perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

Uhrihiiret

Hitto, housut repesi perseestä. Piti lähteä töistä kesken kaiken ostamaan uusia. Tulin saman tien kotiin ja kävin koiran kanssa ulkona.

Todella hämärää touhua, nimittäin meidän kissojen haudalta ja sen vierestä on löytynyt tämän viikon aikana jo monta kuollutta hiirtä. Tänäänkin kaksi. Siis mitä täällä oikein tapahtuu?Kuolleet hiiret tai mitä nyt ovatkaan.
Hauta silloin kun se vielä oli kunnossa.

11 kommenttia:

setäs kirjoitti...

Se Sissi vaan nousee kuolleista, ei sen kummempia. Kissoilla se on ihan tavallista, ihmisistä ei tiedetä ku yks todistamaton tapaus.
*
Tässon nyt isommat voimat takana, Sissi sun housujen persauksenkin repäs (tai sitten sinä out oppinna aukasemmaan sen jiäkuapin lukon jonka Mäkkäri siihen asensi). Sinuna minä nyt ostasin kyllä rukousnauhan ja vetäsin polvirukouksia aena ku mahollista.

Anonyymi kirjoitti...

Musta noi näyttäis päästäisiltä.

Saara kirjoitti...

No sitähän mää, setä, aattelin, että ne on nyt nousseita, Kassu ja Sissi. Rukoilkaamme. Nehän muuten jättivät eläissäänkin päästäiset syömättä, että sikäli anonyymillä on tossa pointtia. En viittinyt tutkia niitä tarkemmin. Edelliset kuolleet hiiret potkaisin äkkispäätään pellolle, ettei Mäkkäri ota niitä suuhunsa.

setäs kirjoitti...

Ne ei välttämättä ylösnousseina ole enää kissoja, niin että läpsi se mielessä itikoita ja ampiaisia. Dah! Suattaa itikan ruatokin naukasta lopuks! Dah dah!

Saara kirjoitti...

Ahaa, siis ne itikat on sit tappanut ne päästäisetkin? Tappajaitikat.

setäs kirjoitti...

Eiku Jeesus tapettiin päästäisenä, elä sotke nyt asijoita. Tämä ylösnousuteoria perustuu kai ihan lintulunssalle, josta nyt on kehittynnä itikkalunssa. Luulisin. Dah!

Saara kirjoitti...

Herrasiunaa! Lintuinfluenssa! Jumalauta. Apua. Eikäku nehän on jyrsijöitä. Myyräkuume! Borrelioosi! Aivokuume! Naapurin rotanmyrkky!

Anonyymi kirjoitti...

joo. isommat voimat saaraseni

Saara kirjoitti...

Niin kai. Nyt niitä ei tosin ole näykynyt.

Anonyymi kirjoitti...

paitsi että päästäiset ovat hyönteissyöjiä, eivätkä jyrsijöitä.. ulkonäöstään huolimatta eivät ole hiirten sukua!

Polgara kirjoitti...

Lumikko ja yhdeksän muuta... ,D