...

Oli ihan pakko käydä lueskelemassa noita kommentteja Digitodaysta. Minua kummastutti myös sellainen asenne, jossa blogeja pidettiin ikään kuin mediaan rinnastettavina julkaisuina. Täh? Harva yksityinen ihminen täällä mitään uutisblogia pyörittää.

En myöskään oikein tajunnut tuota "uskottavuusongelmaa". Siis täh?! Ja jos ei blogit kiinnosta, niin pakkoko on niitä lueksia. Jotkun masokistit taas tulleet joukolla vastaamaan :D

Saara kirjoitti...

Susu on Turuus. Heh. Joo, hauskaa.

No nii justiinsa, Ellis. Onhan siitä kyllä ollut juttua, että netistä loppuu pian tila, ennen kuin siitä tulee taas uuden tekniikan ansiosta ääretön. Että niinkus siinä mielessä huvittava ajatus, että hitsi, on olemassa jotakin turhaa jossakin, joka ärsyttää...

Mä lähden puutarhahommiin. Se ei ole turhaa.

Kari kirjoitti...

Yksi blogi kuitenkin jatkaa ja jakaa tunnustuksia.

Saara kirjoitti...

Kari, nyt kyllä posket punottaa ja ripset räpsyy.