sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2008

Avaa porttis puutarhaasi...Missä on sopivuuden raja ja kuka sen määrittelee, kyselee Matti Vanhanen. Minäkin olen sitä miettinyt, mutta toisesta päästä. Mitä on enää sopivaa olla tekemättä?

Vanhanen on näyttänyt maailmalle esimerkkiä kännykän tehokkaasta käytöstä ja niin on tehnyt myös Kanerva. Meidän kuopuskin (10 v.) käy läpi jo toista tekstiviestiseukkaamistaan. Ensimmäinen suhde päättyi tekstiviestillä, kuten se alkoikin. Tekstiviestielämä on osa kännykkäkulttuuria, luonnollinen asia, joka on pääministeritasollakin läpikäyty.

Ilkka Kanervan skandaalin puolustelijat sanovat, ettei Kanerva syyllistynyt mihinkään epätavalliseen. Jokainen tavis tekee sitä - siis lähettelee aamuyöntunteina eroottissävytteisiä viestejä kavereilleen; kyselee tietoja puutarhan kunnossapidosta ja muusta. Täysin luonnollista ja ihan normaalia kännyelämää siis. Kukapa ei olisi onanoinut toinen käsi siellä, toinen kännykässä.

Miksi en silti itse osaa irrotella ja kysellä parisuhteissaan eläviltä mieskavereiltani tekstiviestein ovatko muistaneet raivata viidakkonsa ja kiillottaa keihäänsä ja tiedustella minkäväriset kalsarit niillä on jalassaan. Miksi en ole normaali? Miksi kasvoin näin kieroon?

"Irstaan autourheilujohtajan" eteenottamukset keskitysleirilookiin sonnustautuneiden ilotyttölarppaajien kanssa uhkaa sekin päättyä ikävästi, vaikka Max Mosleyn itsensä mukaan hän ei ole tehnyt mitään, mitä ei itse kukin kotonaan tekisi. Se kuuluu jo yleissivistykseen tietää, mitä on kivun ja kiiman hekuma. Se on niin luonnollista. Jokaisen itseään kunnioittavan tytön ja pojan välineisiin kuuluvat ilman muuta kaikki mahdollinen sadomasokismivarustus ruoskineen ja pienine kidutusvälineistöineen. Hei, ilman niitä ei vaan voi tulla toimeen.

Moraalittominta
tässä kaikessa onkin vain naisten outo tapa levitellä ensin tavaraansa ja sitten asioitaan joka hemmetin hyypiölle. Mutta kaikkein sairainta tässä kaikessa on moralistien kapeakatseisuus. Moraali yleensäkin on pyhäinpornonhäväistys. Jokaisen toimenkuvaan katsomatta pitäisi saada elää niin kuin haluaa (lukuun ottamatta tietenkin läskejä ja tupakoitsijoita). Tätä menoa parin vuoden sisällä myös seksuaalisesti pidättyväiset, parisuhteessaan uskolliset, impotentit, frigidit ja ketään seksiviesteillään häiritsemättömät ovat todellisia kummajaisia. Ketään toimillaan loukkaamattomilta kielletään moinen törkeä käytös median johtamaa yhteiskuntaa kohtaan. On epätervettä jättää mies- tai naisystävänsä silmästä silmään. On täysin epänormaalia ja käsittämätöntä, että joku voisi mitenkään tulla toimeen saunanjälkeisillä lauantaipanoilla saman ihmisen kanssa vuodesta toiseen. Epänormaalia on myös olla olematta jatkuvassa seksuaalisessa virityksessä, jota pidetään vaikka tekstiviesteillä yllä, jos partneri tai viisi maksettua sattuvat nukahtamaan kesken orgioiden.

17 kommenttia:

Ensio E. ex officio kirjoitti...

Ensivaikutelma: on kysyttävä jotta onko sinulta kynnet lähteneet sormista?

Kari kirjoitti...

Itse asiasta en ole jaksanut muodostaa vakavaa mielipidettä, mutta kirjoitat niin nasevasti, että varmaan olen samaa mieltä ;)

kervå kirjoitti...

Mä luulen että ne on Suomen isoimmat porkkanat lähdössä johonkin maatalous/puutarhakilpailuun :D

Saara kirjoitti...

Enska, ne on polvet. Vai oliko se sittenkin metafora :)?

