tiistaina, lokakuuta 21, 2008

Uneton Kyrsälässä
Miten täällä voi muka kukaan nukkua? Meteli on yhtä kova kuin asuisi lentokentällä, jonka kiitoradalla turbiinilentokone hinkkaisi siipi maassa edestakaisin. Kiitos, VR ja ratahallintokeskus. Ihan pieni lappunen postilaatikkoon tai ilmoitus nettisivulle olisi tänä yönä varmasti voinut pelastaa jonkun ihmisen sydänkohtaukselta.

13 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Ei näy mitään videota????? Sorry, this video is no longer available herjaa vaan.

Nimetön kirjoitti...

Ehkä Kyrsälän koirat ja saapasstringikansalaiset saivat sitten levon, kun rähisevä ja hälisevä video vihdon viimmen poistettiin. Kyllä se meteliä pitikin!

Nimetön kirjoitti...

Nopeasti on tosiaan toimittu. Tästä näkee miten tehokkaasti tieto blogeissa kulkee!

Jani kirjoitti...

YouTube sanoo että "This is a private video. If you have been sent this video, please make sure you accept the sender's friend request." ja lisäksi että "We are currently performing site maintenance. Be cool - we'll be back 100% in a bit."

Saara kirjoitti...

Sori, mut en mäkään pääse tekemään asialle mitään. "This functionality is not available right now. Please try again later." Näin se on mullen sanonut yöstä asti. Sitten kun siinä aikani odottelin, katsoin boxiin tallennetun Sydämen asialla ja tulin kokeilemaan sitten uudestaan, niin tää mun koneen näyttö oli mennyt mustaksi eikä enää palannut takaisin. Suutuin niin että sammutin koko koneen ja jätin tämän homman siihen. Just heräsin ja yritin uudstaan. Emmä pääse korjaamaan tuota enkä poistamaan enkä mitään."This functionality is not available right now. Please try again later.
We are currently performing site maintenance. Be cool - we'll be back 100% in a bit."

Kai mä poistan tän kokonaan sitten kiusaamasta. Kohta.

minh kirjoitti...

Videota en nähnyt, mutta koska mun on pakko nukkua ikkuna auki tai kuolen, herään joka aamu kello viisi ihan kaameaan meteliin tuosta vierestä. Ympäri vuoden. Luulis, että seitsemässä vuodessa tottuu, mutta ei. Otan osaa.
-minh-

Saara kirjoitti...

Aijai, Minh. Joo, minäkin tykkään nukkua ikkuna auki, mutta esim. viime yönä koirat olivat karvat pystyssä tuosta meteleistä ja lisäsivät sitä itse sitten vielä pelkohaukulla. Eli tuo kirskunta tuli ikkunastakin läpi.

Nimetön kirjoitti...

Mä nukun myös ikkuna auki ja meidän kodin vieressä on sairaala. Olen jo muuten tottunut asiaan. Viisi ambulanssia ujeltavat ikkunan alla ja mää vaan nukun.

Piti itseasiassa tulla sanomaan, että tuo edellisen merkinnän valokuva on hurmaava. Pikku kuolatyyppi on niin ihana.

Kata Pulttila

Saara kirjoitti...

Kata, joo, ehkä pahinta tuossa olikin se, ettei yhtään tajunnut mistä on kyse. Sydän pompsahti kurkkuun ja hengitys sekosi.

Mutta Puck on ihana. Se on niiiin vauva. Sillä on laatikollinen leluja,joiden kanssa se viuhtoo menemään kaiken päivää, se tuo palloa tai nallea ja tapittaa silmiin, että leiki mun kanssa, äiti, jooko äiti. Se on niiiin hellyttävä ja tohelo. Se esimerkiksi nukkuu niin onnellisen sikeästi, että on pari kertaa pissannut "housuunsa".

Nimetön kirjoitti...

Tommonen metakka raiteiden höyläämisestä ja silti oli tänään junat myöhässä! Ihan keturalleen ovat näemmä viilanneet.

Pahus ettei selästä tullu peliä leikkauksella. No mutta, eipähän tarvii miettiä jälkikäteen, että jos oisin menny leikkaukseen, ni kaikki ois ny paremmin ja kukkeammin!

Äänestän naista, ni ei tuu tehtyä karmeata virhettä ja hommattua jotain kauhu-ukkoa valtuustoon.

Saara kirjoitti...

Maija, no niin mäkin ajattelin. Toisaalta tämä on vielä kipeämpi nyt kuin ennen leikkausta, että vähitellen alkaa väkisinkin kaduttaa. Mutta minkäs teet. Olisin nin halunnut lääkkeistä eroon, mutta ei sitten saatana.

Nimetön kirjoitti...

Voi että sulla on onni Saara! Että sulla on mahdollisuus seurata Puckin kasvamista ja olla hänelle "äiti". Mua liikuttavat aina kaikki kertomukset Puckin kasvamisesta. Ehkä voisit joskus blogata lisää aiheesta.
Kata

Saara kirjoitti...

Onhan se onnea :), vaikka nyt meinaa taas hermo mennä, kun vaihdoin just neljännen kerran viikon aikana petivaatteet.