tiistaina, huhtikuuta 15, 2008

Minä bloggaan

Minäkin muotibloggaan. Lue lumpuist ja lurekseist mitä.

Lisäksi bloggaan tositarkoituksella.

Suurkiitos Hirliille, että sen huomasi ja pränikällä muisti. Oletan, että kaikki muut ovat tuon jo saaneet. Mutta jos joku siellä tuntee bloggaavansa tositarkoituksella, eikä ole nappia saanut, saat sen tästä, vähän käytettynä.

8 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Sinulla jos jollakulla on kyllä missio tässä bloggaamisessa.
Nih.

Saara kirjoitti...

No heh. On vähän missiot jäissä tässä.

Sylvi kirjoitti...

Nyt minä vasta huomasin tällaisen tarpeellisen blogin olemassaolon. Hienoja ideoita näyttää jo esitetyn. Alan varmaan seurata blogia voimieni mukaan, vaikka ajatus kirpputoreista pelottaa. Kun näen kirpputorin ja siellä krääsää silminkantamattomiin, alkaa ahdistaa kamalasti.

Saara kirjoitti...

Sylvi, en minäkään käy kirppareilla. Ahdistuksen lisäksi minua alkaa niiden kirpparitavaroiden keskellä pistellä ja kutittaa.

Tauhvonen kirjoitti...

Vaude!
Miten minusta tuntuu, että kaikkien muiden blogit ovat vallan mahdottoman praameita ja omani jotenkin blanco?
Sopiiko tiedustella kauanko olet pitänyt blokia ja miten noita hienoja listoja ja muita tilpehöörejä oppii käyttämään?
Itse olen vasta aivan alkutekijöissäni, mutta blogi tuntuu jo nyt omaltani! Tapa kertoa, ehkä eniten itselleni, omista ajatuksista ja elämän heittelyistä.

T: Antti

Saara kirjoitti...

Hei Tauhvonen! Kiva blogihan sinulla on. Se on sillä tavalla, että blogia pitää koristella silloin kun sisältö ontuu eikä tunnu tarpeeksi mielenkiintoiselta :). Siksi täälläkin on näin paljon kaikkea sälää.

No niin, blogia olen pitänyt vuodesta 2005 ja olen opetellut kaikki sinnikkäästi kantapään kautta. Kysymyksesi on muuten hirvittävän laaja, mutta linkkilistan blogiisi saat ihan simppelisti ulkoasuasetuksien kautta. Siitä vaan kyselemään rohkeasti lisää neuvoja, jos ei onnistu.

Saara kirjoitti...

Voi Saara, ihanaa etta aloit muotibloggaamaan. Tata olen odottanut! Lukian toiveissa on edelleen neulebloggaus, tai AINAKIN neulepostaus nain alkuunsa.

Saara kirjoitti...

Hehee, ai niin, Saara!