lauantaina, huhtikuuta 01, 2006

Flunssan parannusriitti

Olen käyttänyt koiraa pissillä pitkin päivää tuossa talon nurkalta aukeavalla pellolla. Siinä on oikein hyvä paikka käyttää koiraa, kun kukaan ei siinä niityllä voi punkkien pelossa kesäisinkään käyskennellä. Äsken sitten katkesi hihna ja Mac tajusi sen heti. Yleensähän se ei paljon mitään tajuakaan. Se lähti juoksemaan pitkin lumista peltoa ja minä perässä pitkä ja musta toppatakki auki liehuen. Kai siinä tuli huudettua pari kirosanaa samaan aikaan, kun närhet rääkyivät kuusen latvassa. Olin työntänyt paljaat varpaani esikoisen skeittikenkiin ja sinne hankeen se toinen kenkä sitten jäi ja toiseen kenkään tunki litran verran lunta. Jostain syystä jäin kaivamaan niitä lumia siitä toisesta kengästä pois, ikään kuin sillä olisin voinut pelastaa vielä jotakin. Mac kyllästyi pian juoksemaan peltoa ympäriinsä ja loikki siitä kotipihaan haukkumaan ja näyttämään närhille kuka niinku määrää tällä tontilla. Nyt minulla on niin hiki, että paranemaan päin tässä vissiin ollaan. Jos ottaisi tilkan viiniä taas. Lääkkeeksi.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen parannusriitti. Ei vain ole koiraa. Eikä onneksi flunssaakaan.
Onko juhannuksen varalle jotain vastaavanlaista riittiä tai taikaa?

Eero Leppänen kirjoitti...

jesh

Saara kirjoitti...

Juhannukseksi joo, vähän samaan tapaan, mutta hommataan pari punkkia ja pistetään ne yöksi peiton alle. Aamulla nyppäistään punkit pois iholta ja halkaistaan ne kahtia. Ihan vaan silkasta ilosta. Peilistä katsotaan sitten, tuleeko borrelioosirengasta. Jos tulee, joutuu tiiviiseen hoitosuhteeseen, jos ei, voi silti joutua suhteeseen.

Kiitti myötätunnosta, Mediaope :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtaako se pieni tilkka riittää, tuomosen pyrähtelyn jälkeen. Koitas parantua -tai ainaki ottaa vähän rauhallisemmin :)

Foxy kirjoitti...

onpa kaunis kuva sulla profiilikuvana.

tervehtii
Miss F
*ekaa kertaa blogissasi*

(flunssa voi tosiaan alkaa tarkalleen ja minuutilleen esim. 12.43AM)

Saara kirjoitti...

Kiitti, Tinka. Pakko sen on riittää, kun pitää ajaa aamulla. Autot on kyllä pelastanut mut alkoholismilta. Kotiäitiaikoina Lada vahti pihassa, etten sortunut lipittelemään liikoja, kun lähdin sillä aamulla aina viemään muksuja kerhoihin ja eskareihin.

Lähden kyllä just kohta nukkumaan, mutta huomenna aion pyrähtää taas pellolle.

Mukava nähdä sinut täälläkin, Miss Foxy. Sinun kuvasi taasen on melkoisen tyylikäs.

Saara kirjoitti...

Tahaton standupkoomikko? On vähän epävarma laji, kun ei tiedä milloin se vahinko aina sattuu.

Mutta kiitos kannustuksesta, Reiska. Sinä aina innostut niin herkästi.

Saara kirjoitti...

Ahaa, ajanko minä siis takaa innostunutta sonnia?

Saara kirjoitti...

Niin mutta sinähän innostut aina, Reiska Liekki.

Saara kirjoitti...

Rakel ja sit se kuuluisa Liekki-sonni, joka takavuosina haali mainetta rymistellessään nenärengas vilkkuen pitkin Suomen metsiä kauniiden nautojen perässä.

Saara kirjoitti...

Sinä se et huomaa kaunista nautaa vaikka se purisi sua perseestä.

Saara kirjoitti...

Voi noita sun mielen ja kielen kiemuroita. Oijoi.