Kari, heh, enhän mä mitään mieltä ollutkaan... helppo olla samaa mieltä.

Hah, Kervå, hitsi, porkkanat! Ja mä kun meinasin laittaa tuonne Blogilistan päivityksiin, että Saaran blogi[katso rohkea kuva].

Ensio E. ex officio kirjoitti...

No huh, jo vähän huolestuin. Luulin että jotain partiotervehdystä tuossa haettiin.
Emminä mitään metaforia. Vaan komia on puutarha, kukoistaa niin... Ei taida vielä kevät noin pitkällä olla edes Kyrsälässä, olisiko viime kukoistuskaudelta?

Saara kirjoitti...

Juu, Enska. Puutarha kukoisti vielä viime kesänä. Mites siellä?

Elegia kirjoitti...

Alkoi tätä lukiessa ihan panettaa - jonknilaiset orgiat voisi järkätä (Max Mosley varmaan auttaa mielellään, vois tekstata sille).

Sinun, Saara, kannattaa osta uusin Hymy ja katsoa sieltä mallia tekstareihin. Tuskin Ike suuttuu, vaikka pistäisit kaverillesi viestin menemään ihan sellaisenaan. Pääset sinäkin sitten mukaan tähän normi elämään. ;)

Ps. Joko puutarha on kevätkunnossa? :D

Ensio E. ex officio kirjoitti...

No aletaan päästä asiaan, mamismaisten "blogimiittien" (- En ollut tuntea, kuis sulla on mennyt, mää aina luen sun plokia) sijaan kunnon orgiat pystyyn vaan. Koppahattua päähän ja sekaan vaan. Tässä olisi ideaa. Iso puisto tarvittaisiin... Saara?

Saara kirjoitti...

Niin mää arvasin kyllä, että jotakuta voi alkaa panettaa :)

Eikös ne Hymyt myyty jo loppuun, Elegia? Kyllä mua ne vähän olisi himottanut. Meinaan vois sitten vaikka larpata vähän. Mä voisin olla Ike ja koklata sitä normielämää.

Joo, Enska. Ei huono. Mutta mun mielestä me voitaisiin tosiaan vähän laajentaa tuota roolipeliä, ett miks pysytellä noissa pyhäinhäväistysasioissa, kun voisi vaan ihan larppina olla vaikka poliitikko. Vähänkö saisi.

Johannes Knektman kirjoitti...

"voisi vaan ihan larppina olla vaikka poliitikko. Vähänkö saisi."

Tuli mieleeni, että tämähän se onkin Vanhasen ongelma, aiemmin ei ketään moinen hujoppi hissukka kiinnostanut, mutta kun hänestä tuli pääministeri alkoivat puutarhojen ovetkin avautua ja hra Vanhanenkin innostui hivenen liikaa puutarhanhoidosta.

Saara kirjoitti...

Nih, Johannes. Valta se kiihottaa joitakuita, kuten myös vallassa olevia mitä ilmeisimmin.

Anonyymi kirjoitti...

Suoraan napakymppiin, hieno idea ja sileä iho.

Kai

Saara kirjoitti...

Heh, Kai. Niin justiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

h'h? SUN puutarha? sunshime
kyllä sitä varmaan jokulöytyy hoitamaan
eiks sun mies oo ulkomailla

Saara kirjoitti...

Älä välitä. En mäkään tajunnut sun kommenttiasi. Mut mä olen sentään ollut ympäripyöreän päivän töissä.

Anonyymi kirjoitti...

Valtaa sumentaa pään, kuten tajuton panetus. Surkeimmat yrittävät tuossa tilassa väkisin saada seksiä, osa tekstiviestien avulla.

Saara, me olemme jatkuvassa seksuaalisessa virityksessä, kun ympäristömme on täynnä seksuaalisia vihjauksia.

10 vuotta sitten Akateemisen kirjakaupan lehtihyllyssä ei ollut kerralla näkyvillä niin paljon paljasta pintaa kuin nykyään. Jopa (saksalaiset) moottoripyörälehdet esittelevät kevään bikinimuotia.
Ei sillä, että häiritsisi...

Saara kirjoitti...

Emmäävaa, herttinen sentään. Miten tässä jaksaisi muka mitään vihjauksia enää kattella.