keskiviikkona, toukokuuta 14, 2008

Blogging with a porpoise
Sain tämän ihanuuden aina niin huomaavaiselta Karilta. Brim oli tuon prenikan tehnyt sen toisen 'Bloggin with a purposen' tilalle. Se kun on kuulemma sellainen kristillismielinen merkki. No, mielummin minä pyöriäisten kanssa bloggaankin. On viime aikoina muutenkin viherpiipertänyt päässä sen verran, että biojäteastia on vihdoin tilattu ja lehtikompostikin tehty. Olen myös huomannut tehneeni poikkeuksellisesti ekologisen teon pyöräyttämällä maailmaan tyttäreni. Siis vääryyshän se tietty joidenkin mielestä on lasten tekeminen Telluksen säilymisen kannalta, onhan toki pystymetsä lasta arvokkaampi, mutta luojan kiitos, tuo ipana kulkee perässäni, sammuttelee valoja ja nalkuttaa joka jumalan asiasta, jos vähänkin tulee luonnon varoja tuhlattua. Että oikeastaan voisin ojentaa tuon merkin tyttärelleni, jolla mitä ilmeisimmin on blogi, mutta jonne minulla ei ole osoitetta eikä mitään asiaakaan. Oravamerkkiä odotellessa voisin myös ojentaa porpoise-prenikan Maijalle sekä Janille.

***

Pitkästä aikaa kävin kyttäämässä myös heikkoja signaaleja. Avainsanoista tuli kuin itsekseen ajatelmia. Ihan peräjälkeen olivat siinä kysymys ja vastaus, sen kun vain sieltä napsi.

Sanoma Digital perhana?
Kauhutarina, lihansyöjät!

Blogi, apua!
Oi äiti rautakanki.

Mitä on orgasmi?
Over the rainbow.

Pikku pukki kakki kalliolle?
Mättähältä mättähälle.

Kutiava pillu?
Ruotsin rotuhygienian laitos.

Burn out testaa!
Päällisin puolin terve.

Etsitään impotenttia miestä?
Soivat farkut.

Mitä minä sanon veikolle?
Ollaan niin kuin pääskyset.

7 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Hahha, aika vahvoja signaalejahan nuo.

Kari kirjoitti...

Kuka tätä palloa suojelee, jos ei ipanoita tehdä! Tosin ilman kakaroita ei kukaan kohta enää paloa pilaakaan. Onko sekään sitten tavoittelemisen arvoista?

--KATA-- kirjoitti...

Miten mä en ole ennen käynyt tuolla Maijalla?! Repeilin siellä kaikelle ja luen lisää huomenna, kommentointi ei valitettavasti onnistunut, joten ilmaisen ihailuni täällä!

Terveisiä Sullekkin Saara :-)

Lumi kirjoitti...

Kiitoksia aivan oivallisesta aamunavauksesta. Tää täällä rätkättää signaaleille maha kippurassa :D

Ja mä tarttisin kans tollaisen lapsen, koska jos vain suinkin mahdollista niin mulla palaa aina omat ja jopa naapurinkin valot päällä ja kaik yht'aikaa :O

Mukavaa loppuviikkoa !

Saara kirjoitti...

Niinpä Kirsti. Siis kuka hakee "Sanoma Digital perhana" - haulla ja miksi. Mikä se perhana siinä on :)

Kari, niin, just näin. Kinkkinen on homma. Katastrofia ei ole, jos kukaan ei ole sitä näkemässä.

Kata, Maijalla on tosiaan ihan mieletön ulosanti.

Kato, Lumi! Pitkästä aikaa. Terve.

Itse asiassa tuosta tuli mieleen, että se tytär taitaa sammutella valoja myös naapurissa :)

Anonyymi kirjoitti...

Eeeengh! :) Kiitos upeasta pyöriäis-merkistä!

Tyttäresi on upea, miulla ois petrattavaa tuossa jätteidenlajittelussa. Kun ei oo kukaan valvomassa, niin tulee lajiteltua monesti biojätteet sekajätteisiin :|

Ja kyllähän me kaikki tiedämme mitä siitä sitten seuraa. Kaatopaikoilta leviää ilmaan metaania! Kasvihuoneilmiö voimistuu! Maailma tuhoutuu!

Olen niin kovin pahoillani tästä.

Ja terve vaan Kata, mikäs kommenttibugi siellä miun lokissa on. Eipä sillä, ettäkö osaisin sille mitään tehdä :P Kiva kun kävit ja käy joskus toistekin :)

Saara kirjoitti...

Ole hyvä, Maija. Joo. Metaani on paha. Nythän ne Virossa ovat panemassa pierut verolle. Toistaiseksi pieruvero koskee vain lehmiä.